Zootropolis

Den lediga torsdagen kom och den spenderade jag och barnen på bästa tänkbara sätt. Vi åkte tidigt in till Lund och gick en sväng på stan. Fick köpt nya strumpor till mannen som dottern sen envisades att bära på, hihi. 
 
Barnen fick bestämma matställe och då blev det Donkan, oväntat ;)
Där satt vi tre och pratade om allt möjligt och efter maten blev det en stunds lek i deras lilla lekhörna där barnen hittade nya kompisar att leka med för stunden. Det var gott om barnfamiljer där, märktes att det var sportlovsvecka.
 
Klockan 13.00 satt vi bänkade på SF bion, laddade inför att se Zootropolis! Isac satt sidan om mig och så hade jag Julia i mitt knä. Hon ser inte annars och de där kuddarna man kan låna till barnen så de kommer högre upp är helt värdelösa. Det tredje sätet använde vi till väskor, påsar och jackor. Under vintertiden blir det en del sånt så ett eget säte att ha till det var ju inte fel. Filmen fick bra betyg av både mig och barnen.
 
Efter bion åkte vi hem och vi var nog alla tre lika trötta efter att ha varit iväg hela dagen. Så himla roligt det är nu när barnen är så pass stora så man kan göra sånt här tillsammans. Alla år har sin charm och bebistiden kommer jag alltid minnas som magisk och väldigt mysig. Men visst blir allt lättare och framförallt roligare för varje år som går. Problemet är bara att tiden går lite för fort, man hinner knappt njuta av de olika faserna.
 
I fredags blev Isac hämtad av bästisen och hans familj direkt från fritids. Han fick sen följa med dom på ett litet äventyr. Han kom hem trött men lycklig efter en hel dags bus med kompisarna.
Samma kväll gick jag på mitt nattskift igen och på väg hem på lördagsmorgonen handlade jag med mig bullar hem får vår lilla affär i byn. När jag närmade huset såg jag min kära dotter i köksfönstret. Där satt hon och väntade på mig och vinkade glatt, lilla hjärtat! Mannen och barnen var redan uppstigna och påklädda.
Det händer väldigt sällan vid den tiden en lördagmorgon. Frukostbordet var redan dukat och bullarna jag hade köpt var bara att hugga in på med en gång. Mysigt att få spendera en helgfrukost tillsammans med familjen trots arbete.
 
Resten av lördagen nannade jag gott. Mannen och barnen åkte till Malmö för att hälsa på farbror Göran och hans familj. Ännu något roligt jag missade för att jag låg och sov. På väg hem därifrån stannade mannen förbi Isacs bästa väns hus och lämnade av honom där. Där stannade han och lekte hela eftermiddagen.  
 
Lördagkvällen kom Jim hem till oss. Vi beställde pizza och pratade om roliga saker att se fram emot inför sommaren. Barnen myste ner sig i soffan med sitt lördagsgodis och såg en ny film som mannen hade ordnat till dom. Kort därefter var det dags för mig att bege mig mot jobb igen.
 
Idag är mannen och barnen inbjudna till grannen på lunch. Jag missar det eftersom jag sover då :( men i eftermiddag är jag vaken och LEDIG! Då ska jag minsann njuta!
 
Jag och barnen väntar på tåget till Lund.
 Redo för bio!!
 
Strax börjar filmen!!
Bild tagen i fredags på hundarnas middagspromenad.
Vår i luften, en riktigt härlig dag!
 
Trött katt...ungefär så trött är jag också nu! Natti natti!
 

Alla hjärtans dag 2016

Långledigheten gick väldigt fort som den alltid gör. Förra lördagen var vi hemma hos Maria och Glenn för att träffa deras senaste tillskott, lilla Tove. De bjöd på saft, kaffe och kanelbullar. Första gången vi även såg deras nya lägenhet. Så glad över att vi äntligen kom iväg för att träffa dom. Barnen lekte och jag och Ola turades om att snusa på bebisen. Så bedårande söt!
 
