Pottpilot

I fredags kom Sandra och hämtade mig på dagis. Vi åkte direkt hem till Eva och Sven för att äta mellanmål.
Där stannade jag kvar till lördag förmiddag. Sovit lite dåligt hade jag gjort för att jag hade börjat få hosta.
Men somnade till sist mellan Eva och Sven=) God mat och bus har de bjudit på och jag har haft jätte roligt.

Mamma hade tjejkväll här hemma. Sandra, Marlene och Linda var här och busade med mamma=) De hade jätte roligt. Mamma steg upp runt 9.00 tiden igår och det var lyx för henne. Jag följde med Eva och Sven en tur till Nova innan de åkte och lämnade av mig hos mamma. Jag fick en potta, hallonkräm och hostmedicin av Eva och Sven. Mamma och jag tackar så jätte mycket. Jag har sovit jätte bra inatt, medicinen gör susen. Pottan förstår jag mig inte riktigt på med det är bara att träna, träna och träna. Mamma är min "pottpilot" =)

Igår var jag och mamma hemma och gosade hela dagen. Vi var båda lite förkylda. Lagade middag mitt på dagen som vi alltid gör på helgen. Sen gick vi för att vila middag. Men vi båda vaknade inte för än det var tid att äta kvällsmat. Hade inte ens hört att både Eva och Marlene hade försökt att ringa oss. Marlene kom förbi senare på kvällen. Hon var förvånad att se mig uppe fortfarande men det är ju klart när jag har sovit halva dagen. Det blev lite lek inne på mitt rum innan jag somnade. Mamma och Marlene tittade på Hipp Hipp och sen någon film som gick på TV.

Mamma och jag har ju sovit så pass mycket nu så vi steg upp redan kl 7.00 imorse. Vi ska städa och handla lite mat så vi är redo inför en ny arbets/dagis vecka.


Tanterna =)


Konstnären


Inviger pottan utan något resultat=)





Marlene visar mig hur djuren låter=)


Tant Linda har fångat mamma och Rickard på bild =)

ISAC HJÄRTA TIDDI

Jag och mamma tog vagnen och promenerade hem till Linda, Andreas och Tiddi en eftermiddag. Vi hade muffins med oss och när vi kom fram blev det fika.

Hela eftermiddagen busade jag och Tiddi tillsammans med mamma och Linda. Mamma fick sitt hår fixat av Tiddi. Jag lekte som vanligt mest med den rosa dammsugaren=)
Vi stannade på kvällsmat sen promenerade vi hem igen. Jag var så trött när jag kom hem så det blev nattning med en gång. Tar mycket på krafterna att busa med töserna och Andy=)

Maria har varit här en eftermiddag och kelat med mig och druckit kaffe med mamma.

Marlene kom över en kväll. Jag hann busa med henne i ca en halvtimme innan jag slocknade.
Mamma, Marlene och Marlenes och Henrik (inte farbror Benke utan en annan Henrik=) ) åt middag tillsammans.

Igårkväll kom Rickard och hans kompis Niklas på besök. Jag hade jätte kul, den där Niklas var riktigt rolig.
Så rolig så jag ville inte gå och lägga mig. Men gav till sist upp och somnade.

Ikväll kom Sandra och hälsade på. Hon hjälpte till att bada mig. Hon och mamma turades om att smörja in mig efter badet. Vilken ompyssling=)

Vi är verkligen lyckligt lottade att ha så många goa människor runt omkring oss alltid. Aldrig att vi hinner få en tråkig stund.

Imorgon hämtar Sandra mig på dagis. Jag ska på övernattning hos Eva och Sven. Mamma och Sandra ska umgås. Och mamma ska få sova ut lite. Det ska bli jätte roligt!


Puss puss


Här fikar vi med chokladkex.


Gullungar ♥


Sussar sött i mammas säng.


Busar med Maria.


En av våra många tidiga morgnar...på väg till dagis och jobb.


En dos oro =/

I veckan som har gått har vi träffat alla möjliga nära och kära.

