Livet är bäst när man är två så...

...så ta hand om det du har så du inte mot slutet ensam är kvar ♥. Det mottot försöker vi leva efter här hemma. Jag och mannen ber sällan om barnpassning. Vi klarar oss själva i alla lägen och vill ha det så. Vi tycker att man reder sig själv men vi är absolut inte rädda för att be om hjälp om vi så skulle tyckas behöva det någon gång.
 
Men med det kommer få stunder med egentid både tillsammans som man och fru eller på tu man hand.
Men nog lyckas vi hitta små guldkorn i vardagen som vi tar tillvara på. 
 
Jag och Ola kan mitt i veckan krypa upp tillsammans i soffan när barnen är nattade. Vi kollar på serier som vi följer tillsammans. Pratar om hur dagen har varit och saker som har hänt, tänder en brasa, äter kex med brieost eller något annat gott.
Med dessa små stunder kommer man långt ♥
 
Då är snart min och ungarnas semester slut! Igår när mannen kom hem från jobbet packade vi in oss alla i bilen och körde till djuraffären i Eslöv. Sam fick följa med för att prova ut ett eget kopppel. Det var inte lätt att hitta ett sele som passade. Det var nog på gränsen till att butiksbiträdet gick över till gnagarhyllan för att leta vidare där hihi. Tills sist hittade vi ett valpsele som satt bra på det absolut innersta läget. Vi handlade även nytt godis och sågspån till Isacs hamster. På vägen hem köpte vi med oss McDonalds. Klockan var för mycket för att ens börja tänka på att ställa sig vid spisen. Barnen jublade :)
 
På tal om spisen så har vi denna veckan fått hem vårt prova på paket från City Gross matkasse. Vi tyckte den kändes mer prisvärd än Linas matkasse. Vi har lagat 1/3 rätter och den smakade mycket gott. Vi är så desperata efter lite variation här hemma. Det är så lätt man fastnar i samma middagar som går om och om igen. Om de andra två rätterna är goda så besäller vi en ny omgång som sen får löpa på så länge vi är nöjda med det. 
 
Idag har Isac städat hamsterburen med lite hjälp från mamma ;) Han växer verkligen i sin roll som hamsterägare och är mycket stolt över att få ta hand om alla momenten som hör till. 
Tvättmaskinen har gått på högvarv idag och imorgon väntar veckostädningen. Helgen bjuder på massor med trevliga saker för oss och det blir ett bra avslut på en lång ledighet. Snart är det åter till vardagen igen och det ska bli skönt. Barnen saknar dagis nu och jag vill gärna lämna hemmet lite. 
 
 Barnen ligger på golvet och ritar.
 
Julia tittar på hamstern Mario och tycker att det är så himla roligt :) 
 
Spännande med den lilla hamstern.
 
Isac städar i hamsterburen och alla tittar på hihi.
 
 
Prinsessan i min eller syrrans gamla klänning, osäker på vem av oss som bar den. 
Kvittar ju för söt är hon i den ♥
 
Barnens favoritstund på kvällarna, den obligatoriska frukttallriken!!
 
Mums!!
 
Sätter helt klart krydda på vardagen!!
 
Lilla Sam blir bara en finare och finare vovve för var dag som går ♥
 
 
Mattes ♥:a

En vecka ledigt, en vecka kvar!

Då har jag och barnen haft en veckas semester tillsammans och har ännu en framför oss.
 
Anledningen till semestern är ju att vi har skaffat valp. Lilla Sam har nu landat och gjort sig ett med familjen. Han är en lätt valp, nog den lättaste jag har haft av alla valpar. Han är smart, lyssnar och är lättlärd. Olyckorna är få men familjen är duktiga på att hjälpas åt att träna honom. Det är ju ut varje timme i vaket tillstånd som gäller. 
Sam sover hela natten och det är vi tacksamma för. Tänk att alla våra småttingar låter oss sova gott om natten, det är man som förälder glad för. Sam vaknar någon gång på natten och gnyr nere på golvet. Jag brukar inte ta den striden utan lyfter istället upp honom till oss. Där somnar han snabbt om och det är bara mysigt att ha honom hos oss. 
 
