Stolt fadder!

 I fredags morse gick jag av efter tre nätters arbete. Det har gått bra att vara åter på jobb efter sjukdom men jag har märkt av att orken inte har varit riktigt den samma. Till och från kunde jag känna av halsonten och även andfåddheten. Inte för än nu efter helgen känner jag mig som mig själv igen vilket är skönt. Istället är det min lilla prinsessa som har blivit sjuk. Redan i fredags kväll började hon vara hängig och ledsen. På natten stördes hon av torrhosta. Lördag morgon vaknade hon med snorig näsa men mådde ganska ok. Vi satte in den förebyggande astmamedicinen för säkerhetes skull då den ska börjas med i god tid för att göra någon nytta.
 
Klockan 13.00 i lördags befann vi oss vid Nöbbelöv kyrka i Lund. Det var dags för Kians barndop och jag fick äran att hålla i lilla Kian under största delen av dopet för jag blev stolt fadder till honom denna dag ♥
Dopet var fint som barndop alltid är. Kian var så snäll och nöjd under hela ceremonin.
 
Efter dopet blev det kalas för dopbarnet. Det bjöds på god mat, tårta och kaffe. Många av våra vänner var där och deras barn och det var så roligt att träffa alla. Barnen lekte och busade tillsammans. Julia var med till en början men tog snabbt slut på sina krafter. Åt inte maten heller mer än en banan som vi hade med oss i skötväskan. Stackars lilla Julia, hennes förkylning var på väg att bli värre. Det går alltid bara åt ett håll när det väl börjar och vi var väl förberedda på det. Glada att vi hann få vara med på dopet hela familjen i alla fall.
 
Hemma på kvällen blev det Alvedon och astmamediciner för Julia. Under natten sov hon oroligt och hade det jobbigt med sin andning. Idag har hon varit riktigt dålig. Andningen är något bättre då medicinerna har gjort sitt jobb men hon har legat på soffan med feber hela dagen. Inte mycket till mat får man i henne heller men hon är duktig på att dricka och det är vi glada för. Hoppas det vänder snabbt.
 
Ola jobbar hemifrån imorgon och tar hand om sjuklingen. Jag jobbar två nätter, söndag till tisdag. Det är jobbigt att lämna hemmet när hon är sjuk. Ola fixar det lika bra som jag och Julia är nöjd med pappa men hon blir ledsen när jag säger att jag ska jobba och det gör ont i mammahjärtat :( Krya på dig Julia ♥
 
I fredags eftermiddag var jag åter tillbaka hos tatueraren. Jag var bara precis inne och vände då det lilla jag gjorde bara tog 15 minuter allt som allt. Jag har tatuerat in min kära makes initialer på ringfingret där jag har vigselringen. Du och jag föralltid Ola Haraldsson ;) ♥ 
 
Ni anar inte hur mycket man uppskattar lediga hemmakvällar klädd i pyjamas när man är nattarbetare :)
 
Mrs & Mr Haraldsson på väg till dopet i lördags.  
 
 Vi önskar dig all lycka i livet älskade lilla Kian ♥
 
Stolt fadder med dopbarnet i famnen!!
 
 Finaste lilla Kian ♥
 
 En stolt mamma med sin son!
 
 Syskonkärlek ♥
 
 Dags att fira Kian! 
 
 
Tack kusin Sandra för de fina fotona från dopet!
 

Prinsessans första biobesök!

Vi är nu inne i oktober månad. Den kunde börjat bättre för mig då jag åkte på halsont feber och nackspärr under hela första veckan i oktober. Det bröt ut en natt när jag jobbade och fick kl 04.00 på morgonen ta mig hem i hög feber. Kom hem till en säng full med ungar där det inte fanns någon plats för mig. Vår nya gästsäng på kontoret/gästrummet saknar madrass då vi inte har blivit färdiga att handla en ny än. Nästa säng i vuxenstorlek är min sons så jag fick ta mina sista krafter och klättra upp i hans loftsäng.
 
