Firar alla hjärtans dag <3

Idag har jag och Isac varit hemma hela dagen. Tog föräldrar ledigt eftersom dagis har stängt idag. Lika bra det för Isac har fått något förkylningsskräp igen!

Ola fick hämta honom tidigare på dagis igår, personalen ringde och sa att hans hosta var jobbig för honom och att han ville hem till huset. Sötnöt!
Nog känner vi vår lilla gosse, när han är sjuk vill han hem till huset och sin säng <3

Hem till huset kom han men hemma var han ganska pigg men ja, rejält hostig!
Dumma influensor och förkylningar som aldrig tycks ta slut!!

Inatt blev det inte mycket sömn pga hostan. Han somnade om gott imorse. Jag hann både duscha och dricka en kopp kaffe innan Isac vaknade igen.

Isac har mest tittat på film idag. Sandra skulle kommit hit och målat vattenfärger med oss med vi ställde in eftersom Isac inte mådde riktigt bra.

Jag har istället passat på att tvätta och skura bebbens vagn. Badrummet förvandlades till en "biltvätt" men wow så fin vagnen blev och gott luktar den. Har helt städat bort den förra ägaren!!

Ikväll när Ola kom hem lagade han en smarrig middag åt oss. Glass med chokladsås i efterrätt. Nu sitter vi bänkande i soffan.

Isac har fått paket och är mycket nöjd med innehållet. Bilar pussel och pärlbrickor med lite större pärlor till för att passa små fingrar <3

Trevlig helg!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0