1:a tandläkarbesöket

Nu har jag varit hos tandläkaren för första gången. Jag ville inte att hon skulle känna på mina tänder, hon såg så läskig ut med masken för munnen. Men sen sa mamma något roligt och jag skrattade, då passade tandläkaren på. Jag som dessutom ÄLSKAR att peka på var lampan är hittade världens skarpaste lampa i taket hos tandläkaren.
För besväret fick jag en jätte fin tandborste. Och det bästa med hela besöket...INGA TANDTROLL!!

I helgen har både mamma och pappa varit med vänner och kollat in lundakarnevalen. De har även lagt ner mycket tid på den kommande flytten från nöbbelöv. Jag hade det jätte bra hemma hos familjen Ahlgren lördag till söndag. Fint väder hade vi och jag fick leka mycket i trädgården. Har fått en jätte fin leksaksbil och som vanligt vaktade jag tvättmaskinen =D

Annars om dagarna myser jag med mamma. Vi går långpromenader och leker där hemma. En dag gick vi till Nova och där träffade jag en annan bebis som jag tog i hand med, sen fick han min napp. Jag var så snäll så jag lät honom behålla den. Har jag kanske fått en vän för livet? =D

Detta får räcka för denna gången!

Me, family and friends!

Bjuder på lite bilder...


Daddy!!


Mummy!!


Malin!!


Sandra & Maria!!


Rossy hjälper mig att bli ren!!


Jag är nu 11 månader!

I lördags blev jag 11 månader!! Nu är det inte långt kvar till min stora 1 års dag!! Mamma får tårar i ögonen när hon tänker på hur fort mitt första levnadsår har gått!!

Varje dag är ett nytt äventyr! Jag lär mig nya saker hela tiden och upptäcker allt vad omgivningen har att bjuda på.

Släkten träffar jag flitigt. Kusiner, fastrar, farbröder, mor och far föräldrar mfl mlf. Alltid är jag glad och vill vara med så klart. Alla tycker om mig och jag om dom. Men hur roliga alla än är så finns där ingen som är så bra som mamma och pappa!!

Förra veckan åkte jag och mamma med mammas kusin Sandra till sjöbo för att hälsa på gammel farmor och farfar. Där sov jag en del i gammel farmors säng. Sandra och mamma gick ner till affären för att handla. Då skulle gammel farfar passa mig men jag var nog lite för vild. Gammel farmor fick hoppa in och hjälpa till=)

I fredags var jag hemma och hälsade på kusinerna Anton och Amanda. På lördagen hälsade morfar och Jeanette på. Vi lekte tills det var läggdags.

Många fler har jag träffat och alla är lika värda att nämnas!!

Jag har fått hem kallelse till mitt första tandläkarbesök. Det ska bli spännande. Vi borstar mina tänder varje morgon och kväll så nog ska jag bli godkänd hos tandläkaren;)

Håll utkik på bloggen, det skrivs inte så ofta men jag hör snart av mig igen!RSS 2.0