Ledig dag tillsammans med barnen!

Min arbetshelg gick fort. Jobbade och sov mest men hade eftermiddagarna/kvällarna tillsammans med familjen. Ola höll sig hemma hela helgen med barnen men hade sin vän Jim här i lördagskväll.
Isac klagade på magont när han kom hem från dagis på fredagen och det har hållt i sig. I lördags hade han även lite feber. Igår mådde han bra igen men han är fortfarande inte helt frisk i magen. Han vill till dagis imorgon men vi avvaktar och ser hur det är då. De ska inte lämnas på dagis förrän vid lunchtid imorgon så vi har förmiddagen på oss att se hur han mår då. 
 
Igår när jag hade vaknat drack jag en kopp kaffe tillsammans med mannen. Hela eftermiddagen spenderade familjen Haraldsson ute i trädgården. Vi hade massor med löv att räfsa upp och gräset behövde klippas.
Julia var trött och satt i vagnen och tittade på. Isac han hjälpte glatt till och tjänade 20 kr på sitt arbete med löven. Han blir så himla stolt när han får peng för något han hjälper till med ♥
 
Idag är mannen åter tillbaka på arbetet. Jag är ledig och har spenderat hela dagen med barnen. Nu när man arbetar igen känner man verkligen att man tar till vara på all ledig tid tillsammans. Idag har vi byggt lego, ritat och varit ute. Vi gick en sväng till blomsterbutiken där vi köpte gravljus och små minipumpor. Därefter gick vi vidare till skaterampen där Isac körde runt med sin sparkcykel. Julia fick gunga lite som hon älskar så mycket. 
 
På vägen tillbaka gick vi förbi vårt gamla hus. Isac som hade ett ganska bra försprång med sin sparkcykel hade parkerat den vid vårt gamla staket och var inne på tomten för att precis ta tag i handtaget till ytterdörren. Jag hann precis stoppa honom och förklara att nu bor någon annan där och att vi inte får lov att gå in där längre. Det tyckte Isac var mycket märkligt. Vi sprang på våra gamla grannar och vi fick en trevlig pratstund.
 
Nu sitter barnen i soffan och tittar på Kalle Anka. Vilken mysig dag vi har haft tillsammans ♥
Nu ska jag betala räkningarna och ta itu med tvätten sen är alla måsten avklarade inför en ny arbetsvecka.
 
Fredagsmys och jag är taggad inför jobb :) 
 
Isac hjälper till att samla upp löv ♥
 
 Yoda ♥
 
 Isac hjälper pappa att styra gräsklipparen :)
 
 
 Yatzy sitter i Julias fönster och spanar på familjen.
 
Julia tyckte att det var skoj att rita och har idag gjort sin första teckning ♥
 
 ♥
 
 

Skönt när vardagen kommer igång!

I onsdags var Julia tillbaka på dagis för att fortsätta med sin inskolning. Fortfarande lite snuvig men med full av energi. Igår stannade Ola kvar på dagis i en timme med henne sen vinkade han hejdå och gick hem. Hon blev lite ledsen men det gick snabbt över. 
 
Hela förmiddagen hade jag och mannen egentid här hemma, det händer ju ALDRIG haha. Vi visste inte riktigt var vi skulle bli av och gick bara och vaktade telefonerna om ifall dagis skulle ringa. De skulle höra av sig när Julia hade vaknat efter sin vila. Det samtalet hann vi aldrig få för när klockan var 13.30 beslöt vi oss för att inte vänta längre utan bara åka dit istället. Mycket riktigt så sov Julia fortfande middag och vi fick sätta oss ner med Isac och vänta på att hon skulle vakna. Hennes dag på dagis hade gått perfekt och det känns så skönt!! 
 
Till sist fick vi väcka henne. Familjen satte sig sen i bilen och åkte till Vellingeblomman. Jag ska jobba nu hela helgen och gårdagen var min lediga dag att göra något roligt på. Vellingeblomman har vi undvikit de senaste åren då där alltid är så hemskt mycket folk till den gränsen att det inte är trevligt att gå där inne. Men på en eftermiddag mitt i veckan kan man gå där i lugn och ro utan att bli trampad på tårna. 
 
