Lugn och skön helg!

Veckan rullade på med jobb och dagis. Jag har ätit som en häst hela veckan och det gör mamma så glad!

I fredags hämtade mamma mig på dagis som vanligt. Sen rullade hon mig i vagnen till Nova. Vi mötte upp tant Maria, mammas vän och inte kusinen =) inne på BR leksaker.

Jag fick en ny dammsugare. Jag älskar ju min dammsugare. Den har gått itu, vi har försökt laga den men den är bortom all räddning. Denna gången fick jag en turkos, den andra jag hade var gul. Ville ju helst ha en rosa men där satte mamma ner foten. Fick tydligen finnas några gränser, jag är ju trots allt en påg!! Men kunderna i affären tyckte att det var mycket roligt=)

Vi åt kvällsmat tillsammans med Maria. Hon kom hem till oss senare på kvällen också men då sov jag.
Mamma och Maria satt och flabbade i köket i flera timmar. 

På lördagen städade vi här hemma. Mamma dammsög och det gjorde jag också. Jag blev riktigt arg när hon gick ivägen för mig med sin dammsugare. Där hade ju jag redan städat!! =)

På eftermiddagen gick vi ut och lekte på lekplatsen. Maria, mammas kusin denna gången=) hade rast och följde med. Vi gungade och hade jätte kul!

Jag somnade ganska tidigt på kvällen. Frisk luft gör en gott! Senare dök Rickard upp. Mamma tvingade honom att titta på melodifestivalen=) Jag fick sova i mammas säng. Mamma gick och la sig tillsammans med mig och vi somnade. Vi blev väckta av telefonen som ringde mycket sent. Sen ville jag inte somna om. Mamma gick och la sig igen men jag satte mig en stund med Rickard i soffan och tittade på TV. Tröttnade ganska snabbt och gick in till mamma igen.
Vi sov gott hela natten. 

Idag har jag och mamma lekt här hemma. Tvättat, varit ute på lekplatsen. Ätit glass och haft det riktigt mysigt. Vi tog ett bad tillsammans nu på kvällen och nu sover jag gott. Dagis imorgon!

Efter vissa omständigheter så har vi bytat telefon nummer hem till oss. Det nya började gälla idag och det är skyddat. Ni som står oss nära kommer självklart att få det. Mammas mobil nummer kommer bli ändrat i veckan och även det skyddat. Nära och kära får ett sms när det är bytt! Vi behöver vår sömn om nätterna!! Saker och ting i vårt liv är fortfarande jobbigt men inget knäcker oss Haraldssons ;)

Vi önskar er alla en trevlig söndagkväll! ♥
 


Jag och Maria på lekplatsen!


Wiiiieeeeee....


Glad unge i badet =)


glitter graphics


Kärlek!!!

Mamma har fått klara sig utan mig i hela 5 dagar! Så länge har hon aldrig varit utan mig. Hon har lyckats få tiden att gå med jobb o vänner.

Jag har haft det bra hos pappa. Vi har varit väldigt förkylda. Mammas hosta vill inte heller ge sig. Men vi mår bra i övrigt.

Mamma har varit ledig i helgen. I fredags hade hon lite tjejkväll här hemma. Morfar ringde sitt vanliga veckosamtal till mamma. De pratade så länge så hon blev försenad att göra sig i ordning inför tant träffen=) Senare på kvällen åkte hon hem till Rickard i Malmö.

Lördag kvällen spenderade hon med tant Sandra. De åt godis och tittade på Långben the movie =D De skulle se melodifestivalen men båda två somnade på soffan.

Söndagen tvättade mamma och städade här hemma. Linda gjorde ett kort besök.

Igår jobbade mamma kväll. När hon kom hem från jobb väntade alla hjärtansdag presenter från Eva, Sven, Sandra, Maria, morfar och Jeanette till oss.
En nalle/apa till mig och en söt liten ljusstake till mamma. Tack snälla ni!!!
Sandra hade skrivit så fint till mamma på spegeln i badrummet=) We love you too!
Rickard kom och firade alla hjärtansdag med mamma. Han gör henne lycklig!