Lördagkvällen blev prinsessan nattad i vanlig tid. Isac fick stanna uppe och se melodifestivalen med oss. Han tyckte om att ha mamma och pappa för sig själv. Han följde koncentrerat alla bidragen och var väldigt bestämd över vem han tyckte förtjänade att gå vidare. Isac verkar kunna detta för hans låt vann minsann :)
 
På söndagen vaknade jag före familjen. Jag duschade och tog ut hundarna. Sen väckte jag familjen med små alla hjärtans dag presenter. Barnen blev så lyckliga över sina paket och det blev en väldigt lyckad morgon. Mannen fick en ny parfym. Vi gick upp och åt frukost. På förmiddagen sen dök familjen Glans upp hemma hos oss. Micke hjälpte Ola hela dagen med elen i huset. Nu under renoveringen har det gjorts om lite bland det elektriska och vi är glada över att ha vår vän Micke som är elektriker till hjälp. Han fick även inkopplat lampor i garaget som vi så länge har saknat mm. De stannade hela dagen. Gubbarna jobbade, tanterna snackade och barnen lekte. Precis som det ska va ;) Vi avslutade kvällen med att göra pizzor sen var det tid att säga adjö då det var skola och jobb för de flesta av oss nästa dag. Tusen tack för hjälpen Micke!
 
Det blev mest till att stanna hemma sen resten av långledigheten. Julia fick ett återfall i sin förkylning som vi trodde var borta en gång för alla. Det har varit en envis infektion!
Vi har gått på promenader men hon har inte orkat gå så långt utan att bli trött så det har blivit en hel del turer i vagnen. Vi tycker båda att det är skönt med den friska luften. Känner mig dessutom så mycket piggare av alla dessa långpromenader i Stehags alla backar kånkandes på vagnen. Som att gå till gymmet nästan!
 
I lördagsmorse gick jag av efter två arbetsnätter. Isac var iväg för en helg borta. Mannen och Julia gick upp när jag gick och la mig. På förmiddagen hälsade de på hos familjen Glans. De åkte sedan vidare och hälsade på Micke och Tessan. Där hemma var även Tina och Tord. Så trist att man sov förbi chansen att träffa alla dessa favoriter :(
 
Jag och Sam sussade väldigt gott i sängen fram till eftermiddagen. Då blev jag väckt av att lamporna i sovrummet började blinka. Jag hade inte ställt klockan den morgonen för jag bad mannen att väcka mig istället. Eftersom han inte var hemma när det var tid för mig att gå upp så var det hans sätt att väcka mig. Genom att från sin telefon tända och släcka alla lamporna i sovrummet haha. Jag skyndade mig upp och klädde mig. Precis när jag började bli färdig kom mannen och dottern hem. Vi satte oss i bilen och åkte sen iväg till Löddeköpinge. På Mio hade jag nämligen lagt undan en bordslampa. Tidigare i veckan hade vi fått hem Mio katalogen. I den fanns denna lampan och det var kärlek vid första ögonkastet. Vi bestämde oss för att köra och handla den i helgen. Efter en dag eller så bestämde jag mig för att kolla lagerstatusen på Mios hemsida, endast 4 kvar i lager. Det vågade jag inte chansa på så jag ringde dit och fick snabbt lampan undanlagd i mitt namn. Sen kunde jag jobba i lugn och ro :)
 
Vi tog även en sväng inom Bauhaus för att titta på klinker till hallen mm. Vi åt sen kvällsmat på Burger King till dotterns stora förtjusning. Lördagkvällen ställde jag och mannen iordning vardagsrummet. Det är fortfarande lite rörigt då renoveringen är långt ifrån klar men nu står iaf alla möblerna på sina platser och sitter man i soffan så känns det som att hemmet är återställt från den synvinkeln. Man ska inte vända sig om haha. Vardagsrummet är nu helt nymålat vitt och fräscht. Den skitiga beigea strukturtapeten är ett minne blott. Nya gardiner är beställda och på väg hem till oss. Hoppas de blir bra! Den sista detaljen blir nya golvlister och tavlor!
Senare samma kväll blev det mellomys med ost, kex och vin tillsammans med mannen.
 
I söndag hade vi pappa och hans vän som är rörläggare på en snabb visit. De kom för att hjälpa oss att plocka bort ett element i hallen. Det elementet har alltid varit i vägen och gjort det omöjligt för oss att möblera där.
Inte heller behöver vi det då värmen från kaminen sprider sig jämt i hela den öppna planlösningen. Nu är den äntligen borta, hurra! Vi tackar så mycket för hjälpen!
Samma eftermiddag gick vi på en långpromenad med hundarna. När vi kom tillbaka mötte vi våra grannar och de bjöd in oss på kaffe och fruktsallad. Deras flicka är en av Julias bästa vänner så de blev så glada över att få busa ett par timmar tillsammans.
 