Vi odlade egna pumpor i trädgården detta året och vid flera tillfällen hade vi pumpor på gång. Det blev tyvärr aldrig några för rådjuren här ute tog alla.Tråkigt!! Nästa år ska vi försöka plantera om dom med en annan lösning som skyddar dom från djuren i skogen. Vi fick snällt gå och köpa en pumpa i butiken istället, en kostnad som bambi borde stå för ;)
 
Familjen valde tillsammans ut en pumpa. Jag fick köpt lite ljung till framsidan, nya tvättkorgar och en adventljusstake samt lite smått plock att dekorera ljusstaken med. Det är en hel månad kvar till December men jag börjar så smått längta dit. Julen är en mysig tid och det ska bli så skoj att dekorera här hemma, vår första jul i huset ♥
 
Vellingeblomman hade hela stället inrett i Halloween tema. Vi frågade Isac om han ville gå i spöktunneln men det vågade han inte. På vägen hem bjöd jag familjen på Burger King som avslut på min lediga dag tillsammans med mina favoriter. Efter maten var vi uppe i Candy Store och Isac fick själv plocka ihop sitt fredagsgodis. 
 
Idag är barnen på dagis igen. Julia vinkade glatt av pappa när han skulle gå och hade fullt upp med att bygga lego med bästisen Lova. Det är så skönt att hon har henne och Isac där!
Det är sista föräldralediga dagen för mannen och Julias sista korta dag med inskolning på dagis. Nästa vecka börjar det på riktigt för oss alla men efter min jobbhelg nu är jag ledig så det blir en kort vecka för barnen. Det är det bästa med mitt nattschema, barnen är på dagis max 3 hela arbetsdagar i snitt varje vecka. Jag säger det igen, mer fritid och mer pengar! Att inte fler väljer att jobba natt ;) 
Jag ska inte vara för tuff än för jag vet fortfarande inte hur min kropp kommer att må när jag har hållt på med nattarbetet ett tag, det återstår att se. Jag är iaf posivit till det ännu!
 
Nu ska jag gå och njuta av vårt nystädade hem. Jag och mannen körde ett ryck tillsammans nu när barnen är på dagis. Så snabbt det går när vi är två och inga barn som avbryter en. Vanligtvis tar veckostädet mig en hel dag när jag är ensam med barnen. 
 
Jag laddar inför min arbetshelg som har en extra lång natt mellan lördag och söndag då vi ställer om klockan till vintertid. Den timmen extra kommer kännas!!! Trevlig helg till er som är lediga ;) 
 
Ljung, piggar upp lite i höstvädret!
 
Puss på min allra bästa vän ♥
 
Stora dagistöser!!
 
 
 
 

Inskolning på dagis!

Förra helgen försvann i ett naffs, tiden går ju fort när man har roligt. Lördagen var vi iväg hela dagen.
Lunch och eftermiddagskaffe blev vi bjudna på hemma hos morfar (Ahlgren). Vi umgicks, byggde lego och lekte med leksakerna samt gick en liten promenad i det fina vädret. Isac fick med hjälp av pappa styra den lilla traktorn och han kände sig så stolt så :)
 
Jag fick mig en liten nostalgitripp när jag fick gå igenom lådor med mina och småsyskonens gamla bebiskläder. Fick lånat en kasse med lite kläder som Julia kan använda. Vissa klänningar är jag lite osäker på om det var jag som bar dom eller Jessie när vi var små. Det är iaf roligt att se Julia i dom och mina gamla lackskor kommer göra sig bra på kalasen sen när hon har vuxit i dom. Isac hade lite svårt att lämna legotågbanan som vi hade byggt med hela eftermiddagen. Hade det inte varit för att vi skulle vidare på andra roligheter så hade vi nog inte fått honom med oss i bilen :) 
 
Vi körde hem om och hämtade Yoda. Han hade varit ensam tillräckligt den dagen. Vi åkte vidare mot Hörby där vi spenderade hela kvällen hemma hos Olas kollega med familj. De bjöd på middag och barnen lekte tills långt efter natti natti tiderna. 
 
