Gabriels 1 års kalas

Då var helgen slut och en ny vecka har börjat. Igår eftermiddag var vi på Gabriels 1 års kalas. Där var släkten samlad och det var skoj att träffa alla. Födesledagsgrisen fick många kramar och presenter. Isac drog runt Gabriel i ett litet flak pimpat med ballonger :) Tack för ett trevligt kalas och för alla påskäggen vi fick med oss hem till ungarna ♥

Vi stannade inte och såg alla paketen öppnas. Julia började få rälig hosta och kom inte till ro hur vi än bar oss åt. Det var bara till att tacka för oss och åka hem. Väl hemma blev Julias hosta bara värre och värre. Vi lyckades få i henne kvällsmat sen slumrade hon till i sin vagn. Där satt hon bra för hostan eftersom hon kunde halvsitta sovandes. 
 
Vi grillade hamburgare till kvällsmat och det var riktigt gott. Efter maten tog jag och Isac lite egentid tillsammans och gick på långpromenad med Yoda. Vi stannade förbi rampen där Isac såg alla de stora killarna åka skateboard, han var väldigt impad :) Vi gick sen förbi tågspåret och där fick vi se två tåg åka förbi till Isacs stora glädje.
 
Natten till idag blev inte alls rolig. Julias hosta förstörde många timmars sömn. För att inte tala om att man har varit riktigt orolig för lilla prinsessan som hade det väldigt kämpigt med luftvägarna. Halva natten låg hon mellan mamma och pappa och den andra halvan sov gott i vagnen där vi hade bunkrat upp med kuddar. Vi har alla fått sova men har varit vakna periodvis.  
 
Ringde till vårdcentralen imorse men de tyckte inte att vi skulle komma in. Julia har ingen feber, hennes allmänpåverkan är det inget fel på. Äter och dricker som hon ska. Blir det värre ska vi höra av oss igen. Hoppas det vänder snart. Orkar inte höra det rossla och pipa i bröstet på henne mer :(
 
Snart kommer Isacs kompis hit som också har påsklov nu. Hans mamma ska göra några ärenden så vi ställer upp med passning. Pojkarna har beställt makaroner och falukorv till lunch och det ska dom få :) Bra att Isac har en kompis här som roar honom eftersom jag måste fokusera ganska mycket på Julia just nu. 
 
Såg på väderprognosen igårkväll att det ska bli fint väder till påsk och det ser vi fram emot!! Ola är ledig alla påskdagarna och det är inte ofta vi är långlediga tillsammans hela familjen. Sist var i julas. Den tiden tänker vi ta till vara på med utflykter och annat skoj.
 
Så fort Julia blir bättre tänker jag ta tag i klipptid till min son. Han börjar se ganska vild ut i håret. Han behöver även lite nytt inför våren. Nya sneakers och gummistövlar mm. Nu sitter han här sidan om mig och tjatar efter sin kompis; "när kommer han mamma, när kommer han?? " måtte klockan bli 12.00 snart haha. 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0