Mammas dagar!

Helgen gick i mammas tecken. Mannen tog med mig till Emoria. Bjöd mig på Jensens som är min favorit resturang. Med deras fina erbjudande att få maten inom fem minuter så hinner man faktiskt njuta av måltiden innan bebisen tröttnar :) Jag åt min första mediumstekta köttbit sedan graviditeten med Julia och den var precis lika god som jag mindes den :) 

Det blev ett varv runt i butikerna efter maten. Ja inte i alla då många av butikerna är snobbbutiker. Galet att ens andas in luften i dom. 
Jag fick iaf tre nya tröjor från gamla hederliga HM med mig hem :) Det var verkligen hög tid för mig att förnya mig lite. 

Älsklingen visade mig till en butik som han visste att jag skulle älska. De säljer småprylar till hemmet helt i min smak. Han var där i julas och köpte julklappar till mig. Fick bland annat en trälåda med glaslock att förvara ljus i av honom i julklapp som jag älskar! Precis min stil och jag som alltid tänder ljus. Mitt i prick av gubben ;) I lördags köpte han en servetthållare i samma stil som jag fastnade för <3

På vägen hem från Emporia stannade vi och köpte godis. Hemma blev det melodifestivalen följt av en bra film. Har jag sagt att jag har världens bästa man? Gissa om jag behövde komma hemifrån lite? Slippa hushåll och annat relaterat till hemmet? Så skönt!!!

Nu i veckan tog Ola hand om ungarna en kväll. Jag var hos frissan och fick slingat håret och blev klippt. Klippte bara topparna och fick luggen (som är på utväxt) snedklippt. Nu lägger den sig åt sidan lite lättare. Men ja hur man än gör så är det alltid en tråkig period när något ska växa ut. Jag kände mig iaf som en ny människa när jag lämnade salongen. Hade haft ett par härliga timmar med plock i håret och avkoppling i massagestol. Var nära på att somna vid flera tillfällen. När jag kom hem var barnen badade och kvällsmaten avklarad. Vilken lyx!! 

Jag har slutat amma helt nu. Lite blandade känslor men mest skönt. Både jag och Julia var redo att släppa taget om den biten. Det hade inget dramatiskt slut utan det ebbade ut av sig själv och det kunde inte ha slutat bättre. Jag känner också att jag äntligen är mig själv igen efter graviditet och amning. 

Söndagen var jag och Julia ensamma ett par timmar. Ola var i Lund och kollade på ishockeyn med Jim. Jag tog Yoda och Julia med mig ut på en lång vårpromenad. När solen visar sig så känns det verkligen som vår ute, härligt! Galet att så här i februari månad höra fågelkvitter och se fullt med vårlökar sticka upp överallt. Man får lust att plocka fram vårskorna och jackan men förnuftet sätter stop för det. Det är på tok för kallt för det ännu! Man ska inte låta sig luras bara för att solen visar sig. Även om mina gamla converse står i garderoben och kallar på mig så tänker jag inte vara så dum. Hemskt att frysa och hur dumt ser det inte ut med sommarskor sidan om andra i mössa och vinterstövlar? 

I måndags var jag och Julia iväg och träffade de andra mammorna och bebisarna. Caroline och Lova följde med oss hem efteråt på en kopp kaffe.
Vid lunchtid kom Isac hem och det gör alltid mammahjärtat helt igen <3 gladast att se honom var som vanligt syrran :)

Idag efter att Isac var lämnad på dagis gick jag, hunden och Julia bort till stationen för att möta upp Linda som kom med tåget. Hon har spenderat hela dagen här. Vi har snackat och snackat och snackat haha. Blivit ett antal koppar kaffe också. Isac blev glad över att se henne på dagis när vi kom för att hämta honom. Lite besviken att Tiddi inte var med men hon går ju i skolan. 

Idag ringde chefen för att höra om man lever :) hon undrade när jag har planer på att att börja arbeta igen. Det blir i mitten på oktober fick hon som svar. Jag och en annan mammaledig kollega ska ta tåget in tillsammans på onsdag nästa vecka och hälsa på jobb. Jag behöver skriva på nya papper för att förlänga föräldrarledigheten. Jobb väntar men först tänker jag njuta av våren, sommaren och en bit av hösten tillsammans med familjen!




Fredag!!!

Vilken härlig dag vi har haft! Hela dagen har vi spenderat med våra vänner. 

