Sjuk lillasyster :(

Helgen började bra. Jag, mannen och dottern hade en härlig sovmorgon på lördagen. Vid lunchtid befann vi oss i smygehamn för att gratulera svärfar i efterskott. Han bjöd på en smaskig smörgåstårta och vi satt i uterummet och pratade i flera timmar. 
 
Senare på eftermiddagen landade vi hemma hos familjen Berbring i Anderslöv. Mannen i huset fyller 30 år och det var vi där för att fira. Vi satt ute i ett stort partytält och blev bjudna på smörgåstårta även här. Inte gjorde det något för smörgåstårta kan man utan problem äta mer än två gånger på en dag :) 
Fick även träffa kusinens senaste tillskott, lilla Olivia ♥ 
 
När vi var hemma igen nattades Julia med en gång. Jag och mannen ordnade till det sista i vårt sovrum och fick upp gardinen och tavlorna mm. Allt annat blev i ordningställt i fredags. Det är vitt och fräscht, inga gamla hål som syns och det ser större ut som det alltid gör när man målar vitt. Nu är det bara lite smått pill kvar som vi vill ordna innan vi är helt nöjda med rummet. Mannen ska försöka sälja tv:n vi har där inne och skaffa en mindre istället. Jag vill hitta en ny taklampa och även få in lite nya växter. 
 
Natten till söndagen blev inte rolig. Julia vaknade vid midnatt och vägrade somna om. Hon grät, hostade och konstrade rundor i vår säng hela natten. Inget hjälpte! Hon vägrade dricka något och alvedonen som vi fick tvinga i henne gjorde ingen nytta. När klockan var 7.30 var vi helt färdiga och redo att ge upp tanken på att få någon sömn. Vi skulle precis ta och gå upp så somnade Julia helt plötsligt. Fram till klockan 10.00 fick vi ett par dyrbara timmars sömn men det var långt ifrån all sömn som behövdes ta igen.
 
Söndagen blev en lååång dag. Julia fick hög feber som inte gick att få ner med alvedon. Ipren supp gjorde dock sitt jobb men hon mådde långt ifrån bra trots det. Hemskt hosta och mycket slemmiga luftvägar. Det blev till att plocka fram inhalatorn. Tur att vi har den för den har verkligen varit en stor hjälp. Julia vägrade dricka något på halva dagen. Vi blev ganska oroliga eftersom vätska är viktigt vid feber. Men efter en ipren och lite inhalationer så fick vi äntligen i henne något att dricka.
 
Det var ju dags att rösta så vi packade ner Julia i vagnen och promenerade bort till skolan. Vi turades om att vänta utanför med barnvagnen medans den andra gick in och röstade.
 
Resten av dagen hängde vi i soffan och senare på eftermiddagen kom Isac hem. Julia mådde lite bättre på kvällen och drack en hel mugg med vatten och en hel mugg med saft. Hon fick även i sig en riskaka.
Natten spenderade jag på en madrass inne hos Julia. När hon har det jobbigt med andningen så vill man inte låta henne sova ensam. Där sov jag gott och Julia också. Hon vaknade till ett par gånger men somnade snabbt om igen, skönt! Imorse vaknade hon och mådde ännu bättre. Hon orkade sitta med vid frukosten och åt en halv macka. 
 
Det är så tråkigt med sjukstuga men vi har idag tröstat oss med att rulla lite chokladbollar. Isac hjälpte till och vi har nu något gott till fikan i eftermiddag. Julia ligger och vilar gott nu och jag har lovat sonen att spela lite super Mario. Idag var ju planen att vi skulle besöka 4H gården i Eslöv men det får vi skjuta på tills Julia är frisk igen. 
 
Julia redo att fira farfar ♥
 
 Mums!!
 
Svärfar kan blommor han!!
 
Master Bedroom- Före (bild från visningen av huset)
 
Master bedroom- Efter!
 
Ljust!!
 
 Nya söta kuddfodral
 
Söta detaljer på gardinen.
 
Mys med sjuklingen ♥
 
 ♥
 
Mammegrisen i farten och inte blir man mindre mammig när man är sjuk ♥
 
Räddningen!! Julias inhalator! 
 
 Trösten ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0