Veckan gick snabbt med barnen här hemma. Det regnade typ oavbrutet så några längre utflykter blev det inte. Men med en liten valp, barn och hushåll gick dagarna fort. Fredagsmyset fick mannen ha ensam tillsammans med barnen. Jag var på tacokväll hemma hos min kollega Mia. Vi var ett gäng nattisar som spenderade ett par timmar med skratt, prat och god mat. Skönt att lämna hemmet ett par timmar och träffa vuxna!!
Jag och resten av nattgänget satte oss vid datorn och bokade en stuga i Ullared till våren. Det ska bli skoj att åka iväg och umgås, shoppa och ev bada i badtunna. 
När jag kom hem så låg hela familjen och sov. Bara lilla Yoda som vaknade till och välkomnade mig hem. I sovrummet låg mannen och snarkade med valpen tätt intill sig ♥
 
I lördags vaknade jag upp sonens studsande i sängen. Mamma mamma vakna, det är frukost!! Och mycket riktigt så doftade kaffe och nygräddade bullar. Mannen hade lyckats ta sig obemärkt upp tillsammans med barnen och ordnat frukost, UNDERBART!
 
Förmiddagen försvann snabbt. Isac var hemma hos en kompis i byn och lekte. Mannen målade klart prinsessans rum och jag tog hand om Julia och vovvarna. Äntligen visade solen sig och det blev en liten promenad ute längst med åkern. Efter lunchen åkte vi och hämtade Isac sen körde vi raka vägen mot Trelleborg. Där var vi bjudna på kalas för at fira Albin som fyllde 11 år. Sam fick följa med och träffa släkten för första gången. 
 
Igår gjorde vi klart Julias rum. Hennes saker kom på plats igen. Vi tog bort spjälorna på ena långsidan på hennes säng. Hon är så lycklig över att hon själv kan ta sig upp och ur sin säng. Vi kände att det var dags att ta det steget och se om det fungerar bra. Nu har hon sovit en hel natt så och det gick hur bra som helst. 
Julias rum ska förnyas med lite nya möbler. Hon behöver dessutom lite tavlor så fortstättning följer. 
När det är helt klart lägger jag upp nya bilder på rummet.
 
Resten av söndagen blev lugn. Familjen gick ut en sväng. Julia fick provat sin lilla cykel. Isac och pappa tävlade med sina cyklar här på gatan. Sam frös och kröp ner i Julias åkpåse i vagnen. Yoda sprang glatt fritt omkring huset. 
 
Nu är det måndag igen och jag håller på att tvätta Julias gardin som sen ska strykas och hängas upp. Det blir en tur till affären när Julia har vilat färdigt. Isac vill handla morötter till sin hamster. Hoppas affären har tuggben till små hundar för Sam behöver all hjälp han kan få med sina kliande tänder. Nya tulpaner får det också bli!!
 
Lilla frusna Sam är klädd i min gamla benvärmare. Man tager vad man haver ;)
 
Trött morsa som vilade middag varje dag när dottern vilade middag.
Tog igen förlorad sömn sedan december. 
 
Med husse ♥
 
Sams favoritplats när han inte orkar gå hela Yodas kvällsrunda. 
 
Mys med dottern ♥
 
Massor med kvalitetstid med barnen dessa lediga dagar, underbart!!♥
 
Sam med lillhusse ♥
 
 Sam satte sig i sin egen skit och fick därmed sitt första bad.
Badet blev i vasken och han doftade gott av lavendel efteråt :)
 
Svårt att hänga med i kvällsnyheterna när man har ett litet vilddjur som tuggar på ens tår :)
 
Yoda och Sam
 
Puss puss Yoda
 
Puss puss Julia 
 
Sam busar med Isac
 
Ungar och hundar är livet ♥
 
Isac med födelsedagsgrisen Albin.
 
Olas bror Görans lilla son Alex, växer så det knakar.
 
Syskonen Haraldsson 
 
 
 
Mysigare än så här blir det inte på kvällarna här hemma ♥

Välkommen hem Sam!

Igår när jag kom hem efter min andra natt på jobbet så hade jag frukostbullar med mig hem. Det blev uppskattat av familjen. De fick stiga upp till ett dukat bord med tända ljus och goda pålägg. Jag brukar när jag kommer hem slänga i mig en macka, duscha och sen gå och lägga mig. Så blev det inte igår. Jag åt frukost tillsammans med familjen, duschade och hjälpte till att klä barnen och bädda sängarna. 
 
Det var inte lönt för mig att gå och lägga mig. Vi skulle iväg på ärenden hela dagen. Det är inget jag rekommenderar att hålla sig vaken så länge och jag skulle aldrig göra om det. Igår var det helt enkelt bara värt det och det hjälpte ju att veta att två veckors semester väntade. 
 