Jag har fått prata av mig med Carro. Isac har lekt och dansat med Malte. Julia och Lova har roat sig på sitt lilla vis. Alla är nöjda :) 

Isac och Malte fick tag i en burk hår gelé och stylade varandra. De måste ha tömt burken för de var rejält inkletade haha de ville vara lika tuffa som hårdrockare sa de :)

Nu har Julia somnat och jag har en hög med tvätt som väntar på att bli vikt. Älsklingen kliver snart innanför dörren och jag hoppas på pizza ikväll. Det eller att Ola kockar. Jag känner inte alls för att stå vid spisen iaf. Där har jag stått hela veckan! 

Trevlig helg!!!


Prao-elev

Isac har följt med pappa på jobbet. Han sitter med näsan i alla dataskärmar så jag antar att han är hur lycklig som helst. Isac har pratat om att få följa med ett tag nu. Han har nämnligen fått veta att hans kompis Amanda har varit med sin pappa och Olas kollega på jobb vid flera olika tillfällen och han vill inte vara sämre :) 

Alternativet var dessutom att stanna hemma med mig på min städdag, tråkigt! Isac sa när han steg upp; "mamma Isac går till jobbet så städa du, när jag kommer hem så säger jag ohh sååå fint här e här hemma!" Haha gulle Isac. 

Igår stack Isac näsan i mina liljor. Han blev helt gul i hela ansiktet. Gick inte att få bort med tvål och vatten! Men efter kvällsbadet och skrubb med badsvampen så gick det bort, phew!
Nu har jag för säkerhets skull klippt bort alla pistillerna på liljorna om ifall att min lilla blomstersniffare skulle få för sig att sticka näsan i dom igen :)

I tisdags tog jag och barnen tåget in till Eslöv. Där spenderade vi hela dagen hos min kollega Pernilla och hennes barn. Isac och Milton hade superskoj och det var en trött son som jag hade med mig hem. Även Julia hade skoj. Hon fick prova en hoppgunga och hon skrattade så när den studsade upp och ner. En trevlig dag med fika, prat och lek.

Imorgon ska vi hem till Carolin, Malte och Lova. Det är ingen upptäckarna pga sportlovet och även mammagruppen har tagit en pause denna veckan. Caroline bjuder på lunch så får vi alla träffas iaf. Det ska bli skoj och sen är ju faktiskt helgen här igen!

Julia sover och Isac är på jobb :) Kaffet är slut så nu finns det inga ursäkter att inte ta tag i städet! 




Sportlov!

Då har en ny vecka startat och Isac har sportlov. 

Igår hade vi Heinz och Camilla här på middag. Isac var glad över att träffa Amanda och de lekte tillsammans i flera timmar tills det var tid för gästerna att åka hem. 

Igår hade prinsessan sin första namnsdag. Hon fyllde även 8 månader. Stora tösen!

Idag hade jag och barnen en härlig sovmorgon. Vi åt frukost så sent som 9.30 och vi kände oss så utvilade när vi steg upp.

Till lunch fick vi sällskap av Sandra, Maria och lilla Gabriel. Han var minsann inte så liten längre. Han går fint med ett stöd och genom köksfönstret såg jag honom komma gåendes med sin gåvagn. Den var lastad med Zoegas Skånerost och en påse frallor :) Så sött!

Hela eftermiddagen har vi kacklat och lekt med barnen. Sandra hade med sig två tröjor till Julia, tack! Jag gick ut i förrådet och hämtade in lite av Isacs urvuxna kläder som Sandra fick kolla igenom och plocka på sig till Gabriel. Härlig dag och det har varit så kul att ha dom här. <3



Lyckad hjärtans dag

Mannen kom hem med en vacker bukett blommor igår, dagen till ära. Han hade själv dessutom skrivit ett litet kort och det värmer alltid. Det känns som att det är genomtänkt och kommer direkt ifrån hjärtat då. Älskar dig <3

Familjen åt tacos i vanlig ordning en fredag :) sen blev det soffhäng med små paketer till barnen. Isac fick lite smått och gott. Framförallt pyjamasen blev han glad för och vägrar nästan att ta av sig den. Där är tågtryck överallt på den :) Julia fick en klänning mm.

När jag hade nattad barnen och kom ut i vardagsrummet hade älsklingen tänt ljus och ställt fram ostbricka. Han ordnade dessutom så jag fick se filmen Diana som jag så gärna har velat se. Ingen film i hans smak precis men han offrade sig för min skull. Intressant att att se hur livet för prinsessan var de sista två åren inna hennes tragiska bortgång. Det var verkligen en förlust för världen hennes död och jag föll några tårar under filmens gång. Filmen hade så klart ett sorgligt slut men i övrigt gick den i kärlekens tecken. 

