Snälla solen gå inte i moln!!

Vilken helg och start på den nya veckan. Solen har strålat flera dagar i rad. Hoppas hoppas att den tänker stanna.
 
I söndags var vi på mäklarbyrån i Höör väldigt tidigt. Det kändes extra tidigt eftersom klockan var framställd en timme. Mäklaren kokade kaffe till oss. Hon hade sin son med sig som är jämngammal med Isac så de roade varandra vid hennes dator. 
 
Efter att papperna var påskrivna åkte familjen och handlade glass. Den åt vi hemma i trädgården och firade vårt nya husköp. På kvällen fortsatte firandet med årets grillpremiär, mums!!
 
Hela dagen spenderades ute. Jag, Julia och Yoda gick på långpromenad. Isac följde med pappa på ett ett åk med moppen. Isac älskar det och tjatar hela tiden om att få åka den. I lördags åkte de och satte sig och tittade på tågen som åkte förbi. Isac kan sitta där i timmar. När jag låg hemma och vilade på soffan körde de förbi och sa hej till Isacs kompis Malte och hans familj. 
 
Igår satt Isac och väntade på att pappa skulle komma hem från jobbet. När han steg innaför dörren så ropade Isac; "kom nu pappa så åker vi moppen" haha. De tog en liten åktur på den efter kvällsmaten till Isacs stora glädje. Pappa tycker att det är precis lika roligt :) Även jag tycker om den, den är absolut inte farlig som Olas andra leksaker kan vara. På moppen puttrar de långsamt fram och de är aldrig ute i trafiken. De glider sakta fram på alla små stigar här i byn. 
 
När vi satt ute i solen igår eftermiddag kom Isacs kompis och knackde på. Det fick eftermiddagen att gå snabbt och Isac blir så glad när han får leka med sina kompisar. Nu är han på dagis och busar och i eftermiddag ska vi gå hem till Malte för de har bjudit in oss på fika. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0