På förmiddagen styrde vi mot Lund. Där mötte vi upp ett par som skulle köpa vår gamla hamsterbur.
Vidare körde vi till Hööks där min lillasyster jobbar. Hon stod och slet i kassan när vi steg in hela familjen.
När hon sen fick tid över till oss hjälpte hon oss att välja ut hundbur, matskålar, leksak och hundgodis till lilla Sam. Det var nämligen dags för den stora dagen. Vi skulle åka och hämta Sam!! 
Vi tackade och sa adjö till Jessie som önskade oss lycka till. 
 
Vi körde vidare till Löddeköpinge där vi stannade till vid Burger King och käkade lunch. Barnen hade en trevlig stund där med lek och ballonger mm.
 
Efter lunchen körde vi till Sams kennel/uppfödare. Mannen och barnen väntade i bilen. Julia hade somnat och jag ville ha lugn och ro omkring mig vid alla viktiga papper som köpeavtal mm. Valpen vi hade tingat visade sig ha en anmärkning, ett bettfel. Jag hade blivit informerad om detta på telefon tidigare i veckan efter veterinärbesiktningen. Det störde mig lite men felet skulle inte vara så stort. Inget hunden skulle lida av så uppfödaren skulle dra av en viss procent av priset. Trots detta har det legat och stört mina tankar hela tiden sen jag fick det där samtalet. Inte för at jag håller på med avel eller utställning men jag vill kunna om jag vill. Jag tycker inte om tanken att hunden köps för så mycket pengar och inte är perfekt. Perfekt låter hemskt, det är en fin hund trots bettfelet men jag hoppas ni förstår vad jag menar.
 
Jag tittade på valpen hos uppfödaren och vi började skriva papper på allt. När jag sen tog mig en närmare titt på valpen och öppnade hans mun ordentligt så såg bettet inte alls bra ut. Jag tyckte att underkäkens tänder låg på tok för nära gommen i överkäken. Bettfel är inget problem så länge tänderna inte kommer till och trycker på något tandkött eller liknande. Det kan hunden på besvär av längre fram. Jag började ångra mitt köp och bad om att få byta till en annan valp om det var möjligt. Som tur var hade hon en hane kvar sen en annan köpare hade ändrat sig till en tik. Hon gick och hämtade den andra valpen och han såg superfin ut. Lite ljusare i färgen men fortfarande beige och med vita tassar och vit svanstip. Den finaste valpen hon hade i kullen. Vi skrev ett nytt kontrak och det blev den valpen istället. Helt utan anmärkningar och till fullt pris. Vilken lättnad. Och vilken tur att hon hade honom kvar så jag kunde byta. Annars hade det varit en sorlig dag att åka hem efter all denna förväntan utan någon valp. Jag hade aldrig köpt den andra valpen med det bettfelet. 
 
Sam satt tyst och fint i mitt knä hela vägen hem. Hemma sov han mest hela kvällen. Vi bäddade till honom i hundburen/transportväskan. Den är stor för honom och den står öppen så han kan gå ut och in som han vill. Det är hans lilla hörna och där han kan sova och få vara ifred. Innan Isac gick och la sig vaknade Sam och kom ut och lekte och kelade lite. Sam sov gott hela natten inne hos oss. Han vaknade vid något tillfälle och var lite orolig men stack jag ner handen och klappade honom lite så blev han lugn och somnade om direkt igen. Tacksamt eftersom jag verkligen behövde sova ut efter att ha hållt mig vaken i över ett dygn. 
 
Hela förmiddagen idag har Sam sovit. Framåt lunchtid vaknade han till och har varit vaken i par timmar nu och busat. Kissat och bajsat ute har han också gjort. Duktig vovve! Än så länge är det inte mycket jag har behövt torka upp efter honom. Lilla Sam fyser när han är ute. Det är omöjligt att hitta hundtäcke i så liten storlek. Jag funderar på att leta upp en gammal strumpa och klippa hål i den. Bättre det än inget om han nu fryser så mycket. När han sen har vuxit till sig får vi gå och köpa ett riktigt hundtäcke till honom. 
 
Idag har jag även suttit och fyllt i blanketterna till jordbruksverket och svenska kennelklubben. Han har från och med idag även en gällande veterinär och livförsäkring. Skönt!!
 