Söndagen blev vi bjudna på lunch hemma hos familjen Glans i Staffanstorp. Även söndagen bjöd på fint väder så det blev en tur till dammen. Där fick barnen turas om att köra med en liten radiostyrd båt. På vägen tillbaka stannade vi förbi lekplatsen. Hemma hos familjen Glans igen fick barn och vuxna prova att köra mini motorcykeln. Jag vet dock inte vem som hade roligast på den, Ola och Micke eller barnen? ;p
Innan vi åkte hem fikade vi på kaffe och kanelbullar.
 
Tack alla för denna helgen!! Två mycket trevliga dagar och så bortskämda vi har blivit med all den goda maten som vi har blivit bjudna på. Denna mattanten är mycket tacksam!! ;) ♥
 
Hemma på kvällen satte jag mig och packade ihopa Julias lilla ryggsäck inför dagis. Fick även namnat alla ytterkläder mm. Mannen och jag hjälptes åt att hänga upp TV:n i vardagsrummet på väggen, äntligen!!
 
I måndags var det första inskolningsdagen på dagis för Julia. Hela familjen var på plats och vi stannade mellan 9-13. Det var lagom tid och Julia fixade allt kanon. Hon lekte med kamraterna, hon åt bra och vilade middag som hon skulle. Isac var så stolt som bara en storebror kan vara och tyckte att det var underbart att ha hela familjen med sig på dagis. 
 
Efter kvällsmaten var jag på VIP kväll hos floristen här i Stehag. Där träffade jag vänner från byn. Det blev mingel med ett glas vin och plockmat, trevligt!! Med VIP rabbatten köpte jag en dörrkrans till framsidan.  
 
På tisdagen gick det lika bra för Julia på inskolningen förutom att hon vilade för lite. 
Efter dagis körde vi och tvättade bilen och på eftermiddagen lekte barnen fint här hemma. Isac och Julia byggde tillsammans tågbana inne på Isacs rum. Senare hade jag och Julia lite egen mystid på soffan medans Isac följde med pappa ut och staplade ved som vi har fått av grannen. Isac tyckte att det var skoj att hjälpa till och var så stolt när han fick en 20 av pappa som "lön" för sitt arbete ♥
 
Barnen kom i säng i vanlig ordning men Julia sov oroligt. En kort stund efter att jag och mannen hade lagt oss insåg jag att det var lika bra att gå och lägga mig inne hos Julia. Hon började bli rosslig och snorig och natten blev inte rolig. När klockan var 04.00 hade jag nästan inte sovit någonting mer än några minuter här och där. Jag gick in och väckte Ola för att göra ett byte. Han tog över inne hos Julia och jag försökte somna inne i vår säng men kunde inte :S När jag väl lyckades somna så ringde klockan. 
 
På tordagen hade vi då sjukstuga här hemma. Första vab dagen med Julia. Hon mådde inte alls bra, tung i bröstet och vi fick plocka fram hennes inhalator. Varje gång hon är så sjuk så den behövs känns det i mamma och pappa hjärtat. Vi blir väldigt oroliga över henne men de senaste gångerna har vi klarat oss själva med hennes andningsbesvär med hjälp av inhalatorn. Denna gången räckte inte den till. Julia blev på eftermiddagen helt vit i ansiktet och blå om nosen och läpparna. Vi fick ringa 112 och ambulansen kom efter ett par minuter.
 
Ambulans personalen var underbara och hjälpte Julia så hon genast mådde lite bättre. Isac blev rädd då det är första gången han ser Julia så dålig och första gången han har kontakt med ambulans personal. Han är ju stor nu och förstår mycket väl att när ambulansen kommer så är det allvar. Storebror blev så rädd när de tog hand om Julia att han sprang och gömde sig. Vi fick gå och hämta honom och tala om att de var här för att hjälpa Julia. När Julia väl mådde bättre tog personalen sig tid att prata med Isac och både Julia och Isac fick varsin nalle från ambulansföraren. Jag och Julia fick följa med in till sjukhuset i Lund. Även om hon hade bättre värden så ville de inte lämna oss hemma. Vi kom in på akuten och blev vidare inskrivna på infektionen. Där spenderade vi natten mellan onsdag och torsdag. Isac och Ola kom förbi på kvällen och sa godnatt till oss sen kom de igen på morgonen för att vara med på läkarronden. Det togs aldrig några prover på Julia utan läkarna räknade med att det var förskylningastma även denna gånen men det visste vi ju redan. Vi blev hemskickade vid 11.00 på torsdagen. Det var tal om att Julia skulle få ytterligare en inhalator att ha hemma med svag kortison men läkarna är försiktiga med att sätta in sån behandling och vill avvakta.
 