Lördagen har familjen spenderat på Eslövs badhus. Nyrenoverat och bra äventyrsbad. Isac har varit lyrisk. Han och dragit med sig pappa överallt. Det har gått så vilt till i leken att Ola kom hem med en blodig lilltå haha. 

Julia och jag höll till i babypoolen. Hon liksom storebror gillar vatten. Plaskade och skrattade. Det var ett litet projekt i omklädningrummet med en liten bebis men det gick. Vad gör man inte för barnen liksom. För att inte tala om att visa sin vinterbleka kropp haha. Jaja jag kom stolt i min gamla bikini och får vara glad för det. Och jag smälte ju bra in bland alla andra vinterbleka Svenssons. 

Efter badet var vi alla hungriga. Isac valde så klart McDonalds. Julia somnade med en gång vi satte oss i bilen, slagen hjälte. Hemma har vi bara slöat tillsammans i vår säng. Isac har byggt en koja tillsammans med pappa.
Nu har vi precis hällt i oss lite kaffe för vi ska orka hålla oss vakna under både ishockeyn och melodifestivalen.

Vi var bortbjudna hem till familjen Nilsson ikväll för att se melodofestivalen. Men vi tackade nej. Julia har svårt för att komma till ro på kvällarna och vi har det lugnast hemma när det blir så sent. Vad gör det? De är små en så kort tid. Vips så har de blivit stora. Lär väl ändå ha kontakt medLinda  genom telefonen under alla bidragen, som vanligt haha :) 





Valentine

Glad alla hjärtans dag på er alla! ♥
 
Själv har jag all anledning att fira denna dagen. Min underbara familj ♥
 
Ungarna får varsitt litet paket ikväll till fredagsmyset. Jag och mannen hoppas på att barnen så småningom ska somna så vi kan få lite egentid. Men försöker man planera sånt så slutar det oftast med att vi somnar före barnen haha. Men att få se en bra film tillsammans i lugn och ro hoppas vi iaf på.
 
Isac vaknade glatt imorse och det första han sa var; "mamma och pappa, idag är det alla hjärtans dag"! Gulle Isac! Han har varit på upptäckarna idag. Där gjorde han ett litet hjärta av pärlor till sin familj. Jag har hängt upp det på ungarnas rum. På vägen hem hade vi följe med våra vänner och gick tillsammans inom affären. Handlade tulpaner med mig hem. Kunde inte låta bli, det blir ju så vårigt här hemma med tulpaner!!
 
Isac kom hem i tisdags kväll. Hade lite förkylning på gång men var mest helt övertrött. Han petade lite i kvällsmaten sen fick han ett bad och blev nattad tidigt. Hans katt hade saknat honom och gjorde honom sällskap. Han fick sova i pappas säng för han ville vara nära oss. Ola offrade sig och sov på soffan.
På onsdagen var det tänkt att han skulle till dagis men jag fick inte liv i honom på morgonen och jag började tro att han verkligen hade blivit sjuk. Han vaknade av sig själv vid 10.00 tiden. Då var han sig själv igen. Frisk och kry, framförallt pigg!!! Han frågade efter sina kompisar så det blev dagis igår. Lyckliga Isac sprang in på dagis och hittade med en gång sin bästis <3 Tur att det inte blev någon mer sjukdom, för det är vi lagom trötta på nu. 
 
I tisdags under dagen var jag och Julia på bvc, 8 månaders kontroll. Julia väger nu 9140g och är 69 cm lång. Allt såg bra ut och hon växer och utvecklas precis som hon ska. Allt detta visste vi ju redan men alltid kul att se viktökningen mellan gångerna mm. Julia är glad att ha storebror hemma igen. Hon gjorde ett litet glädjetjut när Isac klev innanför dörren.
 
Köket är färdigt! Allt som är vitt är vitt och allt som är blått är blått :) Den blåa färgen blev ganska bra trots allt. Den blev så ljus som jag hade tänkt mig när det väl hade torkat och allt annat kom på plats. Väggtexten är uppe. Det är bara lampan och lite annat smått som ska fixas. Vi har iaf sen i onsdags suttit i köket och ätit igen, skönt! Får panik när det är rörigt i huset.
 
