Mopperun och mor och dotter mys.

Helgen började med att mannen åkte iväg på årets mopperun. Tanken var från början att jag och Julia skulle följa med. Men ju mer jag funderade på det så kändes det som att vi hade det bättre här hemma. Nära till mat som Julia äter, middagsvilan och alla andra rutiner i lillans liv. 
 
Isac blev hämtad i fredags inför sin helg borta så när mannen hade åkt till Östra Grevie med sin veteranmoppe lastad i släpet så var det bara vi tjejer kvar här hemma. 
Vi tog Yoda på en promenad både på förmiddagen och eftermiddagen. Vi lekte ute i trädgården och hade det allmänt lugnt och mysigt. 
 
Mannen hade en lyckad dag tillsammans med släkt och vänner. På kvällen bjöds det på live band i Östra Grevie men min fina man valde att komma hem till hans flickor istället. Det är jag väldigt tacksam för då jag hatar att sova själv utan Ola. När mannen kom hem beställde vi hem mat och när Julia var nattad blev det film och soffläge. Bra avslut på lördagen!
 
Söndagen åkte vi iväg för att ev köpa en ny gräsklippare då den gamla har gått sönder :/ tyvärr var den som mannen hade sett ut slutsåld i alla butiker, SUCK! Jaja vi får nog fatt i en gräsklippare tids nog. 
Vi åkte även inom ett köpcentrum för att kolla på gummistövlar till Julia mm men vi kom hem utan att ha handlat någonting. Jag har istället klickat hem allt nödvändigt på nätet istället och på så sätt sparat hundralappar!!
 
När vi kom hem började mannen förbereda kontoret/gästrummet inför målningen. Jag ställde mig och strök kläder. Isac kom hem och sen höll vi kväll. Det är alltid skönt när Isac kommer hem igen. Det är inte detsamma här hemma utan honom.
 
Nu är det ny vecka och den inviger vi med en slö dag här hemma. Jag och barnen har busat hela förmiddagen och efter lunchen slocknade Julia. Isac ligger på sin säng och läser böcker. Han sa att han behövde vila lite efter maten för han blev såååååå mätt!! :) 
 
Mannen på årets mopperun
 
 Mor och dotter mys ♥
 
 Som fisken i vattnet!
 
 Julia liksom sin storebror älskar att bada!
 
Full fart på Julia :)
 
 
Storebror ger lillasyster körlektioner på sin gamle bil :)
 
 :)
 
Det var sån fart på ungarna så alla bilderna blev suddiga haha. 
 
 ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0