Bästa vänner!

Vilken mysig eftermiddag vi hade igår. Vi åt lunch, lekte i trädgården och umgicks hemma hos vännerna som bor längre ner på vår gata. 
 
Isac stod vid grinden och väntade in sin bästis. De kramades och satte igång och busade. De tar verkligen vara på tillfällena de träffas på. Det är inte lika ofta nu när Malte har börjat i skolan och Isac går kvar på dagis. Men om ett år så kommer de träffas oftare igen ute på skolgården bland annat. 
 
Flickorna som växer upp tillsammans är så roliga att följa. Lova kommer börja på samma dagis som Isac och Julia går på och de har ju verkligen haft varandra sedan födseln. 
 
Idag är det ett riktigt busväder ute! Isac fick ställa sparkcykeln imorse och gå med sitt paraply till dagis istället. Trots det blev han blöt om skor och byxor och fick byta kläder när vi kom fram. Allt det blöta åkte in i torkskåpet, vad hade man gjort utan torkskåp varken hemma eller på dagis? :) 
 
Regnkläderna hänger på dagis men det är kanske hög tid att de packas ner i ryggsäcken så vi alltid är redo för regn och rusk.
 
Tisdagen blir lugn här hemma. Ikväll fortsätter vi på målningen av sovrummet. Det blev målat med sitt första lager igår. Kommer nog behövas målas två gånger till för att få det riktigt bra. 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0