På kvällen började vi sätta upp våra nya tapeter och jag var så lycklig när jag började se resultatet framför mig. Så fint det börjar bli! Vi satte oss sen och beställde fler tapeter då vi insåg att det vi hade inte skulle räcka. Det blev även beställt en ny tapet till köket.
 
Idag går jag av efter två nätter på jobb. På torsdag är jag ledig tillsammans med barnen. Även Isac är helt ledig eftersom det är sportlov. Då ska vi försöka hitta på något skoj tillsammans sen arbetar jag hela helgen.
Jag håller siktet inställt på påsklovet. Då är jag långledig igen då jag har lagt in önskan om föräldraledighet och semester. Annars hade jag fått jobba/sova bort hela påsken. Missa både påskägg och svärfars goda påskmiddag. Inte en chans haha. Barnen behöver även en lite längre ledighet då och då. Nästa lov sen blir ju sommarlovet.
Detta året blir det tidig semester, midsommarveckan och fyra veckor fram. Jag föredrar sen semester men det var min tur detta året att låta andra kollegor få ta sen. Rätt ska vara rätt och det blir bra så här också. På mitt jobb ska semestrarna var inlämnade och klara redan i februari. Så här hemma får man börja prata sommarsemester samtidigt som man plockar ner julsakerna haha.
 
Lilla Tove.
 
 Glad alla hjärtans dag önskar familjen Haraldsson!
 
 Smaskig choklad till mig från mannen.
 
 Här ser ni vilken omtänksam man jag har. 
På alla hjärtans dag fick jag rosor och i  present fick jag ett försvarsspray.
Han är rädd om mig och nu kan jag känna mig lite tryggare när jag är ute i den stora vida världen på egen hand.
Tyvärr är det ju väldigt tråkiga tider just nu och som tjej kan man inte vara nog försiktig!
 
En glad dotter med sina alla hjärtans dag paket!
Hon fick ett litet sett med kanin och marsvin i trä som hör till dockskåpet.
Hon fick även en prinsesstårta i trä som hon nu springer och serverar alla i familjen med hela tiden :)
 
 Isac badar i minecraft lego, vilken lycka!
 
 Isac viftar med en polkagrisklubba, hjärtformat så klart! Älskade ungar vad vi älskar er!
 
 Jag och dottern sitter och väntar på att Isac ska sluta skolan för dagen.
 
Crazy tuesday wieeeee ;)
 
Mor och dotter
 
 Två linslusar
 
 Alltså dessa två, deras vänskap är underbar att se!
 
 En desperat katt som vill in i värmen. Nu är snön borta och vi vill inte ha mer!
 
Det bästa med att vara hundägare är att man alltid kommer ut på uppfriskande promenader.
Det är redan mildare och ljusare ute, härligt!
 
 Hej kära vårtecken, vad jag är glad att se dig!
 Denna vackra sak pryder nu fönstret i vardagsrummet.
Jag älskar den! Den är nu slutsåld på Mio i både Lödde och i Malmö.
Det är en beställningsvara nu så den går nog att få tag på igen.
Jag slipper i alla fall vänta och riskera att bli utan, happy!
 
 Tapeten till hallen som går till sovrummen.
 

Fredag!!

Sjukling nr 4/4

Så nu har hela familjen varit sjuka. Det var bara Isac kvar och han började bli sjuk i söndags och sen bröt det ut ordentligt natten till måndagen med feber och hela köret. Hade väl varit konstigt om han skulle klarat sig från det vi alla andra hade haft.
 
Han är nu på benen igen och idag ska han till skolan. Igår mådde han helt ok och fick följa med på en promenad med hundarna. Vi tog skogsrundan och han valde själv att gå den långa rundan. Jag frågade flera gånger om vi inte skulle vända och gå hem igen men han ville fortstätta och helst gå förbi lekplatsen också. Väl framme vid lekplatsen behövde han vila. Hostan var besvärlig. Sen orkade han leka igen och jag fick till sist säga att nu räcker det och så går vi hem. Han ville själv till skolan idag och Ola vaktar telefonen ifall fröknarna skulle ringa och säga att han inte mår bra. Jag har skrivit i kontaktboken att han inte ska delta på idrottslektionen.
Lilla Julia är taggad för att gå till dagis! Hon saknar sina kompisar och är trött på att gå hemma liksom vi andra.
 