Nu blev det ett avbrott i inskolningen, tur att Ola är pappaledig hela nästa vecka också så vi slipper känna oss stressade. Idag är det lördag och Julia är fortfarande förkyld men äter och är pigg i övrigt.
Isac åkte iväg igår kväll inför en helg borta och jag har jobbat min andra natt och är nu ledig ett par dagar. 
 
Första natten var lite jobbig, det var svårt att vila hemma på eftermiddagen i torsdags efter att ha varit iväg på sjukhuset och varit orolig med allt vad det innebär. Det blev därför till att gå till jobb med redan ganska många timmars sömnbrist. Men idag har jag sovit ut!! Jag känner mig fortfarande positiv till nattarbetet. Det var kul att jobba, inte så svårt att hålla sig vaken. Tiden gick fort och jag somnade gott imorse när jag kom hem. Mannen och dottern fick väcka mig vid 15.00 ;) Jag tror att jag snart har vant mig vid detta och kommer få det att fungera hur bra som helst. 
 
Mannen är iväg hela lördagkvällen. Han ska ut och äta i Trelleborg med sin familj. Tanken var att jag och Julia skulle följa med men jag kände att det inte var någon bra idè för henne att vara ute och åka till sent ikväll. Hon hamnar så fel i sina rutiner och nu är hon dessutom fortfarande lite förkyld. Jag och Julia har istället myst framför en brasa och läst lite böcker. Skönt med lite egentid nu när vi håller på att vänja oss av vid våra 24 timmar om dygnet tillsammans som vi har haft det sen hon föddes. 
 
Julia sover nu gott i sin säng och jag ska gå och slå in presenten till min man som fyller 30 år imorgon!! Välkommen till oss 30+ älskling ♥
 
 Storbönderna Haraldsson :)
 
 Stolt traktorförare!
 
Legotåg!!
 
Alla är med och bygger 
 
 Leker med den radiostyrda båten tillsammans med familjen Glans. 
 
 Julia och Matilda
 
 Isac får hjälp med att styra båten. 
 
 
 Gunga är alltid skoj!
 
 Mini mc förare.
 
 
Våra rosor som blommar där ute nu, underbara! 
 
Dörrkransen 
 
Jag och min fina dotter! ♥
Hoppas nu hon håller sig frisk från infektioner på luftvägarna ett tag. 

Sista lekträffen på vår mammaledighet!

Igår var det min sista dag som mammaledig med Julia. Eftersom min första arbetsvecka startar med flera dagars ledighet så känns det ju inte riktigt verkligt ännu. Hade jobb väntat på mig redan på måndag så hade jag nog tagit fredagen med lite mera allvar ;)
 
På förmiddagen igår tog jag och barnen tåget in till Eslöv för att hämta ut ett paket. Vi åkte direkt hem igen efter det ärendet för att äta lunch. Paketet innehöll nya kläder till Isac. Nu har vår påg äntligen fått en uppsättning med nya byxor och tröjor. Allt såg fint ut och han var glatt med och öppnade och gick igenom plagg efter plagg. Julia fick en ny ryggsäck till dagis. Så söt med katter och hundar på, passar vår lilla vovve älskare perfekt :)
Hon fick även en vintermössa och en halsduk. Nu blir det inte mer shopping till trollungarna på ett bra tag.
 