Hela gårdagen spenderade jag åt att storstäda här hemma, förvånade? haha. När jag pratade med våra grannar utanför huset en dag i veckan så sa damen att jag är pedantisk. Njae ja kanske lite. Men vem gillar inte att ha rent och städat omkring sig? Jag försöker ju att inte låta det gå till över styr. Med barn och djur är ju huset sällan perfekt och inte gör det något. Barn ska få va barn och djur ska få va djur :) Men Camilla måste även få vara Camilla och ja jag kanske är en aning lik Monica i vänner med min glädje för att städa. 
 
Igår jobbade Ola kväll. Han kom hem mitt i natten någon gång. Minns inte riktigt när för jag sov gott då. Efter mitt storstäd med fönsterputsning mm och efter alla rutinerna med barnen helt själv så somnade jag med ungarna på varsin sida om mig. Vi bäddade ner oss i vår säng och läste sagan sen har vi slockat tillsammans. Jag hade tänkt smyga upp igen och se en Clown till kaffet kl 21.00 men det smög sig :) Ola fick lyfta ner Isac på madrassen när han kom hem men hela familjen sov ostört vidare. 
 
Trevlig helg!! 
 
 

Jag har äntligen koll på käften :D

Så skönt det känns att ha varit hos tandläkaren. Trots att jag aldrig någonsin har haft ett hål så var jag en aning orolig inför besöket. 

Det är minst 5 år sedan jag var på en kontroll sist. Har inte blivit färdig till det pga alla möjliga olika anledningar. Ren slarv egentligen! Jag tänkte att det kan ju ha hunnit bli hål under dessa fem åren. Allt blir ju sämre med åren, om alt annat går utför varför skulle tandhygien göra detsamma liksom? ;p
Man kan dessutom få sämre tänder under en graviditet och jag har gått igenom två. Samtidigt var jag orolig över vad de skulle säga om min visdomstand som är på väg upp.

Besöket gick utmärk. Inga hål!! Tänk att fylla 30 år och kunna säga att man aldrig har haft ett håll. Hurra för mina tänder! Visdomstanden kommer antagligen kunna växa upp som den ska. Där var plats till den och den växer rakt upp. Även detta var skönt att höra.

Besöket kostade mig 290 kr vilket var en trevlig överraskning. Jag hade räknat ned minst 1000 k. 
Nu har jag tecknat ett friskvårdsavtal för 77 kr i månaden. Jag är i riskgrupp 2, detta pga av min visdomstand och med risk för att den kan klydda.
Om 3 år går avtalet ut och jag måste då teckna om det. Har visdomstanden då växt färdigt och utan beskymmer hamnar jag i riskgrupp 1 för 45 kr i månaden. Toppen!!

Wohoo ett nyårslöfte avklarat, tandläkarbesök...check!

På vägen hem blev det ett stop inom affären för att fylla på lite som saknades hemma i kylskåpet. Vi handlade även en babytandborste till Julia. Hon har två små tänder nu så det är bara till att börja borsta. 


Måla hela världen lilla mamma.

I lördags började vi måla köket här hemma. Vi har kommit en bra bit men har minst lika mycket kvar. Vi ser redan en stor förbättring. Det var ju aldrig fel på färgen i köket precis, men de som har bott här innan oss har lyckats göra fula hål, fläckar och gud vet allt på både tak och väggar så det var verkligen i stort behov av att snyggas till. 
 
Det har ju alla rummen här hemma varit och nu är köket det sista. Klädkammaren har en ful pippigul färg men där inne bryr vi oss inte. Men på nästa ställe vi hamnar på ska jag nog se till att även klädkammaren ser bra ut. 
 
Färgen i köket var någon typ ut av blå. Vi bestämde oss för att hålla oss till blått även nu när vi målar om. Jag hade helst kört vitt även där som i resten ut av huset men det går inte i köket. Hade vi målat vitt där inne hade det fått köksluckorna att se smutsiga ut. Vi valde ljusblått och det ser faktiskt ganska ok ut. Blev lite för blått än vad vi trodde. Men det är iaf mycket bättre än det gamla. Och som sagt, huvudsaken är att det ser helt och fräscht ut inför försäljningen sen. 
 
Vi hade även tänkt oss att göra en fondvägg med någon trevlig tapet. Men när vi stod där i affären och skulle bestämma oss så hittade vi ingen vi gillade precis. Och när vi dessutom räknade på det så blev det ganska dyrt. Känns lite onödigt att lägga ner så mycket tid och pengar på ett ställe där vi inte ska stanna. Älsklingen fick istället beställa hem en väggtext att klistra upp där. Den lyfter köket för en billig peng.
 