Nu håller vi tummarna att sjukdomarna är över för ett bra tag framöver, helst föralltid!
 
Jag har precis arbetat en natt och har en kvar, sen är jag långledig fram till torsdag nästa vecka. Det ni!
Jag känner iof inte att långledigheten är så välbehövd denna gången efter både VAB och själv varit sjuk.
Det är inte mycket jag har jobbat sedan jag gick på julledigheten förra året. Som tur var blev Isac sjuk när jag var ledig. Det var bara Ola som fick jobba hemifrån igår förmiddags för att ta hand om barnen när jag sov inför nattjobbet. När jag klev upp tog jag över och mannen kunde köra till jobbet. Vi är så glada dom gångerna vi slipper ta VAB. Det händer inte ofta!
 
Helgen längtas det till. Vi får se vad lördagen bjuder på men melomys på kvällen är självfallet och på söndag är det alla hjärtans dag. Det ska firas och dagen ska sedan spenderas tillsammans med härliga vänner.
 
Tuff och Fluff är nybadade!
 
Haha :)
Han har fått Julias Elsa dockas krona på huvudet.
"Sluta Matte" tänker han nog :)
 
 Min nya fina nyckelring, Sam!
 
 Sjuklingen :(
Zombie gosedjuret som Isac har bredvid sig i sängen är den stora favoriten.
En figur från Minecraft, ett spel som är väldigt inne bland Isac och hans kompisar just nu. Zombie ska vara med när han sover, leker och är i skolan.
Alla barnen i skolan får ha ett mjukis med sig som man bara får ha framme på sagoläsningen.
 
Isac blev så ledsen på sin dumma förkylning.
Jag och Julia gjorde ett varmt bad till honom och tände lite ljus.
Detta var skönt mamma sa han.
 
 Tisdagen bjöd på små solglimtar.
Jag och dottern njöt på middagspromenaden med hundarna den dagen.
Skönt med lite mildare väder, tyvärr har jag hört att det ska bli minusgrader igen till helgen :(
 
Bilder från igår.
Isac mådde bättre och vi var på lekplatsen.
Vi gjorde också pannkakor till lunch och byggde en koja under köksbordet på eftermiddagen.
En härlig dag!
 
 
 

Mellomys i repris

Nu är jag på väg hem till min kudde och ska nanna efter min sista arbetsnatt denna helgen.
Skönt att ha söndagskvällen ledig. Även om alla i familjen ska lägga sig i tid inför måndagen så har man fortfarande lite helgkänsla kvar. Är så glad över att min förkylning har vänt och blivit bättre!
 
Jag missade första deltävlingen av melodifestivalen igår eftersom jag jobbade. Jag älskar melodifestivalen, hur dåliga låtar det än har varit vissa år så är den en tradition värd att följa enligt mig. Sång och musik är en trevlig omväxling till allt annat skräp som går på tv:n.
 
Jag tänkte bänka mig framför tv:n ikväll med något gott att äta och se deltävlingen. Det kommer inte kännas som när man ser det direktsänt men det är så gott som lika bra i alla fall.
 
I helgen har det börjat hända lite mer med renoveringen. Mannen var igår och hämtade ut tapeten som vi hade beställt. Det är alltid en chansning när man beställer över nätet och inte får se det i verkligheten först men oj vad vi blev nöjda med den. Så fin!! Ska bli så roligt att se den på väggen snart. Ola hade även börjat måla vitt på en av väggarna som ska vara vit igår när jag låg och sov. Nu börjar vi sakta se resultatet närma sig.
En trevlig överraskning att vakna till igår var att mannen hade köpt hem en bit renoveringstapet som ser ut att bli en lösning på ett besvärligt problem som vi har haft. Den gamla tapeten som sitter på väggarna nu är en typ av struktur tapet. Därför är det svårt att sätta annan en ny ovanpå den gamla. Den har också varit omöjlig att riva ner! Vi har provat allt från ångmaskiner till slipmaskiner. Suck säger jag bara, man kan bli gråhårig på den tapeten. Den är ful och omöjlig att bli av med haha.
Renoveringstapeten som Ola hade köpt har han nu satt upp på en av väggarna och det ser riktigt bra ut faktiskt. Det är nästan för bra för att vara sant att vi ska slippa riva ner all denna bråkiga gamla tapet. Det gör att arbetet blir lättare och kommer gå mycket fortare!
 