Hela fredag eftermiddagen spenderade vi med Carro, Malte och Lova hemma hos dom. De bjöd på fika med glass och alla möjliga tillbehör. Lova ska också börja skolas in på dagis på måndag liksom Julia. Roligt att de har varandra där från allra första början. Fredag blev alltså inte vår sista lekträff men vår sista lekträff på mammaledigheten med våra flickor. Gud så roligt vi har haft det och mammaledigheten har verkligen varit så mycket roligare när man har haft någon att dela dagarna med. Barnen har haft varandra och jag och Carro har alltid haft varandra som stöd, sällskap och allt annat bra som kommer med en vänskap. Som vi brukar säga, vad hade vi gjort utan varandra det senaste 1,5 året? :) 
 
När jag och barnen kom hem från träffen med vännerna så var mannen redan hemkommen. Vi gjorde kvällsmat tilsammans, barnen badade sen blev det dans i vardagsrummet för att få in den rätta fredagskänslan.
Ungarna skuttade och sjöng glatt till Perikles och sen hade vi fredag i blodet igen ;)
 
Då är det lördag förmiddag och solen skiner.  Helgen bjuder på umgänge med nära och kära och det ska bli så roligt! 
 
Trevlig helg!! ♥
 
Helt otroligt att vi har rosor som blommar ute i trädgården, i oktober månad!! 
 
Isac hade mardrömmar en natt och kom in till oss.
Det blev inte mycket plats över till mina och Olas ben den natten med både sonen och hunden i fotändan.
Men finns det hjärterum finns det stjärterum ;)
 
En glad Isac på Ica Kvantum i Eslöv :)
 

Bambi!

Vi har hela tiden vetat om att vi har rådjur kring vår omgivning. Det hör liksom till när man bor nära naturen och i det här fallet skogen. Att vår tomt hade gränsen till skogen var det som gjorde att vi förälskade oss i huset.
Det är så idylliskt här ute och imorse var utsikten som tagen ur en disneyfilm. Jag hoppas våra vänner hälsar på ofta och framförallt till vintern när granen är klädd, brasan är tänd och snön ligger vit där ute.
Då blir det nästan för bra för att vara sant ;) 
 
Rådjuren har kommit och gått under dagen. De stannade en lång stund kring lunchtid och jag hann då även filma lite. Isac tycker att de är så fina och frågade om han kunde få rida på åsnan hihi. När jag förklarade för honom att de inte gick att klappa eller rida på dom så trodde han inte riktigt på mig. Istället frågade han om han fick behålla en av dom. Njae de kan få bo kvar i skogen fick han som svar :)
 
Igår var jag på nattmöte på jobbet. Nu börjar det kännas riktigt verkligt. Jag var där i god tid och passade på att hälsa på min gamla avdelning där kära kollegor tog en litet avbrott i sitt arbete för att prata med mig. 
Efter mötet fick jag åka med en kollega som också jobbar natt och som bor i Eslöv. På så vis fick vi en extra pratstund :) Från Eslöv tog jag sen tåget hem till lilla Stehag. Hemma sov barnen gott sedan länge. Mannen hade skött hushållsarbetet och stod och hängde tvätt. Inte illa, detta kan jag vänja mig vid hihi. Inte varje dag för det bästa som finns är ju kvällarna tillsammans med familjen. Men ibland gör det en gott att sakna den biten lite grann. 
 
Idag har det veckostädats här hemma. Det blir härligt att krypa ner i alla renbäddade sängar ikväll och framförallt att välkomna fredagen utan att ha en massa tråkiga måsten att ta itu med. 
Nu i eftermiddag blir det mys med barnen, de har redan satt sig på gästsängen här sidan om mig och Isac läser en saga för Julia. ♥
 
 
 
Bambi fick bo kvar i skogen men katten fick vi släppa in. Vadå desperado? :)
 
Det var en gång..
 
                                

Nattmöte

Idag fick vi inskolningstiderna till dagis inför nästa vecka. Det börjar kännas riktigt verkligt att lilla Julia ska börja på dagis. Isac ränknade ner dagarna på sina fingrar igår efter att vi hade läst sagan. Han är så uppspelt över att lillasyster ska gå där tillsammans med honom. 
 
De har ont om krokar i kapprummet så fröknarna frågade om det gick bra att Isac och Julia delar fack. Inga problem för vår del mer än att det blir trångt. Krokarna tar snabbt slut nu på vintern med alla kläder mm. Jaja det är ju bara tillfälligt tills ett annat fack ordnas och det är ju trots allt ganska praktiskt att ha deras saker samlade på samma plats.
 