Det är mycket tråkigt väder ute. Inget vidare att stå ute i och vänta på resultat från Sam hihi. Har levt med hund i många år och då vill det till att man står ut med alla väderlekar. Men just nu är det ovanligt mycket springande där ute bland regndropparna. 
 
Nu blir det en kopp kaffe i soffan tillsammans med ungar och hundar. Om ett par timmar kommer mannen hem och jag undrar om inte vi ska börja måla prinsessans rum idag? 
 
Jag känner mig så himla lyckligt lottad som har denna stora härliga familj ♥
 
Årets första tulpaner här hemma. Nu känns det som vår här inne iaf ;)
 
Isac inviger hulken pyjamasen han fick av morfar i julklapp :)
 
 Prinsessan firar Sams inflyttningsdag inne på BK.
 
 Det gör även prins Isac :)
 
 Lille Sam på väg hem i bilen. 
 
 Halsbandet blir till att växa i, som det ser ut nu lär det dröja innan det passar. 
Jag får nog försöka hitta Yatzys gamla kattungehalsband till Sam :)
 
 Yoda hälsar på Sam, han har verkligen tagit emot sin nya kompis mycket bra. 
 
 Puss puss husse!
 
 En trött men salig nybliven matte tillsammans med Sam och lillhusse Isac.
 
Nytagen bild på Sam ♥ 

Total lycka!!

2015 fick en start på bästa tänkbara vis. Vi tingade en valp!! Jag har länge drömt om en hund till. De är ganska dyra att köpa och har inte varit prioriterat mitt i födseln av våran dotter eller i sparandet till huset. Men nu äntligen efter en hel del arbete och lite julklappspengar så kunde äntligen även denna drömmen slå in.
 
Valpen är en beige chihuhua hane och heter Sam. Han är helt bedårande söt det lilla livet.
Uppfödaren hade även hans 7 andra syskon samt både mamman och pappan. Det var kul att kunna få träffa dom också.
Han var leveransklar i måndags men vi ville inte ta emot honom mitt i arbetandet. Vi inväntar min långledighet som snart kommer på schemat. Efter långledigheten har jag ansökt om ett par dagars semester så blir långledigheten nästan den dubbla. På så vis kan vi ge valpen det bästa tänkbara mottagandet i våran familj.
 
Nu längtar jag så det nästan gör ont i kroppen. Men har jag längtat i så många år så ska väl inte ett par dagar vara så farligt, eller jooooo!!! ;) Ola tycker att det ska bli skönt att slippa mitt tjat, han har nog sår i öronen vid detta laget hihi.
 
Namnet Yoda är som de flesta kanske förstår taget från filmen Star Wars. Figuren Yoda i Star Wars är en klok och trogen vän med väldigt stora öron. Precis som våran Yoda :)
Sam är nu taget från Samwise Gamgee i Sagan om ringen. De är kanske inte lika till utseendet men även denna figuren är en snäll och trogen vän. Så snäll och trogen som bara en hund kan vara.
 
Efter Sam är familjen komplett. Inga fler barn eller djur utan nu ska vi njuta och ta hand om varandra ♥
 
I helgen har jag varit ledig. Så skönt det har varit!! I lördags var vi hemma hos vänner i byn. Vi fikade och pratade av oss. Barnen fick träffa sina kompisar och när det var dags att gå hem fick vi inte sonen med oss. Han ville fortsätta leka med sin kompis. Han fick stanna kvar och jag, mannen och dottern passade på att köra i till Eslöv och handla mat. På kvällen lagade vi en god middag som jag och mannen gottade oss med. Dagen avslutades med att vi såg Peter Pan tillsammans med barnen i soffan.
 
I söndags vid frukosten frågade vi Isac vad han ville göra denna dag? Ska vi åka någonstans och göra något bara familjen? Ohhhh nej jag vill leka med en kompis!! Och så fick det bli. Isac fick själv ta fram telefonlistan och ringa hem en kompis. Jag kände mig lite besviken. När blev min son så stor? Ska han redan börja välja kompisarna före familjen? Nu vet jag att han har varit ledig från dagis länge och saknat kompisarna men iaf. Kändes hårt!!
 
Kompisen stannade i några timmar. Ola lagade pannkakor till barnen och de åt med stor aptit. Efter att kompisen hade blivit hämtad satte familjen sig i bilen och styrde mot Lund.
 
