Familj

Imorse ställde vi klockan hur nu det kam behövas med två småbarn? :)

8.30 hade vi tid hos en barnmorska på patienthotellet för att göra Julias hörseltest som blev bortglömt innan vi blev utskriva från Neo. Hon blev godkänd och skönt att ha det gjort.

Efter besöket där åkte vi hem till mamma på fika. Det blev frukost för vår del :) Isac fick pennor och målarbok som han roade sig med en bra stund. Lillasyster sov under hela besöket. Var bara uppe och ammande men även då halvsovande, tråkmåns ;p
Min syster kom också förbi och det var skoj att träffa henne! Tack för idag och tack för presenterna till ungarna.

Efter besöket hos mamma körde vi till jättekul. Jag och ungarna stannade kvar i bilen och älsklingen sprang in där själv för att ordna present till Isacs dagiskompis som har kalas imorgon.

Nästa stop blev hos Eva. Alla vill ju träffa Julia. Vi hade ju lovat att när vi blev utskrivna från sjukhuset att köra förbi och visa upp henne. Nu blev det inte så eftersom det var midsommarafton och alla har annat för sig. Vi var dessutom så trötta då och ville bara hem. Men nu har hon fått träffa henne :) tack för titten och kaffet!

Ikväll kom pappa förbi. Så nu har även han träffat Julia. Vi har bockat av några stycken i våra familjer denna veckan så här långt och fler är kvar på listan :)

Pappa donerade sin matservis och kaffeservis till oss. Han tyckte att vi hade bättre användning för det. Tusen tack! Vi fikade på muffins och drack KAFFE igen! :)

Nu har familjen landat i soffan. Trots en timmes sömn nu på eftermiddagen sitter vi här och gäspar nu så det blir snart sängen för hela familjen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0