Sandra 23 år!

Igårkväll firade vi Sandras födelsedag hemma hos Eva, Sven och Maria. Det var Eva, Sven, Maria, Sandra, Johan, mamma och jag. Vi blev bjudna på en massa gott. Jag åt själv, mycket hamnade på golvet. Jag skulle hjälpa Eva vispa grädden men jag blev så rädd för vispen så det gick inte.

Trevligt hade vi. Klockan blev mer än vad jag är van vid att stanna uppe till. Jag slockande med en gång när jag kom hem. Fick hoppa över badet. Det hade varit en lång dag. Först Nova hela förmiddagen med Marlene och mamma sen kalas på kvällen. Massor med mat i magen också. Inte konstigt att jag slocknade med en gång och tog sovmorgon idag.

Hoppas du är nöjd med din födelsedag Sandra!! We love you!

Tack för god mat och en trevlig kväll!


Min egna fåtölj..den hade Sandra köpt till mig samma dag som vi var på Ullared..♥


Här vispar vi grädde =)


Sandra och Maria


Födelsedagsgrisen och jag


Min nya mugg...har valt den helt själv ;)

 

Tiddi 3 år!

Igår var det ingen vanlig dag för igår var det världens bästa Tindras födelsedag.
Tiddi är nu hela 3 år gammal!!!

Jag och mamma gick till Nova en sväng på förmiddagen för att handla en present till Tiddi.
Vi gick sen direkt hem till Linda och Tindra. Där fanns även Malin med sin stora mage och min kompis Max.

Tiddi öppnade sina presenter och blev mycket glad. Sen drack tanterna kaffe och vi fick saft. Tårtan hade Linda själv gjort. Ljusen var jätte skojiga, så fort Tiddi hade blåst ut dom så tändes dom igen! 
Sen lekte vi hela eftermiddagen tills det var dags att gå hem och börja med kvällsmaten.

Tack för idag!









ROADTRIP TILL ULLARED

Mamma vaknade för en gångs skull före mig idag. Jag fick sova hos mamma inatt eftersom jag hade en del mardrömmar. Det var så mysigt! När mamma väckte mig var hon redan färdig påklädd och frukosten stod på bordet.

Strax efter 07.00 knackade mammas vänner Marlene och Katha på dörren.
Katha har jag inte träffat sen jag var nykläckt. Hon tyckte så klart att jag hade blivit jätte stor. Marlene var här igårkväll redan och installerade min bilbarnstol tillsammans med mamma. Det var bara att sätta sig i den med en gång.

I bilen lekte jag med leksaker och tanterna tjattrade. Bara en massa fruntimmers musik hela vägen!!!
Vi stannade några gånger och sträckte på benen.

När vi kom fram till Ullared startade vi shoppingen med en gång! Vid tog en pause vid lunchtid. Jag var KUNG på resturangen där vi åt vår mat=)

Sen fortsatte shoppingen men då somnade jag i vagnen. På resan hem var jag ganska trött på att sitta stilla.
Blev en del klagomål från mitt håll men även en massa goa skratt...mamma är en sån pajas ibland!

Vi fick köpt jätte mkt välbehövt. Hur mkt slantar som helst sparade. Allt från kläder till mig, hundmat och rengöringsprodukter. Nu har vi lite på lager. Om inget annat så var det en mycket trevlig utflykt.

Jag tror att vi klarade oss undan videoteamet som var där och spelade in. Inte lönt att kolla efter oss om ni följer serien;)

Tack tjejer för en trevlig dag tillsammans!


Jag och mamma i bilen


"Prins" Isac och Marlene




Blev en del påsar (OBS endast två är våra!)

Nästan ett helt dygn med Marlene

Marlene sov över hos oss söndag till måndag. Jätte mysigt att stiga upp och äta fukost tillsammans. Hon är min bästa tant Marlene. Jag är så glad för att leka med med henne. Massor med kramar har jag gett henne!

På förmiddagen tog vi vagnen och gick hem till henne. Hemma hos Marlene lekte jag med min nya leksak. Egen mobil telefon och bilnycklar. När mobilen plingar tar jag den till örat precis som jag har sett att mamma gör med sin. Marlenes två katter var jag mycket glad och nyfiken på. De var inte lika glada för mig. Har fått ett rivmärke på armen av katten Urban =/ 

Marlene lagade lunch till oss och vi var ute och lekte. Jätte rolig gunga som vi alla tre kunde sitta på. Jag vilade middag i Marlenes säng och sen tog jag och mamma bussen hem i ösregn. Marlene fick jobb här i Sverige igen vilket innebär inget mer Norge för henne! Vi är så glada över att få behålla henne här hemma.

När vi kom hem åt vi kvällsmat. Jag satt i badet när Linda kom på besök. Hon badade mig och satte på mig pyjamas undertiden mamma diskade och städade undan. Somnade gott gjorde jag. Henke kom också på besök men då hade jag somnat. Inte blev jag störd av att de satt och pratade till ganska sent.




Matchande mor och son =)


Jag fick ställa upp för mammas skull=) Randigt gillar hon;)


Egna nycklar och telefon!


