Lediga dagar

Vintern har verkligen satt igång. Riktigt kallt ute!! Ibland när man har vaknat på morgonen har det varit helt vitt ute av all frost. Vackert att titta på men mindre roligt att vara ute i. En morgon när jag skulle till jobb hade jag stickad tröja, dunparkas, mössa, vantar mm på mig men vad hjälpte det. Jag var så frusen om kinderna när jag kom fram till jobb så jag kunde knappt göra varken en glad eller ledsen min ;p

Och detta i Oktober! Värre lär det ju bli!! Börjar iaf så smått längta till jul. Nu när det är så mörkt så vill man ju bara sätta upp julbelysningen. Denna julen är det vår tur att ha Isac och då blir det ju en riktig jul, underbart!!
 
Fredagen den 19 Oktober fyllde min älskling år. Han jobbade i Danmark, bara över den dagen med ett litet uppdrag. Jag skulle jobba kväll. Isac var på dagis. Jag gick illamåendes här hemma hela förmiddagen tills jag till sist inte kunde hålla mig längre och befann mig inne på "the royal throne". Det blev till att ringa till jobb och säga som det var att det var magsjuka på gång här hemma. Jag hann inte mer än bädda ner mig i soffan så ringer dagis och säger att jag måste komma och hämta Isac för han hade 39 graders feber. Det var en nära döden upplevelse att ge sig ut illamåendes och svimfärdig för att hämta honom. Men det gick. Fick mig att minnas en vinter när jag levde ensamstående och både Isac och jag hade vinterkräksjukan samtidigt. Då var man inte så tuff. Men har man klarat det klarar man allt!!!
 
Vi kom hem och bäddade ner oss i soffan. Sen sov vi ett par timmar. Isac hade riktigt hög feber. Fick inte ner den helt med alvedon heller vilket alltid är lite läskigt. Ola kom hem efter jobbet. Han hade soppa och lite annat med sig hem till oss. Han pysslade om oss. Gick ut med Yoda mm sen gick han till byakrogen. Han hade sedan länge bokat långbord där för att tillsammans med kompisarna fira sin födelsedag. Tanken var sen att de skulle "efterfesta" hemma hos oss. Men det gick ju inte eftersom vi låg här hemma sjuka. Men killarna hämtade trädgårdsmöblerna och ställde upp det ute i garaget. Där satt de sen till långt in på natten haha.
Tur att han fick en bra födelsedag trots allt!!
 
Jag har varit lite off sedan jag blev sjuk. Har inte mått 100%. Aptiten har varit kass och orken också. Men helgen som var nu gjorde susen. När jag kom hem i fredags stod maten färdig på bordet. Min älskling hade lagat en sån fin middag. Efter maten tände vi en brasa och hade det riktigt mysigt framför en film. Sov gott gjorde jag hela helgen. Det behövde jag, ladda om batterierna. 
 
Dagis hade stängt igår och även idag pga planeringsdagar. Jag har tagit föräldrarledigt. Vi har så mysigt här hemma jag och Isac. Lite mor och son tid ♥ Igår eftermiddag tog vi tåget in till Lund och sen bussen ut till Gunnesbo, hem till Eva och Sven. Eva skulle passa Isac ett par timmar på kvällen. De rullade köttbullar tillsammans, tittade på film och lekte doktor. Isac fick köttbullar med sig hem. En superfin chokladkalender fick han också att ha till julen sen. Eva har även suttit och broderat en tavla där det står Isacs födelsedatum, hur mycket han vägde när han föddes, hur lång han var och när han döptes. Jag blev så glad!! Vilket arbete hon har lagt ner på den, så himla fin!! Trevligt att bevara den traditionen. Tack snälla Eva!!! ♥
 
Idag har jag och Isac åkt tåg igen till Isacs stora lycka :) Vi har varit på stan och ätit en bit mat tillsammans med Marlene och Emilia. Nu har äntligen Isac fått träffa tant Marlenes bebis. Han sa till Marlene att bebisen var gullig, min duktiga gosse!! Isac fick hålla Emilia, med Marlenes hjälp. Han var mycket nyfiken på den lilla bebisen :)

Imorgon är det tillbaka till jobb och dagis för mig och Isac. Vi har haft en lång helg och man vänjer sig snabbt vid att vara ledig. Men detta blir ju en kort vecka så tut tut nu kör vi!!
 
Årets tomte? 
 
 
Isacs fina tavla från Eva ♥
 
Isac och lilla Emilia.
 

Kusin vitamin

Denna veckan har varit en riktig kusin vecka :)
 
Sandra hälsade på oss en kväll. Vi fikade och snackade av oss. Härligt att se henne ♥
 
Veckan var ovanligt seg. Kan ju bero på att det är mörkare nu. Vi känner oss alla lite tröttare än vanligt.
Men den tog slut till sist och den efterlängtade fredagen kom. Vi beställde hem pizza och sen hade vi fredagsmys inne på Isacs rum. Vi låg alla tre på hans säng och tittade på TV. Härligt!!
 
