BVC

Denna dagen har familjen spenderat hemma.

Ola var uppe före oss, det händer inte ofta ;p Han var och lämnade in bilen på verkstad för att få en dragkrok på den. Han ska skaffa släp till sin cross och även för att skona bilen de tillfällen ma måste köra trädgårdsavfall och annat skräp. Att ha dragkrok och släp kan vara bra till mycket.

På vägen hem köpte han med sig bullar och i affären sprang han på Isacs dagiskompis mamma. Hon hade ett inbjudningskort till barnkalas till Isac som hon gav till Ola. När han kom in genom dörren här hemma halvsov familjen fortfarande :)

Isac blev glad för kortet och vi har ringt och tackat ja till inbjudan.

En liten promenad på förmiddagen blev det idag annars har vi tack vare vädret mest suttit inne. Isac har ritat, byggt tågbana mm. Hela hans rum fanns ute i vardagsrummet till sist. Men han hjälpte till att städa undan sen iaf, duktig kille.

Lillasyster blev trött på att ligga i vagnen. Vi plockade fram babygymmet och där låg hon väldigt nöjd en bra stund. Men sen så hade hon ju världens bästa storebror som sällskap också <3

Nu i eftermiddag fick vi besök av BVC sjuksköterskan. Vi bjöd på kaffe och kanelbullar. Julia blev vägd och väger nu 4060 g. Exakt på grammet vad storebror vägde när han föddes.
Bra att hon lägger på sig. Det visar ju att morsan har gott om grädde i mjölken :)

Nu sitter vi bänkade i soffan. Julia har börjat röra på sig så det är tid för mat. Snart börjar allsång på Skansen :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0