Många som ringer!



Marlene det är till dig!


Jag och Marlene åker rutschkana!


Ännu mer lek..


Rozzy

Igår eftermiddag till sent på kvällen passade vi Sandras vovve Rozzy! Gissa om jag var glad att se den hunden? Jag jagade inte mamma ett dugg, hade ju inte tid med henne när jag hade Rozzy att leka med.
Jag tror att jag kommer älska djur minst lika mycket som mamma alltid har gjort! Tur att sjöbo marknad inte säljer djur längre =)

Marlene kom förbi förbi när jag satt i badet. Fick en snabb kram av henne innan mamma nattade mig. Somnade gott, inte så konstigt när man har fått frisk luft och lek precis hela dagen!


Best friends


glitter-graphics.com

Playground

Här kommer lite bilder och två videoklipp från min dag på lekplatsen
tillsammans med mamma, Linda och Tindra.



Bilder...


Tut tut!!


Hela gänget ute och kör ;)


Mamma och jag i sandlådan


Yoda blev varm i pälsen


På mina egna ben =)


Jag och Tiddi i lekstugan

Video...



Maria och jag

Ätit lunch med Maria och Sandra idag! 

Hunnit med en massa kramar!

Tack för idag! ♥



Å Milla Å Milla Å Milla =)

Igår åt jag frukost tre gånger. En gång när jag steg upp, en gång när Sandra kom in om på sin rast och ytterligare än gång till när Linda och Tiddi kom förbi med bullar.

Jag och Tiddi hade roligt som vanligt. Vi drog fram ALLA mina leksaker. 

På eftermiddagen fick jag följa med mamma till hennes jobb. Hon skulle titta lite på sitt schema. 
Mammas chef har inte sett mig på länge, hon tyckte att jag hade blivit jätte stor...och jätte lik mamma;)

När vi kom hem gjorde mamma kvällsmat som vanligt, jag badade efter maten sen slocknade jag med en gång. Inte vilat ngt på hela dagen mer än 5 min i vagnen på vägen hem. 

Marlene kom precis när jag hade somnat, attans också! Mamma och Marlene tittade på Lilla Sjöjungfrun och jag vaknade inte ens när de sjöng till "Havet är djupt" =)

Idag ska Maria komma förbi och busa lite med mig, har knappt hunnit prata med henne ngt sen hon kom hem från Bulgarien. Jag måste ju visa henne att jag kan gå!


Ganska lång när jag sträcker på mig=)

Här är en video på Tiddi när hon sjunger "Å Milla Å Milla" och jag tycker att detta är jätte roligt!

Välkommen hem Sandra och Maria

I söndags kom Sandra hem från Bulgarien! Solbränd och grann. Hon hade Maria med sig upp snabbt en sväng och det blev en stor gruppkram!! Sandra och Maria hade saknat mig jätte mycket...mig mer än mamma haha!!
Sandra passade mig en stund när mamma sprang ner med morfar för att se hur man skulle sätta på min cykel barnstol på hennes cykel. Det var en födelsedagspresent från familjen Ahlgren till mamma.
När mamma kom upp igen och vi skulle äta kvällsmat så ville jag inte ha min mat. Mamma förstod ingenting, jag äter ju alltid min kvällsmat! Jo då hade ju snälla Sandra matat mig med sina mackor så inte var ju jag hungrig=)
Skönt att ha er hemma igen!!

Igår kom Marlene hem till oss redan på morgonen. Hon hade med sig bagels och diverse goda pålägg.

Vi tog tåget in till Malmö och gjorde ett ärende. Det regnade så mycket så mamma och Marlene ville hem ganska snabbt igen. Jag hade det hur bra som helst under regnskyddet i vagnen. Vi stannade på vägen hem och tog åt varsin korv. Jag fick också smaka! Mamma fick absolut inte köra vagnen, det skulle tant Marlene göra!

Nä vi kom hem igen så frös mamma och Marlene, men efter att ha bytt om till torra kläder och druckit kaffe med gräddbullar så mådde de ganska bra igen.
Jag lekte med tant Marlene hela eftermiddagen tills jag slocknade på kvällen sen. Hon fick till och med äran att ta på mig pyjamasen!

Jag somnade ganska fort. trots att jag kunde höra mamma och Marlene sjunga med till allsången på skansen=)


Mamma håller mig sällskap på golvet.



Jag och lektanten Marlene!


Denna låten får mamma att tänka på dagen då jag kom till världen!


Titta jag kan gå!

Mamma är gammal!

Mamma fyllde 26 år igår. Hon tycker inte alls om att fylla år, tur för henne att jag inte kan ordet grattis än=)

I fredags hämtade pappa mig, han lämnade mig hos mamma igen lördag eftermiddag. På fredagkvällen hade mamma tjejkväll. De var 7 tjejer här hemma och kacklade. Tur att man slapp höra på det! Alla kom med presenter till mamma så det blev ju mer ett firande en helt vanlig tjejkväll.

