Underbara sommar

Idag har vi haft vackert väder och det gillar vi! Jag och Isac har varit ute nästan hela dagen.

Efter frukosten satte jag igång att putsa alla fönster. Vi gör det ganska ofta här hemma tack vare katten Yatzy som visar sig i alla fönster med sina små vita tassar, tyvärr är dom inte vita alla gånger.

På framsidan av huset fick vi besök ut av två grannar som stannade och snackade med oss en bra stund. Det är vi och alla pensionärerna som går hemma om dagarna haha.
Isac visade hela familjens skor för grannarna. Detta är mammas skor och detta är pappas skor osv hahaha.

Isac har hjälpt mig tvätta av grinden och staketet. Han fortsatte sen med sina leksaker där ute samt min cykel och cykelkärra. Roligt att spola av allt skum med vattenslangen :)

Vi har som vanligt fikat på glass i eftermiddag. Isac ville så gärna bada men vi har tömt poolen för att den behöver nytt vatten. Han fick nöja sig med ett svalkande dopp i baljan.
Mamma och Isac har även varit byggmästare och byggt legohus i alla möjliga modeller idag :)

Kvällsmaten dukade vi till ute i trädgården. Efter maten bestämde vi oss för att gå rundan med Yoda alla tre. Pågarna fick ett ryck att ta cykeln med cykelkärran. Isac har velat åka den så länge och nu var den ju äntligen städad.
Det var en lycklig påg som åkte runt i cykelkärran runt området och pappsen har fått sin dos av motion idag hehe.

Pappa ringde idag när han hade slutat jobb. Han har fått hem Isacs födelsedagspresent nu. Ska bli så roligt att se när han får den. Isac fick också pratat ett par ord med morfar i telefonen. Vi får verkligen hoppas att lillasyster stannar där hon är till efter kalaset för Isac längtar så till lördag nu.

Måndag, klart slut tjohooo!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0