Mamma blev mycket orolig i veckan. BVC tyckte att jag hade gått ner lite i vikt. De tog ett blodprov för att kolla så jag är frisk. De misstänker nu att jag kanske har lite gluten intolerans. Vi ska få en tid hos barnspecialisterna för en vidare utredning. Men vi är inte oroliga längre. Anna, vår barnläkare på vårdcentralen sa att det var absolut inget allvarligt och kanske till och med ingenting alls. Vi fixar detta liksom allt annat. Jag är ju en glad och frisk pojke med en god aptit. Vikt nedgången beror nog mer på dumma tänder och förkylningar den senaste tiden.
Har jag någon allergi så är ju det inte så konstigt med tanke på hur mycket allergi skräp som finns i släkten. 

Sandra har varit på middag en kväll. Maria kom också förbi på sin rast. Mysigt hade vi det.
Marlene var över en kväll, även Sandra när mamma var lite orolig över provresultaten på bvc. Jag sov då men mamma uppskattade verkligen deras stöd. Även faster Eva har stöttat mamma i hennes oro och vad hade vi gjort utan henne? ♥

Jag har varit hos pappa från torsdag till lördag förmiddag. Mamma har jobbat och träffat vänner. Igårkväll var hon hemma hos Linda och Andreas tillsammans med Rickard. Även Maria och Mattias var där. Mamma fick kramas lite med Tiddi, snart måste jag också få träffa henne tycker jag!

Idag när jag kom hem åt jag och mamma lunch tillsammans. Sen kom Rickard och tillsammans åkte vi till skattkammarön. Så roligt vi hade det. Jag var helt vild. Mamma tyckte också det var roligt. Vi klättrade, hoppade och busade i massor. Social som jag är så hittade jag många andra barn att leka med och föräldrar att charma.
Glass fick jag också!

När vi kom hem var jag ganska trött. Fick min kvällsmat sen blev jag nattad. Maria var här och hon och Rickard kockade i köket när mamma nattade mig. Sen åt de tacos.

Söndagen blir en riktig vilodag. Kanske en sväng i tvättstugan men annars ligger vi nog raklånga på soffan och läser böcker.


Aj aj, ont i armvecket efter blodprovet=(


TANT SANDRA!! ♥


En lat polis=)


Världens gladaste gosse!


En liten flört =)


Äter glass!


Åka åka åka om och om igen=)


Mamma kan inte låta bli!


Lånar Rickards vantar=)

Isac hemma igen!

Som ni redan vet så har jag ju varit hos pappa från torsdag till lördag.

Mamma har saknat mig men det har inte gått någon nöd på henne. Hon har haft egen tid delux. Fredag förmiddag städade hon i lugn och ro. Solen sken ute så mamma promenerade in till stan. Fönster shoppade och gick till jobbet tidigare för att hinna ta en kopp kaffe innan hon slängs in i arbetet. Detta tyckte hon var härligt.

På kvällen när hon kom hem från jobb hann hon inte mer än duscha så stod tant Marlene vid dörren. Hon och mamma roade sig till långt in på natten tillsammans med några andra vänner. De dansade och skrattade i massor.

Igår var både jag och mamma på kalas. Jag och pappa firade pappas kusin Morgan som har fyllt 30 år.
Mamma blev hämtad av morfar och Jeanette på förmiddagen. Tillsammans åkte det till sjöbo för att fira gammelfarmor och farfars födelsedagar. Eva, Sven och Sandra var redan där när hon kom.
Mamma fick träffat Bengt och Toula som också kom till kalaset. Det var många år sedan hon träffade dom.
Alla på kalaset tyckte att det var synd att jag inte var med. Men det kommer fler gånger!

När jag kom hem igår orkade jag inte busa med mamma värst mycket. Jag var jätte trött efter kalaset med pappa. Somnade ganska omgående. Mamma fick besök av Marlene igen=) De tittade på Hipp Hipp.

Imorse fick jag ligga i mammas säng och titta på barnprogram. Det är så mysigt!

Det blir bara lek och mys idag. Imorgon är det nya tag igen. Varför går helgerna så fort?



Life is fleeting, years rush past...
And little boys grow up so fast.

Let me take time out to be
Thankful mine`s still here with me.

And though I`m busy through the day,
Let me take time to play...

Let me take time out to smile,
To sit with him for just awhile...

Let me take time out for walks,
For swings and sports and quiet talks.

For sharing giggles, tickles and hugs,
For patching knees and catching bugs.

For running races, climbing trees,
For helping with his A, B, C`s..