I Lund hälsade vi på hos familjen Nilsson som bjöd på kaffe. Isac och Tiddi fann varandra direkt som de alltid gör. De hade saknat varandra ♥ Med oss hem fick vi Tiddis gamla barncyklar att ha till Julia sen. Vi fick även hennes gamla hamsterbur. Buren vi skaffade till Isacs hamster kommer bli för liten för Mario sen när han är fullvuxen. Den är till dvärghamster och möss, ett felköp med andra ord. Nu bor han så som han ska enligt lagen och mår som en prins :) Mycket snällt av familjen Nilsson ♥ Det bästa var nog att hjulet vi fick med Tiddis gamla bur låter INGENTING..woohooo!! :)
Buren felköpte fick vi sålt snabbt på loppis!
 
I måndags var vi på lunch inne hos grannen. Efter middagen och efterrätten var det skönt med en promenad ute i den friska luften. Vi promenerade bort till ett par i byn som grannen känner. Han har en stor legotågbana i sitt garage och de ville så klart Isac kika på. Isac tyckte att det var spännande och det var roligt att se stora och små leka :)
 
På eftermiddagen när vi kom hem igen gick jag och vilade middag. Kände mig nöjd med mina lediga dagar och taggad inför två nya nätter på jobbet. Igår när jag låg hemma och sov var sonen på Leos lekland med vänner från byn. En kompis till Isac fyllde 6 år och hans föräldrar samlade ihop ett kompisgäng och åkte iväg och lekte på leklandet hela dagen. Isac kom hem helt slut men väldigt nöjd med dagen!
 
Nu är mina två nätter på jobb avklarade. Barnen var åter tillbaka på dagis idag och de gick dit med ett glatt humör. På dagis har de hunnit åka pulka den lilla tiden som snön stannade. Mannen arbetade hemifrån för att kunna ta emot sotaren. Jag sov som en stock och hörde inte alls att sotarna var i huset och väsnades. 
 
I eftermiddag när jag hade vaknat och barnen hade kommit hem satte vi oss och byggde lego. Jag och Isac fortsatte med bygget igen efter kvällsmaten och nu har han en maffig tågstation till det nya legotåget. 
 
I övrigt har vi tömt Julias rum inför målning. Förra natten sov hon inne hos Isac och de låg sött och höll varandra i hand tills de somnade. Sånt värmer hjärtat på päronen ♥ Ska bli skönt att få prinsessans rum upp fräschat. 
 
Imorgon väntar en ledig dag där det ska tas i itu med lite tvätt och städ. Förutom det ska det hinnas mysas med barnen för sen väntar en helg på jobb. 
 
Får vi presentera det senaste tillskottet i våran familj...SAM ♥
 
 Bekantar sig med sin nya husse ♥
 
 
 Min nya lilla svansbebis!
 
 Yoda ska bli "storebror" ♥ Nu kommer gubben få att göra hihi
 
Kärt återseende, Isac och Tiddi ♥
 
 Isac ser till att Marios flytt till den nya buren går bra. 
 
 Isac hos sin nya vän i byn, de har det gemensamma intresset för tåg :)
 
 

God fortsättning!

Familjen Haraldsson har haft en underbar jul. Vi har hunnit träffa många och det är ju familjen julen handlar om.
Helgen innan jul var vi på julfest hemma hos Olas kollega och han familj. Barnen busade, vi åt gott och körde julklappsleken.
 
Lillejulafton var vi på glöggfika hemma hos Carro och Johan. Barnen lekte med Malte och Lova och som de hade saknat varandra. Innan vi åkte hem därifrån lastade vi bord och stolar i vårt släp. Vi behövde låna det inför juldagen då vi hade bjudit hem gäster.  
 
Julaftonsmorgon fick barnen öppna alla julklapparna som var från mamma och pappa. De blev många glädjetjut när de såg allt de hade önskat sig. Julia fick en Skrållan docka som hon blev mycket glad för och ett litet keyboard mm. Isacs bästa julklapp från oss var helt klart hamsterburen med alla tillbehören. När han öppnade den stora lådan som innehöll allt detta sken han upp som solen.; "mamma och pappa ska jag få en hamster??". Hela familjen hann ju knappt öppna färdigt paketen innan vi satt i bilen på vägen till djuraffären :)
 
