Livet är bäst när man är två så...

...så ta hand om det du har så du inte mot slutet ensam är kvar ♥. Det mottot försöker vi leva efter här hemma. Jag och mannen ber sällan om barnpassning. Vi klarar oss själva i alla lägen och vill ha det så. Vi tycker att man reder sig själv men vi är absolut inte rädda för att be om hjälp om vi så skulle tyckas behöva det någon gång.
 
Men med det kommer få stunder med egentid både tillsammans som man och fru eller på tu man hand.
Men nog lyckas vi hitta små guldkorn i vardagen som vi tar tillvara på. 
 
Jag och Ola kan mitt i veckan krypa upp tillsammans i soffan när barnen är nattade. Vi kollar på serier som vi följer tillsammans. Pratar om hur dagen har varit och saker som har hänt, tänder en brasa, äter kex med brieost eller något annat gott.
Med dessa små stunder kommer man långt ♥
 
Då är snart min och ungarnas semester slut! Igår när mannen kom hem från jobbet packade vi in oss alla i bilen och körde till djuraffären i Eslöv. Sam fick följa med för att prova ut ett eget kopppel. Det var inte lätt att hitta ett sele som passade. Det var nog på gränsen till att butiksbiträdet gick över till gnagarhyllan för att leta vidare där hihi. Tills sist hittade vi ett valpsele som satt bra på det absolut innersta läget. Vi handlade även nytt godis och sågspån till Isacs hamster. På vägen hem köpte vi med oss McDonalds. Klockan var för mycket för att ens börja tänka på att ställa sig vid spisen. Barnen jublade :)
 
På tal om spisen så har vi denna veckan fått hem vårt prova på paket från City Gross matkasse. Vi tyckte den kändes mer prisvärd än Linas matkasse. Vi har lagat 1/3 rätter och den smakade mycket gott. Vi är så desperata efter lite variation här hemma. Det är så lätt man fastnar i samma middagar som går om och om igen. Om de andra två rätterna är goda så besäller vi en ny omgång som sen får löpa på så länge vi är nöjda med det. 
 
Idag har Isac städat hamsterburen med lite hjälp från mamma ;) Han växer verkligen i sin roll som hamsterägare och är mycket stolt över att få ta hand om alla momenten som hör till. 
Tvättmaskinen har gått på högvarv idag och imorgon väntar veckostädningen. Helgen bjuder på massor med trevliga saker för oss och det blir ett bra avslut på en lång ledighet. Snart är det åter till vardagen igen och det ska bli skönt. Barnen saknar dagis nu och jag vill gärna lämna hemmet lite. 
 
 Barnen ligger på golvet och ritar.
 
Julia tittar på hamstern Mario och tycker att det är så himla roligt :) 
 
Spännande med den lilla hamstern.
 
Isac städar i hamsterburen och alla tittar på hihi.
 
 
Prinsessan i min eller syrrans gamla klänning, osäker på vem av oss som bar den. 
Kvittar ju för söt är hon i den ♥
 
Barnens favoritstund på kvällarna, den obligatoriska frukttallriken!!
 
Mums!!
 
Sätter helt klart krydda på vardagen!!
 
Lilla Sam blir bara en finare och finare vovve för var dag som går ♥
 
 
Mattes ♥:a


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0