När jag vaknade kl 11.00 på förmiddagen var jag helt död. Ringde till mannen och grät i telefonen. Bara tanken på att klättra ner för den stegen i hög feber var mycket plågsam. Ola tröstade mig med att han kunde komma hem om det behövdes. Han talade om att han hade efter att ha lämnat barnen på skola och dagis kört och handlat mer Alvedon och halstabletter till mig. Med vetskapen om att detta låg och väntade på mig köket så lyckades jag ta mig ner från Isacs säng. Efter Alvedon, te, honung och lite mat orkade jag ta en dusch. Mådde efter det genast mycket bättre men det blev till att ligga på soffan resten av den dagen och nästa. Till följd av att ha legat på soffan så mycket blev jag straffad med nackspärr. Vilken otur!! Efter ett par dagar med krage, Alvedon och Voltaren så blev jag även kvitt det skräpet. Jag var hemma från jobbet i fyra nätter vilket är världens ångest. Men vad ska man göra? :(
 
I september hann vi med en hel del trevligheter iaf. En lördag åkte mannen till Östra Grevie för att tillsammans med släkten delta i årets mopperun. Jag och barnen kände inte för att gå upp så tidigt och följa med. Vi tog sovmorgon och på eftermiddagen tog vi tåget in till Lund och gick på bio. Det var Julias första biobesök. Vi valde Alfons Åberg som är i tre korta avsnitt. Bra början för att se om Julia kan sitta stilla så länge. Det kunde hon! Hon satt som ett ljus. Skulle vi någon gång prova en långfilm så får mannen följa med. Om ifall att Julia skulle tröttna så ska inte Isac behöva bli lidande. Då får en av oss gå ut med Julia och en stanna kvar med Isac i salongen.
Efter bion i väntan på tåget besökte vi leksaksaffären vilket alltid är en lycka för barnen :)
 
En annan helg åkte familjen till Leos lekland. Isac fick ta en kompis med sig så på vägen dit hämtade vi upp bästisen. Det blev ett par fartfyllda timmar på leklandet. Barnen och vi somnade gott den kvällen.
 
Här kommer en del bilder från den senaste tiden ♥
 
Isac i skolan och Julia vilar middag = En timme för mig själv!!
En kopp kaffe till ett nytt nummer av villaliv är lyx! Lediga dagar är bra dagar!! 
 
Jag och Julia målar ofta naglarna på onsdagkvällarna när mannen och sonen är på simskolan.
Då har vi flickor tjejkväll och myser med allt möjligt ♥ 
Julia börjar tycka allt flickigt är roligt. Hon pekar själv på sina naglar och säger fina naglar.
Gör man olika frisyrer på henne springer hon till en spegel för att titta :)
 
En glad Julia väntar på tåget ♥ 
 
Julia på en solig söndagmorgon ♥ 
 
 Jag och barnen på tåget på väg till bion.
 

 Taggade ungar inne på bion i Lund.
 
 På plats :)
 
 Mannen lycklig som en unge på sin moppe ♥. Redo för mopperun 2015 i Östra Grevie.
 
 Tänk att så många människor kan dela intresset för mopeder ;)
 
 Jag med mina svansbebisar. Tillsammas går vi tass i hand på livets promenad ♥
Mina nya sköna arbetsskor trillade ner i brevlådan för någon vecka sedan. 
Så sköna och Sam verkar också gilla dom :) 
 
Vi har firat kattens 4 årsdag! Barnen gjorde en egen leksak till henne och slog i den i ett paket :) ♥ 
 
 Älskade lyckliga Isac på Leos lekland!
 
Jag och Julia hoppar studsmatta ♥ 
 
 Wiiiieeeee
 
 Isac och hans bästis bygger lego tillsammans med Julia.
 
 Isac och bästisen på väg hem från skolan tillsammans ♥
 
Hundarna ute på långpromenad en solig söndag.  
 
 Mannen och dottern njuter av solen på en lekplats i vår lilla by.
 
En söndag hade vi Maria, Glenn och deras lilla Alice här på middag. Vi grillade och hade en trevlig kväll tillsammans. Lilla godingen Alice börjar bli stor och kan redan gå ♥ 
 
Här är huset till hundarna som jag beställde hem. Jag och Isac hjälptes åt att skruva ihop det. Vi kunde inte vänta på att mannen skulle komma hem från jobbet och hjälpa oss. Vi fixade det stolta helt själv :)
 
Så här blev det efter att vi hade målat det och klätt in trappstegen mm. Love it!!!! ♥
 
 
Huset blev omtyckt på chihuahuagruppen på facebook. Flera andra chihuahuaägare har nu också beställt hem ett sånt här hus till sina vavvor, skoj!
 
Här ligger denna svensken i soffan och tycker synd om sig själv. Sam tröstar mig och jag har halstabletter, te, honung och Alvedon inom handräckning :) 
 
 Efter sjukdom och nackspärr har jag nu ryckt upp mig och lagt det bakom mig! Dags för nya tag!
 
 

RSS 2.0