I djuraffären fanns där hamstrar i alla möjliga färger. Isac valde först en svart men han såg inte riktigt kry ut. Han fick då några andra förslag och det blev till sist lilla Mario som nu har flyttat in hos oss. Namnet Mario har Isac själv döpt honom till och är självklart efter idolen super Mario.
Hamstern är idag 8 veckor och söt som socker! Han är ute varje kväll och Ola har fått smörja hamsterhjulet för att det inte ska låta så mycket när Mario springer i det. Katten har fortfarande inte förstått att det har flyttat in en hamster och jag tror det är bra så länge det fortsätter så. Yoda är mycket nyfiken på Mario och är alltid framme och ska nosa på honom. Julia tycker också att den lilla musen är spännande :)
 
Efter att vi hade kommit hem med hamstern på julafton och installerat honom i hans nya bur fick familjen byta om för att sen sätta oss i bilen och åka iväg igen. 15.00 var vi på plats i soffan hemma hos Eva och Sven för att se Kalle Anka och därmed börja julfirandet. Efter Kalle kom tomten och delade ut julklapparna. Isac stod redo för att ge tomten sitt paket till honom. Isac hade ritat en teckning och slagit in den till tomten. ♥
Eva hade gjort ett fint julbord till oss alla och maten smakade riktigt gott! Senare lekte vi julklappsleken och när det var tid för tomtegröten bestämde vi oss för att köra hem. Då var familjen trötta.
 
Juldagen hade vi resten av släkten som vi inte träffade julafton hemma på middag. Vi åt och umgicks för att slutligen dela ut ännu fler julklappar. Alla kände vi oss nöjda med julen när vi gick och la oss den kvällen. Vi hade fått träffat alla och barnen fick så fina julklappar. 
 
Efter annandagjul började jag jobba igen. Jag har även jobbat över nyår och spenderat nyårsafton tillsammans med mina härliga kollegor och boende. Vi åt smörgåstårta och stod på tredje våningen och skålade in det nya året med pommack. Från där vi stod hade vi ganska bra utsikt över raketerna som Lunds stadsbor bjöd på.
 
Ola spenderade nyårsafton hemma hos sin pappa i smygehamn. Han var bjuden hem till sin kollega men kände att med Julia så var det lugnare hemma hos hans pappa. De spelade bingo, åt god mat och smällde lite raketer. Julia sov gott vid tolvslaget. De kom hem idag på förmiddagen när jag låg och sov. De kom hem till ett nystädat och julfritt hem. Jag hade hela nyårsafton ägnat mig åt att städa ut julen innan jag gick till jobb. Inte det minsta lilla spåret finns kvar av julen hemma hos oss. Så skönt att det är undan! Nu vill man se framåt på det nya året!
 
Framför mig väntar en ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli skönt! 2014 var ett bra år. Familjen hade många mysiga stunder, en härlig sommar. Vi fick vårt drömhus och jag kom igång med arbetet igen efter en lång ledighet tillsammans med barnen.
 
2015 har redan sina små planer och saker för familjen att se framemot, vi välkomnar det nya året!
 
God fortsättning på er alla!
 
Barnen är framme och nosar på paketerna :)
 
 Yoda önskar god jul!
 
Julia i farten med att öppna julklappar.
 
Isac med en julklapp
 
 Julia redo för att fira julafton
 
 Familjen julafton 2014
 
 Tåg i paketkalendern!!
 
 Mega stolt Isac på väg hem från djuraffären med sin julklappsghamster Mario :)
 
 Isac visar hamstern hans nya hem. 
 
Faster Evas smaskiga julbord...muuums!!
 
Julafton hemma hos Eva och Sven
 
 
Isac & morfar
 
Jag med min dotter. Hennes andra jul, tänk va tiden den går  ♥
 
Julklappsöppning hemma hos oss på juldagen
 
Julia fick en brio dockvagn av morfar U i julklapp. Den stod högt på önskelistan!
 
När Julia öppnade paketet med dockvagnen och såg bilden på kartongen så slängde hon sig på den och kramade hela lådan :) 
 
Gästerna umgås vid bordet. 
 
En kollega kom med en liten julklapp till mig på jobb. ♥
 
Taggad på nyårsafton. High five till oss alla i vården som jobbar alla aftonar och röda dagar!
 
Isac och Mario ♥
 
 På promenad i naturen i Höör med familjen.
 
Julia sov gott i vagnen under hela promenaden. 
 
Bygger legot som Isac fick i julklapp. Legotåg, det och hamstern stod högst upp på Isacs önskelista. Han måste ha varit en snäll gosse för han fick minsann allt han hade önskat sig :)
 
Tack alla nära och kära för en underbar jul, fina julklappar och trevliga julkort! ♥

RSS 2.0