Julstäd

2 dagar gick åt till julstädningen. Köksluckor, dörrblad, element, lister och garderober är ordentligt putsade. Gött!! Nu ska det bli riktigt roligt att ta fram julsakerna. Det får dock vänta ett par dagar till. Jag älskar julen men att tjuvstarta den är det värsta jag vet. Det är inte jul före första advent. 

I lördags var vi bortbjudna på middag hem till barnens gammelfarmor. Där samlades hennes barnbarn och barnbarnsbarn. Alla åt och blev proppmätta och trötta :) Bebisarna fick klappa varandra på kinden och åka runt till alla de vuxna för att kela. Tant Millas lilla Gabriel har VUXIT!! <3
Isac utsåg snabbt Alex till sin favorit. Han kan tyvärr inte känna sig särskilt spreciell för sitter man och spelar så vinner man snabbt Isacs hjärta oavsett vem man är ;p
De hade iaf varandra och var knappt kontaktbara till och från :D 

Tack alla inblandade för en härlig lördag. Älskar er hela bunten! 

Igår var familjen en tur på Ikea. Det blev lite smått och gott. Blandannat en ny bebis matstol. Den är till alla våra små gäster som ännu inte kan sitta på en vanlig stol. Det kommer att underlätta alla våra fikaträffar här hemma.
Ungarna som skötte sig exemplariskt inne på Ikea fick varsitt mjukisdjur som framförallt Isac älskar. Har den under armen hela tiden nu :) 

Isac och Julia gosade ner sig i soffan med sina mjukisråttor igårkväll när mamma och pappa satte upp gardinerna i vardagsrummet. Har inte hängt några gardiner uppe sen vi målade om.

Självklart satt vi alla bänkande inför solsidan som övriga Svenssons där ute :) Kel med Julias små tassar. Isacs får bli kelade med strumporna på. Han har sånt bry med sin fotvårta. Nu har pappa köpt hem ett nytt medel till honom som ska vara superbra. Kostade en halv förmögenhet men bara vår lilla påg bli fri från skräpet så är det värt det.
Hjälper inte detta så får det bli ett besök till doktorn för Isac har ont av den, dumma pricken som han kallar den. 
Men efter två behandlingar ser det ut att gå åt rätt håll så håll tummarna! 

Ola har blivit dunderförkyld och mår inte alls bra. Kommer kanske hem tidigare och jobbar hemifrån istället. Han förtjänar att vila ut lite. 
Det har varit kaos på hans jobb i ett par veckor nu men min man hittade felet som har drabbat flera tusentals användare i kommunen och som flera olika länder och konsulter har varit inblandade i att försöka lösa. Jag är så stolt över honom. Min älskade datanörd :D

Solen skiner och himmeln är blå. Nu får lillasyster vakna så vi kan ge oss ut på en promenad.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0