Igår när hon fyllde år så hade vi bara mys pys hela dagen! Linda och Tindra kom förbi och lekte.
Morfar kom förbi med en blommor och presenter från släkten. Snällt att mamma fick vara ifred som hon bad om, även om telefonen ringde HELA dagen =)

Mitt inskolningsdatum till förskolan är framskjutet till den 7:e September. Mamma börjar jobba den 15:e september istället för den 1:e som det var sagt tidigare. Inte gör det oss ngt..nu får jag och mamma mer tid tillsammans. 

Vet ni vad allesammans? Igår när Linda och Tindra var här så gick jag 7 steg helt själv!! Det ni!!!!!! 


Alla tjejerna! (OBS..mamma är yngst på bilden..haha)


Hemkomsten i lördags =)




Hallo! Jag lånar Isacs blogg för att tacka er alla för alla gratulationer!!! 
/Camilla ♥


Friends!

Igår hade vi vår goda vän "Farbror Benke" Henrik på besök. Tillsammans lekte vi och gjorde kvällsmat.
Jätte trevligt hade vi!!

Idag kom Malin, Max och Linda på besök. Tråkigt att Tiddi var hos sin farmor och farfar. Max ska snart få ett syskon och vi får en till att leka med! Malin hade en jätte stor mage!

Vi åt lunch sen lekte jag med Max hela eftermiddagen. Liten pause tog vi och drack saft och åt muffins.
Tur att tant Linda kom förbi..hon visade oss att man kunde skruva åt skruvarna på gåvagnen så den inte rullar iväg så fort. Sen "lagade" hon min lilla leksaks dammsugare. Inte behöver vi en man i huset, det räcker att Linda kommer förbi ett par gånger i veckan=) Hon var här i söndags också. Då fick jag ett fint pussel av henne *tack tant Linda*.

Jag har faktiskt tagit en hel del steg själv idag. Mamma blir så lycklig. Nu har även Malin och Max sett att jag kan. Linda hade hunnit gå hem=/

Tack till våra vänner för alla trevliga stunder!!


Jag och "farbror Benke"


Jag, Max och Malin


Ni kan tro att jag och Max har städat hela dagen!




<3




Precis kommit hem från övernattning hos pappa...kel med mamma!


Min kompis Tindra har gjort en teckning och ett armband till mamma.
Hon blev jätte glad!!

Isac & Mamma




Barnvakt

Igår var jag väldigt mammig. Jag klängde på henne hela dagen. Trots detta fick mamma tvättat hela vår soffa och lite annat. Dammat, dammsugat, torkat golven och städat i lådorna i köket. Dessutom hjälpte jag henne att göra slingor i håret=) Nu är hon nästan lika ljus på huvudet som jag!

På kvällen kom tant Linda hem till oss för att passa mig. Mamma skulle gå på bio. Jag som alltid sover så gott vid 18.30 ville verkligen inte sova. Inte när jag hörde att roliga tant Linda var utanför sovrummet. Jag fick komma upp en liten stund och hälsa på Linda. 

När mamma åkte 20.30 sov jag fortfarande inte. Skrek ilsket från min säng. Tur att Linda har bebisvana=) Jag somnade kort efter att mamma hade gått. Linda kelade mig på pannan och sen slocknade jag. Tant Linda hade det riktigt mysigt med tjejfilm och popcorn tills mamma kom hem igen. 

Tack Linda för barnpassningen ♥

Idag är det mys med mamma hela dagen...imorgon också fram till 17.00. Då kommer pappa och hämtar mig. Ska sova över hos honom till lördag.

Här kommer lite bilder från igår...


Ett stort och ett litet ljushuvud=)





Linda och jag


Törstiga


Ser ni min fina framtand?

Redo för dagis!

Igår hjälpte jag mamma nere i tvättstugan hela förmiddagen. Vi renbäddade våra sängar och sen kom Sandra hem en sväng. Hon hade köpt risifrutti till mig och jag blev jätte glad! Jag åt själv och precis hela jag blev kladdig. Mamma fick bada mig med en gång! Tant Sandra lekte med mig när mamma duschade. Det är inte ofta hon kan stå och gotta sig lite längre i duschen så igår passade hon på!

På eftermiddagen packade mamma ner mig i vagnen och körde mot Nova. Vi var på jakt efter regnställ, gummistövlar och ryggsäck till mig inför dagis. Gummistövlar var inte lätt att hitta till mina små fötter. Vi var runt i alla butiker. Till sist hittade mamma ett par som var en storlek för stora men som tur var hade butiken små små sulor att lägga i. Nu har jag lite att växa i också. Min tuffa ryggsäck ser ut som en BIL!!!

Idag blir det tvättstugan igen! Vi ska tvätta hela soffan och alla dukar här hemma!



( Snyft snyft...stora gossen /Mamma )



Gullunge!




Jag vet...aja baja!!









Tid tillsammans

Nu är mamma ledig igen. Vi ska mysa och leka hela dagarna långa!! Vi har lite olika saker planerade men idag blev det bara lekplatsen här utanför. Min "storebror" Yoda var självklart också med! Mamma är pigg och på hugget som vanligt så vi får se vad som händer i eftermiddag!






RSS 2.0