Ute varje dag!

Vi är ute varje dag efter dagis och jobb. Så skönt att våren är på gång! Yoda är alltid med han också och får springa av sig. Han står och hoppar vid dörren när mamma kommer hem.

En dag hade mamma min lilla cykel med sig när hon hämtade mig på dagis. Gissa om jag blev lycklig!? Hon hade en filt med sig och lite fika till oss. Vi gick till stora lekan och satte oss på filten mitt i solen. Jag fick dricka ur sugrör vilket är det bästa jag vet =)

Besök har vi haft gott om. Sandra har varit flitigast. Igår var hon här och lagade middag och hjälpte mamma med hennes hår.

Jag och mamma var och storhandlade. Vi tog cykelkärran som vanligt. Denna gången tog vi med oss en hel svart säck med petflaskor. Det är inte vi som handlar läsk, det är alla gäster som kommer hit så tack alla ni för de 50 kr vi tjänade på panten =D Jag tyckte att det var jätte roligt att sitta i kundvagnen och hjälpa mamma att panta flaskorna. Varje gång flaskorna trycktes ihop i maskinen såg jag ut som en fågelholk..det var ju jätte häfftigt!!!

Jag och mamma handlade hem jätte mycket mat. Vi har bunkrat upp så man kan tro att det ska bli krig.
Mamma tyckte att det var ganska trögt att cykla hem i backarna. Men allt går bara man vill! Jag satt som en kung i min stol och behövde inte göra någonting mer än att peppa mamma =)

Igår hjälpte jag mamma att bada Yoda. Han fick sina klor klippta också. Han såg inte alls glad ut. Glad blev han när vi stängde av hårfönen och gav honom godis =)


Här är det dags för det dagliga badet.


Jag och mamma ute på gården!


Jag klättrar!


Jag kan cykla och fika samtidigt! ;)


♥Vår lilla familj!♥


Tack tant Sandra för dom tuffa skorna du gav mig!! ♥

Ingen allergi!

Allt rullar på som vanligt här. Förra veckan var vi på gastromottagningen och pratade med en doktor där. Ingen mat allergi har jag. Ingen gluten som vi trodde vilket är jätte skönt. Jag har gått upp i vikt igen och doktorn tycker att jag är en frisk och glad påg. Men nya prover togs bara för att vara på den säkra sidan.

Tordagkvällen spenderade jag hos pappa. Mamma passade på att träna på gymmet. När hon var klar där åkte hon till Östra Torn för att klättra med Rickard. Mamma är höjdrädd men det börjar släppa. Hon tycker att det är riktigt roligt. Kommer antagligen aldrig klättra i bergen som Rickard gör men hon kan säkra honom och hålla i repet =D

I helgen har vi träffat vänner. I lördags var vi ute på stora lekan med Linda, Andreas och Tiddi. Vi fikade ute med kaffe, saft och kex. Sen följde vi med hem till familjen Rohman/Nilsson. Där stannade vi på middag. Vi dansade till massor med bra musik. Andy var värst =D När det var tid för mig att sova ringde mamma Marlene som lovat och så mötte hon upp oss utanför Tiddis hem. Tillsammans gick vi hem. Jag nattades efter lite gott gott i soffan. Senare dök Sandra och Linda upp. Tanterna tittade på film tillsammans. 

I lördags var det exakt ett år sedan vi flyttade ifrån jägaregatan på nöbbelöv. Tänk va tiden går fort.
Konstigt nog så känns det som vi har bott här alltid. 

Igår efter frukosten fick jag åka på mammas cyckel för första gången detta året. Jag tycker att det är såååå roligt. Jag och mamma cycklade hem till Marlene på gunnesbo. Jag fick klappa hennes katter, vilken lycka för mig men inte för katterna. De sprang mest och gömde sig. Vi stannade på lunch. Gick ut och lekte på lekplatsen där mamma och Marlene lekte jätte mycket när de var små. Jag tror de hade roligare där än vad jag hade =D

Efter att ha lånat Marlenes cyckelpump så cycklade vi hem igen. Syster Maria kom förbi och tillsammans åt vi chokladpudding med vispgrädde till mellanmål. Efter att hon hade gått till jobb igen så dök Sandra upp istället. Hon var kvar efter att jag hade nattats. Ett par minuter efter att Sandra hade gått så dök Rickard upp. Här går dörren i ett =D

Idag var det dags för jobb och dagis igen. Mamma hade Yoda med sig som vanligt men idag var vi ute och lekte när hon kom. Gissa om Yoda gjorde succe. Barnen jagade honom och mamma var helt insnurrad i koppel =D

Nu sussar jag gott. Mamma ska också lägga sig tidigt, måndagar är långa!!! Sandra är här och pratar lite med mamma.