Efter att Isac var lämnade på dagis imorse gick jag och Julia på en promenad med Carro och Lova. Vi gick sen tillsammans hem till oss och åt lunch. Flickorna fick leka och jag fick äntligen träffa Carro och bubbla av mig med henne. Pojkarna saknar varandra så vi ska träffas igen på fredag efter skola och dagis så de kan få leka. 
 
Julia ligger nu och sover helt färdig efter allt bus med Lova. Snart är det tid att gå och hämta Isac och ikväll lämnar jag barnen med mannen för då ska jag på nattmöte på jobbet. Inget som jag måste gå på men jag tycker det känns skönt att komma dit och vänja mig lite vid livet som nattarbetare. Har lite praktiska frågor att ställa som kan vara bra att få svar på innan man kastas in i ett arbetspass.
 
En mycket trött Julia som vägrade somna på promenaden med Yoda igår.
Hon har det iaf väldigt varmt och gott i sin åkpåse. 

Härlig höstdag!

Helgen bjöd på fint väder och igår njöt vi verkligen av det. Eftermiddagen spenderade vi ute i trädgården. 
Mannen klippte gräset och jag och Julia lekte där ute. Vi hade leksaker med oss ut, vi åt de mogna körbärstomaterna, katten lekte kurragömma med sig själv och Yoda låg i solen och tittade på haha.
 
Lagom till kvällsmaten kom Isac hem! Vi åt sen gick vi över till grannen. De hade bjudit in Isac att ta ett dopp i deras stora utomhuspool. De ska stänga av värmen till den nu inför sesongen så det var sista chansen att bada igår. Lyckliga Isac badade med pappa. Han fick ha puffarna på armarna eftersom där är djupt. Poolen har tak över sig så jag och Julia som stod utanför och väntade på torra land kunde bara höra dom plaska och skratta där under. Isac ville inte gå upp och lämna det ångande varma vattnet men klockan började bli mycket. Det var väldigt kallt att stiga upp i kvällsluften. Vi fick snabbt tacka för doppet och hoppa över häcken in till oss. Det blev rakt in i badet för mannen och barnen ;) De nöjde sig dock inte med ett varmt bad här inne utan de tände även en brasa sen när de hade fått på sig pyjamaserna. 
 
Idag hade vi sovmorgon. Isac är ledig från dagis som han alltid är på måndagar. Mannen hade en klipptid här i byn klockan 9.00 och flexade från jobbet. Under förmiddagen när Julia vilade byggde jag och Isac brio tågbanan. Jag måste ju säga att under dessa tre år som Isac har älskat tåg så har vi blivit riktiga proffs på att bygga tågbanor ;)
 
Då har jag påbörjat min sista vecka som föräldrarledig. Från och med fredag tar jag inte ut fler dagar från försäkringskassan. Jag skulle börja jobba på måndag men enligt schemat är jag ledig då och går inte på förrän onsdag-torsdag natt. Det är bara bra för då kan jag följa med på Julias inskolning de första dagarna tillsammans med övriga i familjen. 
 
Det är helt galet att jag ska börja jobba igen. Tänk att jag har varit hemma från jobbet i 17 månader!! 
 
I övrigt har vi fått ordning på kontoret/gästrummet. Det är inte inrett så som vi vill ha det men man kan inte handla allt på samma gång. Vi har en säng där inne nu som sen ska bytas ut till en annan. Gardiner och annat småfix ska också ordnas. Skrivbordet står iaf på plats och det är skönt att vi har någonstans att hålla till med viktiga papper och räkningar. Mannen har nu någonstans att stänga om sig när han jobbar hemifrån. Jag tänker även sova där inne sen de gånger jag har jobbat natt. Där finns en mörk rullgardin i det rummet och solen håller inte till på den sidan av huset dvs rummet går att få mörkt även på dagen. 
 
Full fart på Julia ute i trädgården igår :)
 
Julia har alltid tomatplanterna som sitt mål, hon ÄLSKAR tomater!
 
Titta dadda!! Julia kan säga pappa men säger hellre dadda!!
 
Fel håll är mycket roligare!
 
Mannen och barnen värmer sig i badkaret :)
 
Mitt och sonens bygge idag!
 
 
Klappar fint på storebror.
 
 
Bild på kontoret.
 