Idag kom mamma och hämtade mig på dagis. Hon fick tårar i ögonen, hon kunde verkligen känna hur mycket hon hade saknat mig! Jag var glad att se henne också. Tillsammans gick vi hem och firade en lite försenad alla hjärtansdag. Middag, tända ljus, bad och en massa mys innan jag slocknade för dagen.


Mamma och tant Linda.


Tant Maria och mamma i köket, mamma har tant Marlene i luren=)


Jag kör runt min alla hjärtansdag nalle i gåvagnen.


Inget fel på aptiten=)


Mammas kärlek


Ljusstaken till mamma och två kort till oss båda.


Ser ni inte vad Sandra har skrivit till mamma?

; Du är vacker på insidan precis som du är på utsidan.
Du har ett stort hjärta. Du är en underbar syster, och mor till ditt barn.
Love you.

Älskar sig sis!

Livet går i vågor =)

Fredag morgon var verkligen inte rolig. Som det regnade ute. Men det finns ju inte fel väder, bara fel kläder=)
Det som var jobbigt var att stiga upp så tidigt när man hörde hur det smattrade på rutan. Men upp och iväg kom vi.

Mamma hämtade mig som vanligt direkt efter jobb. Vi ska precis gå förbi affären så får vi syn på tant Sandra.
Hon följde med upp. Jag och tant Sandra hjälpte mamma att städa lite här hemma. Sen lagade Sandra mat till oss. Sandra tycker vi om ♥ Sandra skulle vidare till ett par vänner lite senare. Först duschade hon. Sen duschade jag och sist duschade mamma=) Jag somnade med en gång efter duschen. Vaknade inte ens av hårfönen precis utanför mitt rum.

Sandra åkte och istället kom Rickard. Han och mamma tittade på TV och somnade redan strax efter 22.00 som två pensionärer =) Jag vaknade till kort därefter och ville absolut inte ligga i min egen säng. Mamma var för trött för att bråka. Så fort jag kom in i mammas säng blev jag tyst och somnade om.

På morgonen steg jag och mamma upp långt före sömntutan Rickard. Senare dök Maria upp med bullar och då blev det frukost alla fyra tillsammans.

Efter frukosten sa vi hejdå till Maria och Rickard. Vi skulle möta upp Linda, Andreas och Tiddi.
Vi skulle till skattkammarön. Så långt kom vi men där var stängt. Vi gick in på mormorsbageri och där talade de om för oss att skattkammarön har gått i konkurs. Jag tror mamma blev mer besviken än jag. Inne på mormors bageri satt där fler besvikna barn och irreterade föräldrar. Vi stannade och fikade sen tog vi bussen hem till oss. Här busade jag och Tindra. Mamma och Linda drack kaffe. Vi tittade på film. Åt lunch. När de hade åkt vilade jag en stund.

När jag vaknade hade mamma gjort kvällsmat så det var bara att sätta sig vid bordet. Efter maten gjorde mamma upp ett bad. Vi hällde i badskum men det blev nog lite för mycket. Vi hade badskum i hela badrummet. Men gissa om jag och mamma hade roligt? Efter badet blev det pyjamas och mjukis på. Mamma skalade ett äpple till mig och satte fram en skål med chips. Vi tittade på Shrek och hade det riktigt mysigt bara hon och jag. Vi måste ha det så ibland också. Jag somnade precis innan melodifestivalen. Mamma satt uppe till strax över 22.00 sen somnade hon också.

I söndags hade vi hela högen Glans här hemma. Mamma fick tyvärr tvätta samtidigt. Så är det när man bara är ledig på helgerna. Vi lunchade tillsammans. Jag och Max lekte. Mamma fick mysa med Matilda som har hunnit bli hela 5 månader gammal. Tänk va tiden den går. Glansarna åkte hem vid 13.00. Då skulle jag och mamma packa vagnen och gå ner till stan för att möta Annelie och Isac. Men vi somnade båda två på soffan. Annelie ringde och väckte mamma. Mamma mådde inte alls bra. Annelie kom förbi snabbt och lämnade en påse med kläder till mig. Så snäll hon är! Annelie och hennes son fick snällt stanna i dörren. Ville inte smitta dom.

