Smygehamn

Hela veckan har jag och mamma bara varit hemma. Vi har haft fint väder så vi har varit ute varje dag.
Trots mina dumma svinkoppor så har jag ju varit hur pigg och glad som helst. Jag har haft min bobbycar ute.
Det är så roligt att köra rally med den. I både torsdags och fredags var vi ute så vi kunde möta upp Ola när han kom hem från jobbet.

I fredags hjälpte jag mamma med städ och tvätt. Vi tvättade hela soffan!! Det var skönt att få det gjort.
Det behövdes och skönt att få bort ev bakterier efter mina koppor.

Vi hade fredagsmys som vanligt. Vi åt godis och tittade på Emil i lönneberga =) Nybadad Isac med nytvättad snutte, kunde ju inte bli bättre! Varje kväll är det mamma som diskar undan kvällsmaten och Ola som badar mig. Vi har så roligt i badet. Ola har lärt mig att tvätta håret själv genom att stoppa in huvudet under kranen =)

Lördag morgon gick jag och mamma upp tidigt och åt frukost på balkongen. Tänk att maten smakade mycket bättre där ute. Så vi åt även kvällsmaten tillsammans med Ola där ute sen på kvällen.

Hela lördagen spenderade vi i Olas hemtrakter. Vi hälsade på Olas pappa i smygehamn. Han bjöd på jätte god mat. Ola hade tagit med sig min bobbycar. Han band ett snöre i den och drog runt mig på hela den stora gräsmattan. Yoda var med och han sprang rundor han också och vattnade alla blommorna.
Där fanns en häfftig liten trakor i hans förråd. Den fick jag provsitta!!
Uppe på andra våningen i huset fanns en stor gosedjurstiger. Den blev jag väldigt fäst vid. Det hade varit Olas när han var liten. Olas snälla pappa sa att jag fick behålla den. Så nu ligger han hos mig när jag sover.

På väg hem stannade vi till vid hamnen i smygehamn. Så fint där är. Vi tittade på kaninerna och de andra djuren som fanns där. Sen satte vi oss i bilen igen och åkte till Gislövs marknad. Vi tittade på alla sakerna. Karusellerna var för de lite större barnen tyvärr. Jag ville ju jätte gärna åka.

Sista stoppet på vägen hem blev Trelleborg. Där bjöd Ola oss på glass och jag fick titta på den fina fontänen.

Jag sov så gott natten mellan lördag och söndag. 20.00-08.00. Mamma och Ola tycker att jag är så duktig. Somnar alltid så fort jag landar på kudden. Aldrig några problem med nattning och jag sover i min egen säng hela natten. DUKTIG ISAC!!

Idag är det söndag och det bara regnar. Får se vad vi hittar på. Men en sak är säker. Nog är jag och mamma redo för jobb och dagis imorgon. Vi vill inte vara hemma en dag till!!!!! Och nu är sommardagiset slut. Ska tillbaka till mitt vanliga dagis. Svinkopporna är så gott som borta. Ruvorna trillar av sakta med säkert och jag smittare inte längre. Men ska gå på antibiotika ett par dagar till.

Ha en fortsatt trevlig helg alla nära och kära!!


Jag och min badvakt =D


Jag äter frukost på balkongen.


Full fart på bilen!!


Fortare Ola!!! =)


Här sitter jag, Yoda, Ola & Olas pappa.


Titta en kanin!


Hejdå mamma, nu flyger jag och Ola till månen =D


Lite sugen på att hoppa i!!




Kommentarer
Maria

Hallå! Har ni vägarna förrbi trelleborg en annan gång så titta förrbi oss! Bor ju inte alls långt därifrån! Ola har jag träffat många ggr förrut (men han kommer säkert inte ihåg mig!)

Vi var också på gislövs marknad, synd vi inte såg er! Men som sagt, hör gärna av er om ni är i krokarna =) Kram

2011-08-10 @ 23:05:58
URL: http://familjenbergbring.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0