Annars är det väldigt lugnt här hemma som det ofta blir när inte Isac är här.
Han kommer hem på tisdag. Isac är nog glad att slippa röran här hemma. Vi har matbordet ute i vardagsrummet just nu. Det funkar nu tillfälligt men det är ganska drygt att springa mellan två olika rum när man ska duka osv.
 
Isac har varit med förr när vi har målat och han tycker att det är ganska tradigt. Eller rättare sagt att vi är tradiga som inte har tid att leka med honom. Jag ska dessutom till tandläkaren idag och till BVC imorgon. Även detta är han nog glad att slippa. 
Men vi saknar honom och Julia hade nog gärna haft sin storebror att busa med för hon tycker nog också att vi som målar hela tiden är ganska tråkiga. 
 
Julia har varit lite stökig om nätterna. Men nu inatt sov hon väldigt gott. I helgen upptäckte vi en andra tand på väg upp. Söta lillasyster har nu två små tänder i underkäken. Hon har även i den senaste veckan börjat visa mer intresse för att röra på sig. Inget krypande ännu men hon börjar nog iaf bli trött på att bara sitta där :) Vår lilla tös är en riktig liten fisk precis som storebror. Hon älskar att bada!! Det är så roligt att se henne plaska och jollra glatt. Storebror har gärna henne hos sig när han badar och frågar alltid om hon också får med och bada :)
Ska bli kul att komma till BVC imorgon och se vad hon väger. Vi har inte varit där sedan i December så det måste ju ha hänt en del. Det är en liten knubbis vi har, så rund och go <3
 
Nu ska vi snart ge oss ut på en lång promenad med Yoda. Skulle egentligen träffa alla mammorna och bebisarna idag men jag kände att jag behövde ta igen lite sömn. Vi tog istället en rejäl sovmorgon jag och Julia. På onsdag får vi en ny chans att träffa kompisarna. 
 
 
 

Swing the baby

Hela förmiddagen har jag och Julia spenderat på Isacs dagis. 

Isac har länge önskat att jag ska stanna kvar en dag för att se hur han har det och idag slog hans stora önskan in. 

Julia fick hälsat på alla barnen och dreglade ner alla leksakerna :) Isac visade allt möjligt för oss. Favorit böckerna och teckningar mm.

Vi fick sen vara med barngruppen jordgubbarna och göra experiment med snö. Fröknarna tog in snö och hällde salt och lite allt möjligt på snön i olika burkar för att se vad som händer med den. De visade även att helt orörd fin vit snö faktiskt inte var så ren som den såg ut. När snön hade tinat så såg vattnet riktigt smutsigt ut. Blä sa alla barnen och ingen kunde tänka sig att dricka det. De tänker sig nog för nästa gång de blir sugna på att äta snö. 

Fröknarna berättade även om hur det var att ha mask i magen som man faktiskt kan få av att äta snö. Men att där skulle kunna komma ut maskar ur rumpan fick bara barnen till skratt haha :)

Vid 11.00 tackade jag och Julia för oss och gick hem för att käka lunch. Den fick jag äta själv för Julia somnade i vagnen och sov tills jag fick väcka henne vid 13.00. Det tog på krafterna att busa på dagis i ett par timmar. 

Nu i eftermiddag stannade vi vid gungorna på vägen hem från dagis. Julia fick gungat för första gången. Storebror tog sitt ansvar och gungade henne :) Han skulle även visa henne hur duktig han själv är på att gunga. Så här ska man göra lillasyster sa han.

Inte klokt att det redan är fredag imorgon. Trots en väldigt lugn vecka med mycket dötid hemma så har det gått väldigt fort. 

Denna helgen ska vi måla om i köket. Det är det sista vi har kvar att fixa till i detta huset. Sen kan vi trivas här den sista tiden samt lägga ut det till försäljning utan att skämmas, den dagen det blir aktuellt. 




Vår i luften?

Njae det är nog på tok för tidigt men önska kan man väl?

Imorse efter att Isac hade blivit lämnad på dagis gick jag och Julia en uppfriskande promenad med Yoda. Om vi inte tänkte på snön som låg på sina ställen så kändes det nästan som vår. Det var vindstilla, himlen klarblå och fåglarna kvittrade. Underbart!!