Önskar er alla en skön söndag. Nu ska jag nanna! När jag vaknar är det nästan inte lönt att hoppa ur pyjamasen. Jag tänker mysa hela eftermiddagen och hela kvällen tillsammans med familjen. Hade helst spenderat hela livet i pyjamas. En av fördelarna med att arbeta natt, folk vet inte när jag ska eller har sovit och därför är det ingen som reagerar när jag springer i pyjamas mitt på ljusa dagen ;)
 
Har klickat hem tre nya pyjamaser på rea. Det slits bra på dom här hemma :)
Passande text :)
 

 

Date night

Vill börja detta inlägget med att gratulera min kusin Maria och hennes sambo Glenn.
De blev för andra gången stolta föräldrar till en liten flicka den 31/1-16.
Lilla Tove föddes 49cm lång och vägde 3730g.
Även grattis till storasyster Alice.
 

 
Denna tiden på året då sjukdomarna härjar är ju bara för tråkig. Tycker att familjen har turats om med förkylningar under en ganska lång tid nu. Julia har fått vara hemma från dagis vid ett tillfälle. Nu i veckan fick jag sjukanmäla mig en natt. Det gick bara inte! Feber, muskelvärk och ont i halsen så det tog kål på mig.
Det kom snabbt och gick över lika snabbt. Det värsta gick över iaf för halsonten och snuvan sitter kvar ännu.
Det kan jag leva och även arbeta med. Dessa sjukdomar har gjort att vi har fått ställa in en del roliga saker. Tråkigt men inget att göra åt. Julia blev sjuk när vi hade bestämt träff med Sandra och hennes barn.
Något jag hade sett väldigt mycket fram emot. Så fort vi är 100% på G igen från alla sjukdomar ska vi boka om det. Vi väntar även med att hälsa på Marias senaste tillskott för att vi vill inte smitta den lilla tösen.
 
Hela familjen längtar till sommaren. Det känns långt bort men tiden går fort. På mitt arbete ska semesterveckorna vara inlämnade redan nu i februari. Det får oss verkligen att börja tänka på semestern och vad vi vill göra då osv. Bad, sol och grillkvällar i trädgården låter ju bara för bra för att vara sant just nu. Isac drömmer redan om sin 7 års dag och räknade senast igår upp alla kompisarna han tänker bjuda på sitt kalas :)
Livet är ganska tråkigt just nu med jobb, renovering, sjukdomar och ett mörkt och trist väder. Det skadar inte att ha saker att se fram emot som tröst.
 
Förra helgen spenderade jag och barnen lördagen i Lund. Julia mådde bättre och jag och mannen hade ännu inte insjuknat. Vi hälsade på familjen Nilsson. Mannen arbetade hemifrån hela förmiddagen och eftermiddagen fortsatte han med renoveringen här hemma. Det var trevligt att träffa våra kära vänner och framförallt mitt lilla gudbarn Kian. Det händer så mycket mellan gångerna vi träffas och man missar så mycket. Även om Linda skickar många bilder så är det ju inte samma sak.
 
På söndagen var det tänkt att familjen skulle göra något tillsammans. Så blev det inte riktigt för Isac ville så gärna träffa sin bästa kompis så vi fick ge oss. Vi körde och lämnade honom till kompisen och sen körde mannen, jag och Julia iväg på lite olika ärenden. Vi stannade förbi Zoo giganten och klappade kaninerna och köpte hundgodis. Det är rena himmelriket för mig och Julia att besöka det stället. Vi körde sen vidare till Nova för att få tag på en ny kaffekokare. Vår gamla hade lagt av samma morgon och då är det livskris! Vi klarar oss inte en dag utan en kaffekokare!!!!!!!!!!!!!!!
 
Renoveringen går sakta framåt. Med ungar och jobb att sköta mm så blir det inte mycket tid över till renoveringen. Nu har vi väggar igen tack vare hjälp ifrån svärfar. Tapeter är beställda och snart börjar lite av det roliga arbetet dvs att färdigställa hallen till sovrummen. Vi gör klart en bit i taget.
 
Nu i veckan hade min älskade man ordnat med en överraskning. Jag visste sedan innan att den dagen var spikad till någonting men jag visste inte vad. När dagen började närma sig blev först mannen sjuk sen jag.
Det såg ut som att det inte skulle bli av, så typiskt! Men när dagen var kommen sov jag ut ordentligt. Ola hörde sedan av sig från sitt arbete för att kolla hur jag mådde. Han fick svaret att så länge det inte skulle springas något maraton eller bestigas några berg så skulle jag nog orka med hans överraskning. Mannen kom hem tidigare från jobb och hade en vacker orkide med sig hem.
 
