Julias dop

Då kan vi äntligen slappna av :)

Julias dop är över och hela dagen har varit lyckad. Gudstjänsten varade 1 timme. Inte så farligt även om det kändes längre :p Fint med Stehagskören som sjöng i kyrkan.

Julia sov igenom hela dopet och även kalaset efteråt. 

Tack till er alla som kom och firade vår dotters dopdag. Prinsessan har fått så fina presenter. Även Isac fick paketer som han blev så lycklig över, tack. Pruttkudden hade han tyvärr inte särskilt länge för den satt hans "tjockis" till pappa itu när vi kom hem :)

Ett extra stort tack till Eva och Sven som slet i köket med all service och som även hade gjort smörgåstårtorna. Tack till pappa som stod för notan :)

Nu är vi trötta. Efter en dåligt natt med lite sömn ( Julia är förkyld och mår inte helt 100), en hel dag med kalas och allt vad det innebär. Städat och plockat undan i lokalen. Suttit och skrivit ner vad Julia fick i present idag och ifrån vem så förtjänar vi nu att bara sätta oss och klappa oss själva på axlarna. Nu är det över :) 

Vår lilla påg är verkligen nöjd med dagen. Den blev nog precis som han har drömt om att den skulle bli. Han har varit helt överlycklig hela dagen med alla han älskar omkring sig <3






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0