En karta över stehag som vi har ramat in.
Hänger nu på väggen inne på kontoret/gästrummet. 
 

Weekend with friends!

Hela helgen har spenderats med vänner från olika håll! Det är inte ofta vi spenderar helgen med vänner när vi har två småbarn och hus men man får inte glömma bort varken sina vänner eller sig själv. 
 
I fredags var min kära barndomsvän Marlene här på besök från Göteborg. Hon hade lämnat sina barn hos sina föräldrar för att spendera några timmar med mig. Hon kom hit på en snabb husesyn eftersom hon inte har varit i vårt nya hem tidigare. Vi fick en söt liten inflyttnings blomma av henne. 
På kvällen satt vi tillsammans på Harrys och åt god mat. Utan barnen och utan gubbarna. Isac är inte hemma denna helgen och Julia fick stanna hemma hos pappa. Vilken lyx det var att få bli serverad god mat och utan att mata någon annan samtidigt och framförallt att få prata med en annan vuxen utan att bli avbruten stup i kvarten hihi. Jag är så glad att Marlene satte undan tid för mig under sin skånevisit. Det är ju inte ofta vi ses längre med avståndet mellan oss men vi tar till vara på tillfällena som ges. Kvällen fylldes med massor av härliga skratt och skvaller. 
 
Strax efter klockan 22.00 var jag hemma igen. Mannen hade bjudit hit Jim och de satt och spelade xbox när jag klev innanför dörren. De hade beställt pizza och gått på promenad med Julia och Yoda. Julia hade somnat i vagnen och sov gott i sin säng när jag kom hem. Männen valde att avsluta sitt spel och se en film istället och då kunde jag också vara med :) 
 
Lördagen spenderade jag, mannen och dottern tillsammans. Vi gick på långpromenad och köpte bullar med oss hem. Efter lunchen körde Ola och Julia iväg med övernattningsväskan med sig mot Trelleborg. Ola skulle hem till sin syster på grabb/poker kväll. Där träffade dom släkt och vänner, Julia fick leka med kusinerna.
 
Jag tog tåget in till Lund tillsammans med Yoda och åkte hem till familjen Nilsson.
Där stannade jag över tills idag. Hela kvällen fick jag umgås med Linda, Andy, Mattias och Maria. Precis som förr var gänget samlat. Vi beställde Thaimat och snackade i flera timmar. Kvällen avslutades med att Andy och Mattias spelade poker och vi tjejer såg en riktigt tjejfilm :) 
 
Jag sov över men åkte hem tidigt vid 06.00 när Linda gick till jobbet. Jag är tacksam över att de ordnade sovplats till mig. Jag är ju så förbaskat mörkrädd och tycker inte alls om att sova själv. Inte blev det bättre när vi flyttade till hus med tomt ut mot skogen :S Jag önska att jag inte var så mörkrädd, det är faktiskt ett riktigt handikapp. Många gånger får jag bita ihop och klara det men kan jag undvika att vara ensam nattetid så gör jag det! 
 
Hemma igen blev det kaffe och en dusch. Fick även tvättat lite. Sen somnade jag till en stund på soffan.
När mannen och dottern sen klev innanför dörren blev det puss och kram kalas tills det var tid att käka lunch. 
Nu är vi precis hemma igen efter en långpromenad i byn. Solen skiner och det är loppis här i Stehag.
Massor med folk och bilar. Vi gick förbi där men loppis är inget för oss, det är mest skräp i våra ögon.
Kanske någon gång har man tur att springa på något fynd men det har aldrig hänt någon gång som jag har varit på loppis iaf. 
 
Nu räknar vi ner timmarna tills Isac kommer hem sen är familjen åter samlad igen. 
 
Tack alla vänner för denna helgen, ni är bäst!! ♥
 
I torsdags var mannen iväg på gokart tävlning. Min fartdåre till gubbe vann såklart och kom hem med en stor chokladpeng och fin champagne till sonens och frugans stora glädje :)
 
Champagnen som ska sparas till någon special occasion.
 
Älskade dottern i full av energi en lördag morgon ♥
 
Julia tycker om att leka med brossans gamla duplo lego.
 
 Lego vovven och vovven pussas :)
 
 Yoda åker pågatåg ♥
 

RSS 2.0