Även om det var längesen jag jobbade så vandrar mina tankar dit titt som tätt. Har väl kommit ifrån det lite och saknar kanske inte det så som jag gjorde innan för nu har livet här hemma med barnen blivit min vardag. När jag gick ute imorse och njöt av det vackra vädret och min dotters nöjda leende mot mig kände jag ju verkligen inte att jag saknade jobbet :)
Men mina kollegor är och förblir min extra familj och jag vet att de finns kvar. Tiden går fort. Vips så springer jag där i korridorerna och svarar på larm igen, undrar över när jag var ledig sist? ;)

Imorgon har Isac studiedag precis som skolorna. På torsdag ska jag och Julia vara med på dagis hela förmiddagen. Isac har längtat efter det och vi tycker alla tre att det ska bli spännande. Julia tittar alltid med stora ögon på alla barnen när vi hämtar Isac på dagis.



Djungeldjuret Yatzy

Livet leker ute på landet, iaf om man är en katt. Yatzy älskar att vara ute. Hon är överallt och ingenstans. Väl känd hos alla grannarna. Hon tror att hon äger hela Stehag även om de är flera katter i området. 

Det är underbart att se henne leka här ute. När hon klättrar i träden. Smyger på saker och tror att ingen ser henne. Gör små glädjeskutt och står i våra fönster och kikar in. För att inte tala om på sommaren när man ser henne ligga ute i solen och sola sig. 

Idag har jag jag och ungarna haft en vilodag här hemma. Förkylningen vill inte ge med sig men för Julia har det gått åt rätt håll. Jag är fortfarande trött i kroppen och imorse kände jag mig öm i halsen. Halsonten har lagt sig igen tack och lov.

Isac har börjat nysa lite, får se vad det blir av det. Tråkigt nog fick vi ställa in vår träff med Marlene och Emilia. Vi vill inte smittas och vi hade heller inte riktigt orken att ta emot våra gäster på bästa sätt. Vi hittar en ny dag snart! <3 

Vi tog oss iaf ut idag och sorterade soporna i miljöstationen. Isac hade så roligt åt sin katt för hon spexade med honom och flög upp och ner i alla träden framför grannens hus :) Hon såg så rolig ut. Isac tyckte att Yatzy påminde honom om djungeldjuret Hugo.

När Julia vilade middag plockade jag och Isac fram leran. Det blev massor med olika figurer. Isac har sån fantasi. Barn är härliga på det viset!

Julia fick ny energi efter sin vila. Hela eftermiddagen spenderade vi på ungarnas rum. Lekte med leksakerna. Läste sagor och vips så var klockan så mycket så pappa trillade in genom dörren.

Nu är Julia nattat. Isac sitter bänkad i soffan hos pappa och jag ska passa på att duscha i lugn och ro. Livet har sina goda stunder haha. 




Moster på besök!

Eftersom vi hade så mycket snö när vi vaknade upp i lördags kunde familjen inget annat göra än bege sig ut till pulkabacken. 

Julia har smittat mig med sin förkylning så vi tog det lilla lugna. Julia sov i vagnen och jag höll vakt. Men jag fick åkt en gång tillsammans med min son i backen. Oj vilken fart vi hade! Jag skrek som en liten unge, så roligt det var!
Hade jag inte blivit andfådd för minsta lilla så hade jag utan tvekan klättrat upp för backen igen för att åka flera gånger.

Tur att Isac hade pappa med sig som orkade åka med honom. När vi var nöjda med leken i snön så var Isac långt ifrån färdig. Han ville åka mer och var inte alls sugen på att gå hem. Vi fick locka med varmchoklad för att få med honom :)

Igårkväll kom Jessie hit på middag. Hon hade Johan och deras hund Zack med sig. Vi åt middag och satt sen bänkade allesammans för att se melodifestivalen. 
Ungarna fick stanna uppe lite längre nu när moster var här. Det straffade sig lite för de var nästintill omöjliga att natta sen när gästerna hade gått hem :S 

En mycket trevlig kväll och både jag och Julia blev såklart förtrollade i hunden Zack. Julia något värre än mamma faktiskt, det e min tös det ;) Riktigt roligt att träffa syrran och Johan. Kom snart igen! 

Idag skulle vi åkt hem till ett par vänner som tyvärr har blivit sjuka så det fick ställas in. Men med min och Julias förkylning så var det bäst så för våran del också. 

Familjen har hållt sig hemma. Barnen och pappa har gjort chokladbollar och jag hoppade in när det var dags att provsmaka dom :) Vi har även sett en film tillsammans. 

Nu är ungarna badade och vi njuter av de sista timmarna som är kvar på denna helgen. 





RSS 2.0