For hatching plots and planning schemes,
For listening to his thaughts and dreams.

Let me tuck him in at night,
Hear his prayers, turn of the light.

And when my busy day is gone,
Let me thank God for my son!!!




 

Vecka 1

Då har vi snart klämt första veckan på detta året. Jag har varit på dagis som vanligt när mamma har jobbat. Ingen röda stugan eftersom mamma har jobbat dag och det har varit skönt.

Jag har varit mycket trött när mamma har hämtat mig på dagis. Det är precis så jag hinner ta ett par tuggor av kvällsmaten och bada innan jag slocknar.

Idag är en röd dag så mamma har varit ledig från jobb. Vi har varit mycket trötta idag. Det har bara varit mys här hemma. Tittat på film och läst böcker. Inte för än på eftermiddagen piggnade vi till. Mamma satte igång en maskin tvätt nere i tvättstugan sen städade vi mitt rum. Plockade ner allt från hyllorna och ställde tillbaka allt snyggt igen. Jag var nog inte till så stor hjälp för allt mamma ställde på hyllorna ville jag ta ner igen och leka med=)

Nu har jag åkt till pappa. Mamma får äta kvällsmat själv idag, eller ja hon har ju Yoda.

Jag kommer hem igen lördag kväll.


Marlene var på middag här i söndags.


Jag och mamma kan verkligen kela!


♥ ♥ ♥


Nyårsafon 2010/2011

Igår firade vi in det nya året. Vid 20.00 hade alla gästerna kommit. Marlene, Maria, Vicke och Henke. Katha skulle också komma men blev tyvärr sjuk. Marlene hade en julklapp med sig till både mig och mamma. Mamma fick jätte fina morgontofflor, hon blev jätte glad. Men gladast blev nog jag. Jag fick en brio tågbana!! Tack snälla tant Marlene!!

Snälla faster Eva hade gjort all mat till oss, det var bara till att värma upp. Innan vi satte oss till bords så tittade vi självklart på grevinnan och betjänten.

Vi åt en mycket god middag. Jag hade jätte roligt och charmade alla som vanligt. Efter maten blev det ostbricka och annat gott. Jag fick smaka lite av varje. Inte ville jag gå och lägga mig. Jag sprang runt i min pyjamas fram till 23.00 innan jag gick med på att somna. Jag hade ju så roligt. Dansade hela kvällen med allesammans.

Jag vaknade inte under smällandet på tolvslaget. Så det firade mamma ifred med sina vänner.

Alla gick hem sen utom Henke som fick sova på soffan. Jag och Yoda fick sova inne hos mamma då jag vaknade till för att allt blev tyst.

Imorse när jag och mamma steg upp så var farbror Benke redan vaken. Vi åt frukost tillsammans. Vi lekte hela förmiddagen. Under dagen sen tittade vi traditionellt på Ivenhoe och åt chokladpudding. Sen åkte Henke hem och jag tog ett bad och nattades.

Tack för en trevlig nyårsafton!




Här görs ett konstverk=)


Min fina julklapp från Marlene.


Jag, mamma, Marlene och Yoda.


Här tittar jag på grevinnan och betjänten.


Alla vid bordet.


Jag och farbror Benke.


Äter chips och annat gott för fullt och Yoda vet som vanligt vem han ska vakta=)


Jag och mamma ♥

Looking back on year 2010


Vi flyttade ifrån vårt hem på jägaregatan 92..
och flyttade in i mammas flickrum under en kort tid.


Jag, mamma och Yoda flyttade in hos Sandra på trastvägen.


Vi har fått nya vänner, en speciell..farbror Benke!


Vi firade min ett års dag.


Vi sa adjö till Leo som hittade ett nytt fint hem.


Jag, mamma, Yoda, Sandra och hennes vovve Rossi flyttade till Örnvägen 68.


Vi hade en underbar sommar.
Solade och badade mycket. Träffade vänner och familj nästan varje dag.


Mamma träffade Rickard.

 
Jag lärde mig att gå!


Vi firade mammas 26 års dag.


Jag började på måsens förskola/röda stugan och mamma började
jobba igen efter över ett års mammaledighet.


Sandra flyttade ut och jag fick eget rum.


Vi firade jul med hela högen Haraldssons och Björklunds=)

RSS 2.0