Prinsessans första biobesök!

Vi är nu inne i oktober månad. Den kunde börjat bättre för mig då jag åkte på halsont feber och nackspärr under hela första veckan i oktober. Det bröt ut en natt när jag jobbade och fick kl 04.00 på morgonen ta mig hem i hög feber. Kom hem till en säng full med ungar där det inte fanns någon plats för mig. Vår nya gästsäng på kontoret/gästrummet saknar madrass då vi inte har blivit färdiga att handla en ny än. Nästa säng i vuxenstorlek är min sons så jag fick ta mina sista krafter och klättra upp i hans loftsäng.
 
När jag vaknade kl 11.00 på förmiddagen var jag helt död. Ringde till mannen och grät i telefonen. Bara tanken på att klättra ner för den stegen i hög feber var mycket plågsam. Ola tröstade mig med att han kunde komma hem om det behövdes. Han talade om att han hade efter att ha lämnat barnen på skola och dagis kört och handlat mer Alvedon och halstabletter till mig. Med vetskapen om att detta låg och väntade på mig köket så lyckades jag ta mig ner från Isacs säng. Efter Alvedon, te, honung och lite mat orkade jag ta en dusch. Mådde efter det genast mycket bättre men det blev till att ligga på soffan resten av den dagen och nästa. Till följd av att ha legat på soffan så mycket blev jag straffad med nackspärr. Vilken otur!! Efter ett par dagar med krage, Alvedon och Voltaren så blev jag även kvitt det skräpet. Jag var hemma från jobbet i fyra nätter vilket är världens ångest. Men vad ska man göra? :(
 
I september hann vi med en hel del trevligheter iaf. En lördag åkte mannen till Östra Grevie för att tillsammans med släkten delta i årets mopperun. Jag och barnen kände inte för att gå upp så tidigt och följa med. Vi tog sovmorgon och på eftermiddagen tog vi tåget in till Lund och gick på bio. Det var Julias första biobesök. Vi valde Alfons Åberg som är i tre korta avsnitt. Bra början för att se om Julia kan sitta stilla så länge. Det kunde hon! Hon satt som ett ljus. Skulle vi någon gång prova en långfilm så får mannen följa med. Om ifall att Julia skulle tröttna så ska inte Isac behöva bli lidande. Då får en av oss gå ut med Julia och en stanna kvar med Isac i salongen.
Efter bion i väntan på tåget besökte vi leksaksaffären vilket alltid är en lycka för barnen :)
 
En annan helg åkte familjen till Leos lekland. Isac fick ta en kompis med sig så på vägen dit hämtade vi upp bästisen. Det blev ett par fartfyllda timmar på leklandet. Barnen och vi somnade gott den kvällen.
 
Här kommer en del bilder från den senaste tiden ♥
 
Isac i skolan och Julia vilar middag = En timme för mig själv!!
En kopp kaffe till ett nytt nummer av villaliv är lyx! Lediga dagar är bra dagar!! 
 
Jag och Julia målar ofta naglarna på onsdagkvällarna när mannen och sonen är på simskolan.
Då har vi flickor tjejkväll och myser med allt möjligt ♥ 
Julia börjar tycka allt flickigt är roligt. Hon pekar själv på sina naglar och säger fina naglar.
Gör man olika frisyrer på henne springer hon till en spegel för att titta :)
 
En glad Julia väntar på tåget ♥ 
 
Julia på en solig söndagmorgon ♥ 
 
 Jag och barnen på tåget på väg till bion.
 

 Taggade ungar inne på bion i Lund.
 
 På plats :)
 
 Mannen lycklig som en unge på sin moppe ♥. Redo för mopperun 2015 i Östra Grevie.
 
 Tänk att så många människor kan dela intresset för mopeder ;)
 
 Jag med mina svansbebisar. Tillsammas går vi tass i hand på livets promenad ♥
Mina nya sköna arbetsskor trillade ner i brevlådan för någon vecka sedan. 
Så sköna och Sam verkar också gilla dom :) 
 
Vi har firat kattens 4 årsdag! Barnen gjorde en egen leksak till henne och slog i den i ett paket :) ♥ 
 
 Älskade lyckliga Isac på Leos lekland!
 
Jag och Julia hoppar studsmatta ♥ 
 
 Wiiiieeeee
 
 Isac och hans bästis bygger lego tillsammans med Julia.
 
 Isac och bästisen på väg hem från skolan tillsammans ♥
 
Hundarna ute på långpromenad en solig söndag.  
 
 Mannen och dottern njuter av solen på en lekplats i vår lilla by.
 
En söndag hade vi Maria, Glenn och deras lilla Alice här på middag. Vi grillade och hade en trevlig kväll tillsammans. Lilla godingen Alice börjar bli stor och kan redan gå ♥ 
 
Här är huset till hundarna som jag beställde hem. Jag och Isac hjälptes åt att skruva ihop det. Vi kunde inte vänta på att mannen skulle komma hem från jobbet och hjälpa oss. Vi fixade det stolta helt själv :)
 
Så här blev det efter att vi hade målat det och klätt in trappstegen mm. Love it!!!! ♥
 
 
Huset blev omtyckt på chihuahuagruppen på facebook. Flera andra chihuahuaägare har nu också beställt hem ett sånt här hus till sina vavvor, skoj!
 
Här ligger denna svensken i soffan och tycker synd om sig själv. Sam tröstar mig och jag har halstabletter, te, honung och Alvedon inom handräckning :) 
 
 Efter sjukdom och nackspärr har jag nu ryckt upp mig och lagt det bakom mig! Dags för nya tag!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0