Ola 27 år

Denna veckan har jag bara varit på dagis i fredags pga mina vattenkoppor. Frisk har jag varit i övrigt. Ingen feber och kopporna har inte stört mig på något vis. Mamma var hemma med mig mån-tis och Ola stannade hemma med mig ons-tors. För mig har det varit rena semestern. Soffmys på morgonen och smaskiga frukostar. Promenader ute med Yoda mm.

I onsdags när mamma kom hem från jobbet firade vi Olas födelsedag. Vi grillade och gjorde en riktigt smaskig middag. Mamma hade på sin rast på jobbet varit på konditori och köpt tre små mina prinsessbakelser. Vi fick varsin och min hade också ett ljus som jag själv fick blåsa ut :)
Efter maten hämtade vi Olas paketer. Han fick kläder, en verktygslåda och ett armband. Han blev jätteglad =D
Nästa helg kommer Olas släkt hit och firar hans dag i efterskott.

Vi hade som vanligt fredagsmys och tittade på idol. Igår efter frukosten åkte vi till Örnvägen för att städa klart lägenheten. Ola stannade till på vägen och köpte en ny leksak till mig. Ett garage med bilar. Mest för att jag skulle ha något att roa mig med när de städade. Jag tyckte inte att det var så konstigt att se mitt gamla hem stå tomt. Jag sa själv; "hemma huset" =D Nu är där helt klart för nästa man att flytta in. Vi hade en egen liten avskedsfest med varsin glass på golvet i vardagsrummet.

Igårkväll gjorde Ola kvällsmaten. Han lyckas varje gång och det var så gott. Lite senare dök Olas kompis Jim upp. Han skulle var med på vår lilla "biosalong" och se den nya transformers filmen. Jag tycker mycket om Jim.
Jag ska visa alla mina saker för honom och berätta om allt möjligt. Jag fick stanna uppe lite längre. Vill ju inte gå och lägga mig när Jim är här =D Men när mamma såg att jag började nicka till så bar hon in mig i min säng och jag somnade bums.

Idag vaknade vi till underbart väder ute. Vi tog Yoda och gick en runda. Stannade till vid en lekplats.
På eftermiddagen satte vi oss bilen och åkte till Vellingeblomman. Där valde vi ut årets pumpa. Jag och Ola gick spöktunneln. Jag blev jätte rädd för en stor spindel där inne. Mamma vägrade gå in där =D

Då var denna helgen slut. Veckorna och framförallt helgerna går så fort. Nya tag imorgon...håller tummarna för en hel arbets/dagis vecka. Inga sjukdomar är välkomna!!

Pussas med mamma

Mamma & jag ♥

Hipp hipp hurra för Ola!!

Här kommer jag med min nya leksak =D

Avskedskalas på Örnvägen.

Rolig snurra ute på lekplatsen =D

En glad Yoda ute i solskenet.

Wieeee =D

Mamma köpte småpill på Vellingeblomman och av det meckade hon ihop denna dörrdekorationen.

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0