Familjen Glans

Imorse efter frukosten gick familjen en liten runda bort till lekplatsen.
Julia sov gott i vagnen hela rundan. Storebror fick upp farten på sin cykel med lite hjälp från pappa i uppförsbackarna :)

Nu när mamma är av med sin stora mage så är hon rolig igen. För nu är hon tillbaka och klättrar i klätterställningen på lekplatsen. Skönt att vara rörlig igen och slippa sitta på en bänk och titta på när barnen leker. För att inte tala om hur jobbigt det har varit att se Isacs besvikna blick när han har velat få med mig på lek och bus och jag har fått avstå. Nu är det slut med det och mamma är 100 % rolig igen förutom när jag sitter fast med att amma lillasyster :)

Hela förmiddagen har vi spenderat i trädgården. Tänk vilken kaos det kan bli i trädgården när man inte har tid med den på 2 veckor! Sjukt mycket ogräs. Våra fina planterade blommor dog under veckan vi spenderade på sjukhuset. Det var så varmt den veckan och de blev inte vattnade. Inte heller orkade vi tänka på att be grannarna att se efter dom, de hade gärna gjort det. Mindre viktigt egentligen men synd. Hoppas de hämtar sig.

Isac har hjälpt mig rensa ogräs. När vi var färdiga med det hjälpte han pappa med släpet. Grabbarna har sågat och borrat mm då var vi flickor inne och donade med tvätten.
Nödvändigt ont hela förmiddagen.

Eftermiddagen har varit mycket trevligare. Vi har besökt familjen Glans. De ville träffa Julia och vi hade vägarna förbi. Barnen har lekt. Vi blev bjudna på smarrig fika med jordgubbar och hembakat. Julia och även Isac fick presenter. Vi fick även "ärva" en bebis badring och en liten babypool som barnen Glans har vuxit ur.
Tack snälla Malin, Micke, Max och Mathilda för idag! Ni är bäst och med Isacs tjat så ses vi snart igen ;)

Ola hade släpet kopplat på bilen och efter besöket i Staffanstorp körde vi vidare till Östra Grevie för att hämta Olas veteranmoppe som han har haft ståendes hos sin morbror Micke, vi stannade inte utan vi bara lastade moppen och körde vidare. Nästa stop blev hos Jimmy i Svedala. Där blev det också bara ett snabbt stop för att lasta Olas motorcross. Snacka om att sprida ut sina leksaker i hela Skåne ;p

Hemma blev det kvällsmat i soffan framför Lotta på Liseberg. Vi äter aldrig framför TV:n men idag blev det ett undantag, jag tänkte inte missa allsången :)

Då var denna dagen slut och alla är trötta utom lillasyster. Men med lite av mammas mjölk så somnar hon nog också snart. Storebror stängde ögonen för längesen. <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0