Hoppas alla får en trevlig vecka! Kramar från mamma & Isac. ♥


Bilden är inte nytagen, det var första gången mamma var med Rickard och klättrade =)


Riktiga scout knutar kan hon göra nu också =)


Jag och mamma myser i soffan, vill du låna min napp?


Jag och Tiddi i sandlådan.


Jag lyste precis som solen =)


Andy tar emot mig!


Mamma nu åker jag!!


Tiddi vi ska gå hand i hand genom livet du och jag ;)


Jag och Andy dansar, Tiddi gör roliga grimaser =D


Jag och Marlene lördagsmyser i soffan.


Glad på Evas och Svens diskbänk..Eva gör ju såååå god mat!!


Hjälper Sven att bygga en stol.

Saknat oss?..vi lever =D

Vi har ju inte uppdaterat bloggen på ett tag. Har helt enkelt inte funnits tid. Allt som vi har hunnit med sen sist kan vi ju inte få med. Men här kommer lite info utan någon strörre ordningsföljd.

Jobb och dagis har rullat på som vanligt. Åkte på en förkylning IGEN..mamma klarade sig bra men hon har kämpat med sin magkatarr istället.

Jag var hos pappa förra helgen. Då träffade mamma sina vänner Henke och Åsa. Även Rickard. Måndagen där på jobbade mamma kväll så då var jag kvar hos pappa. Efter jobb mötte mamma upp Rickard så gick dom två på bio. 

En kväll har Marlene varit här. Hon följde med och hämtade mig på dagis och sen stannade hon och åt kvällsmat med oss. 

Sandra och Maria har varit här till och från hela tiden. Men igår kom dom hit när jag låg och sov och tittade på film tillsammans med mamma. Mamma hade faktiskt namnsdag igår! =)

I fredags skulle mamma jobba kväll. Kusin Maria kom och hämtade mig på dagis. Sen åkte vi hem till Eva och Sven. Där blev jag bjuden på kvällsmat. Sen körde Eva och Sven mig till kävlinge där morfar och Jeanette bor. Hos morfar stannade jag hela helgen. På lördagen åkte vi till gammelfarmor och farfar i sjöbo. Mamma fick ett jätte fint bildmeddelande på oss. Morfar och Jeanette passade mig i helgen för att mamma var bjuden på tant träff hem till Marlene. Och på tantträff var hon, roligt hade de =D Jag och morfar badade i hans roliga badkar.
Eva och Sven hade lämnat en hel låda med leksaker till mig. Böcker och annat roligt!

Jag ÄLSKAR katter!!! Där är en svart katt ute på gården som jag alltid står i köksfönstret och tittar på.
Jag pekar på alla katter jag ser med glädje och säger katt. Stackars morfars katt blev ju jagad hela helgen! Mamma kan inte riktigt förstå varför jag är så fixerad vid katter, Yoda är ju mer en katt än en hund =D

Morfar och Jeanette lämnade mig efter lunchtid i söndags. Sen kom Marlene och busade med oss en stund på eftermiddagen. På kvällen när jag låg och sov kom Rickard och hälsade på. 

Mamma tycker att det är såååå roligt att jag har börjat prata lite. Få ord men skoj e det! Jag pratar ju hela tiden men det är ju inte svenska precis =). Mamma förstår mig nog bäst..jag uttalar ju vissa ord som bara hon förstår. Men mamma, pappa, katt, Yoda, äpple, napp och titta där är några av mina mest tydliga ord som alla förstår!

Pottan tränar vi vidare på. När jag kommer hem från dagis går jag alltid rakt in i badrummet. Mamma och jag hjälps åt att dra ner byxorna och blöjan sen sitter jag en stund på pottan. Inte ofta det kommer något, kanske bara någon droppe. Men nu sitter jag kvar längre än 3 sekunder =)

Vackert väder har vi haft och det gör bara att vi längtar till sommaren ännu mer!! Mamma har massor med semester att ta ut. Blir en vecka i Juni när jag fyller år. En vecka i juli. Sen tre veckor i slutet av augusti. 
Efter dessa fem veckor har hon två sparade kvar sen. LYX!


Glad unge =) Munnen full av tänder!


Här står jag OFTA!!


Ser ni dom två svarta prickarna där ute? Det är "mina" två katter!


Vilar middag med tant Sandra.


Panter tanterna..Linda, Maria, Mamma, Åsa, Sandra och värdinnan Marlene.

RSS 2.0