Mamma blev jätte dålig. Pappa fick komma och hämta mig och kusin Maria fick också komma och hjälpa till. Mamma kunde inte resa sig ur soffan. Hon hade hög feber och allt. Måndagen var jag på dagis. Pappa hämtade och lämnade mig. Mamma låg hemma och vilade upp sig. Hennes sjuka vände snabbt tack och lov. Tisdagen fick mamma hämta mig på dagis vid 14.00. Jag hade feber.
Tack snälla Maria och pappa för allt ni gjorde för mig och mamma!

Idag hämtade pappa mig här på morgon. Mamma var tvungen att jobba så pappa tog hand om mig. Vi åkte till doktorn på 18 månaders kontroll. Allt hade gått bra. Jag är fortfarande förkyld så det blir nog inget dagis imorgon heller. Jag är hos mamma ikväll men det blir pappa igen imorgon för då jobbar mamma kväll. Sen ska jag vara hos pappa hela helgen då det är hans helg. Har varit ifrån mamma mycket och vi saknar varandra men jag har det lika bra hos pappa. Snälla håll nu tummarna för oss att vi inte ska bli sjuka mer, vi är så trötta på det!!


Så här sitter jag varje morgon när mamma springer runt och donar.


Redo för busväder!


Jag och Sandra kockar!


Hej Tiddi!!!


Jag och Tiddi är dörrvakter på mormors bageri=)


Full fart på kidsen!


Linslus =)


Leker på mitt rum.


Skumbad delux=)


Lördagsmys


Borstar tänderna..extra noga efter lördagsgodiset=)


Här är jag med familjen Glans!


Tant Malin, min kompis Max och Yoda inne på mitt rum.

 

Förkylda men inte stoppar det oss!

Hela förra veckan jobbade mamma och jag var på dagis trots förkylning. Vi var snuviga, hostiga och mycket trötta. Denna veckan har det suttit i men inte alls lika illa. Hostan är värst på morgonen och likaså snuvan. Tröttheten har gått över tack och lov!

På onsdagen hade vi tant Maria här, inte mammas kusin utan kompis Maria=) Jag låg och sov när hon kom hit men mamma och hon hade jätte kul. De träffas inte så ofta så de hade massor att prata om.
Senare dök Rickard upp. Mamma blev överlycklig att se honom. Han hade varit i Spanien i nästan en vecka.
Tyvärr så lyckades mamma smitta honom med förkylningen som från början kom ifrån mig. Stackars Rickard har aldrig varit så ofta sjuk som under tiden han har känt oss..dagis är farligt=)

Veckan gick och på fredagen hämtade pappa mig på dagis. Det var hans tur att fira helg med mig.
Mamma träffade vänner både fredagkväll och lördagkväll. Fredagen var hon i Malmö och träffade Henke och Åsa. Lördagen spelade hon biljard med Linda, Andreas, Maria och Mattias. 

Lördag till söndag sov jag över hos morfar och Jeanette. Pappa skulle något viktigt och de ställde upp. Där hade jag jätte roligt som vanligt. Väckte morfar ett par gånger på natten. Han och jag sov ensamma i gästrummet. Morfar fick nog vila middag på söndagen sen när jag pappa hade hämtat mig igen.

Mamma fick hem mig på söndagkvällen. Då var klockan så mycket så det var rakt ner i sängen. Fick sova hos mamma för jag var mycket mammig. Hade ju inte sett henne på ett par dagar. Mamma var nog lite Isac sjuk också=)

Sandra var här igårkväll. Hon och mamma tittade på film och åt godis. Gottegrisar!! Maria som har varit borta i en hel vecka på skidresa har också varit här. Så roligt det var att se henne igen. Det har varit så tomt utan att höra hennes nyckel gå i låset.

Ikväll när jag och mamma höll på med kvällsmaten knackade Rickard på dörren. Jag busade och spexade som vanligt. Kvällsmaten gick ner. Sen fick jag mitt bad. Somnade med en gång och det har jag gjort hela veckan!

Imorgon är det fredag. Denna helgen ska jag och mamma bara mysa och träffa lite vänner.

RSS 2.0