Ola talade om för oss att barnen skulle hem till morfar och Mona ett par timmar och att han och jag skulle på en restaurang på lilla torg i Malmö. Barnen jublade och det gjorde jag också! Vi åkte och lämnade barnen hemma hos morfar och Mona. De skuttade glatt in och började leka med sina leksaker och hade knappt tid att säga hejdå till päronen. Hela kvällen hade de lekt, hjälpt till att rulla köttbullar och badat i deras bubbelpool.
De var färdiga i pyjamas när vi kom och hämtade dom och det var bara att slänga dom i säng när vi kom hem.
 
Jag och mannen hade välbehövd tid tillsamman på tu man hand. Innan vi åkte tog vi båda nässprej för att kunna smaka maten haha. Vi beställde in varsin planka och maten var den bästa!! Mums!! Vi kunde äta och prata ostört och som småbarnsförälder är det rena lyxen. Efter maten åkte vi till Ikea för att titta på nya hallmöbler. Hallen är under renovering och när den är klar ska där in nya möbler. Tyvärr var det inte mycket på Ikea till hallen som föll oss i smaken men ett sko skåp kommer vi handla där.
 
Ett stort tack till min gubbe som hade ordnat detta för oss! Och tack till barnpassarna! Denna date nighten fick mig verkligen att glömma både halsont och tråkiga vardagsbestyr för en stund.
 
Denna helgen arbetar jag. Mannen har bjudit hem kompisar ikväll, de ska beställa pizza och se en skräckfilm. Ganska glad att jag inte är hemma då, sånt skräp får de se själva :) Förkylningen är ganska besvärlig att vara på arbetet med. Blir andfådd för minsta lilla och näsan bara rinner. Tyvärr så blir alla sjukdomssymptom värre bara för att man håller sig vaken på natten. Skulle jag vända dygnet rätt igen så hade jag inte mått hälften så dåligt. Tänker dock inte ge mig, vill inte se fler röda markeringar där jag klarmarkerar min lön haha.
 
Nästa helg är jag inte bara ledig utan långledig. Det är även alla hjärtans dag och jag tänker skämma bort mina älsklingar med små gåvor. De är redan inhandlade och det ska bli så roligt att överraska dom.
 
Här kommer bilder från den senaste tiden...
 
Mitt och naturens underverk! Nu är snön borta och vi hoppas på vår!
 Mannen kom ihåg tulpanens dag, lucky me!
 
En stolt Isac har själv byggt ihop denna lego polisstation!
 Sover extra gott de nätter som spenderas hemma.
Helt ensam är jag aldrig för hundarna gör mig alltid sällskap oavsett när på dygnet jag sover.
Men extra gott sover jag när mannen ligger bredvid.
För att inte tala om mysiga sovmorgonar när hela familjen ligger och trängs tillsammans :)
 
 
Prinsessan hos frissan. Hon är så duktig! Fina Julia!
 
 Hemma med en sjuk Julia. Tittar på film och käkar frukt.
 
När Julia var hemma sjuk tog vi tag i att städa hennes rum.
Hon bor så fint vår lilla prinsessa!
 
 Sist jag arbetade helg vaknade jag på lördagen till ett dukat bord. Tvättkorgarna var tomma och mannen hade veckohandlat mm. Vilken lyx! Han bjöd på hemmagjord pizza som var riktigt god! Med en sån behandling är det enkelt att arbeta helg ;)
 
 Denna fina ljusstake har Isac gjort till familjen på fritids.
 
Bästisarna har följe hem från skolan.
 På besök hemma hos familjen Nilsson.
 
 Så här snygg blev Julia efter att Tiddi hade stylat henne :)
 
 Sam solar sig i husses bygglampa :) 
 
 Lycka kan man hitta småsaker, som när man upptäcker att sin orkide blommar om igen :)
 
Men visst är det mannen och barnen som alltid ser till att jag är lycklig!
 
 och självklart också mina små pälsklingar!
 
 
 En hund under täcket och en ovanpå, den bästa medicinen när man är sjuk!
 
Mys!!
 Julia visar upp Sam i sitt nya Hurtta täcke.
 
Date night med världens godaste middag!
 

RSS 2.0