Isac hämtar inte mig på nätterna längre. Vi hittade en lösning på det problemet. Vi lämnar dörren på glänt och så sover Yatzy hos Isac hela natten :). Så skönt!!
 
Igår var vi hos frissan. Pågarna är nyklippta och fina. Isac valde grön färg till håret :)
 
Lördagskvällen spenderade lilla familjen ute i Anderslöv. Vi var bjudna på middag hemma hos familjen Bergbring.
Och mat blev det i mängder ;) Gott var det och mätta blev vi!!
En trevlig överraskning när vi kom dit var att Kjell hade stannat kvar en liten extra stund för att säga hej till oss innan han åkte hem till sig. Det var inte igår jag träffade honom!
Isac fäste sig snabbt vid Noel som har blivit så stor sen sist vi såg honom. Och så fick vi ju äntligen träffa lilla Nelly. Kul att se barnen leka tillsammans och riktigt skoj att träffa dom allesammans igen!
Tack för en trevlig kväll!! ♥
 
Idag har varit en riktig tråkig "göra alla måsten söndag". Älsklingen har varit ute i garaget hela dagen och bytat avgassystemet på sin bil. Duktiga Ola som kan mecka med sånt själv!!
Jag och Isac har hållt oss inomhus. Regnat och åskat har det gjort hela dagen. Isac har mest roat sig själv för jag har storstädat. Nu är alla nybadade och redo för att hålla kväll. 
 
Måndag igen imorgon.....
 
Isac och Sandra ♥
 
Isac testar mammas tålamod på väg hem från dagis i veckan; "mamma, Isac hoppa i?" hehe
 
Isac och Noel
 
Isac, Nelly och Noel
 
♥♥♥
 
 
 
 
 

Välkommen till världen sötaste Emilia

Min älskade barndomsvän Marlene och hennes Jonas har äntligen fått sin lille tös!
 
Jag och Ola var och hälsade på i lördags och vi fick inte nog ut av det lilla livet. Sov så gott i tant Millas famn under hela besöket.
 
Det gjorde ni bra kära vänner!! ;) Ännu en gång ETT STORT GRATTIS till er alla tre!! ♥
 
 
 
So your baby is here!
What joy and what pleasure!
Now your life is expanding,
To make room for this treasure.
 
A darling newcomer
To have and to hold--
Her smiles are more precious
Than silver or gold.
 
She'll demolish your schedule
Though she's helpless and small;
She'll make her needs known,
And she'll rule over all.
 
See, a new parent's work
Is just never quite done,
But you'll never mind,
‘Cause it's all so much fun.
 
When you hear her cute giggle
You'll start "aahing" and "oohing,"
And she'll soon reply back
By "ga ga" and "goo gooing."
 
Those big innocent eyes
See a world strange and new;
To make sense of it all
She'll look only to you.
 
So cherish this time
Of miraculous things--
The excitement and wonder
That a new baby brings.

Vi lever!

Hej hopp i löven :) Jag har inte glömt bloggen men det har verkligen inte funnits tid över till den på länge.
 
Isac har bytat rum med oss och vi har målat om i båda rummen.
Fint blev det. Så mycket lite färg kan göra. Vårt rum som Isac har tagit över var tidigare beige och Isacs rum var grönt. Nu är båda rummen vita. Det ser så mycket fräschare ut.
 
Jag och Ola har skaffat ny sängram med matchande sängbord och klädskåp. Jag älskar det!!
 
Nästa projekt bli vardagsrummet. Vi tar en liten pause i målandet nu annars kräks vi på det ;p men det ska iaf bli färdigt innan första advent och julsakerna åker fram.
 
Hösten är här och det går mot vinter. Det har börjat bli riktigt kallt ute.
 
Det får bli allt för denna gången men lovar att uppdatera snart igen. Lägger in lite bilder från mobilen...
 
På svärfars 70 års kalas ute i Smygehamn.
 
 
 
 
Jag och min solstråle ♥
 
En bild tagen vid läggdags en helt vanlig kväll :)
 
Härlig höstdag!
 
Mopperun i Östra Grevie.
 
 
Mina pågar gräver ett hål tillsammans ;)
 
Isac använder sin bobbycar som sparkcykel..det går riktigt fort så det är hjälm på alltid!!
 
Ja jag har skaffat glasögon eller som Micke säger; stänkskydd :D
Ser riktigt dåligt och de ska sitta på alltid men det är lite si så där med det men jag försöker vänja mig!
 
Mitt andra par glasögon, skönt att ha två att variera sig med.
 
Isacs nya rum.
 
 
Mitt och älsklingens nya rum.
 
 
Mina 3 hjärttavlor som jag har fått i present ut av Ola vid olika tillfällen, hänger perfekt ovanför sängen ♥
 
 
 

RSS 2.0