Vardag

Då är vardagen igång igen! 
 
I måndags var vi på introduktions möte på dagis inför Julias inskolning till hösten. Isac sprang in och hittade genast kompisarna. Vi fick en del bra info som var nytt för verksamheten. Annars visste vi ju det mesta redan. Känner personalen väl och kan byggnaden samt rutiner utantill. Det är ju nästan som familj där vid detta laget. Tanken att lämna Julia där är absolut inte jobbig. Tvärtom så känns det väldigt tryggt och bra. 
 
Efter mötet på dagis kändes det lite som att sommaren var över. Det var svalare ute, vi var åter på dagis och mannen körde till arbetet. Men när vi kom hem visade solen sig igen. Vi gick ut i trädgården där vi såg att tomaterna börjar mogna, rosorna har fullt med nya knoppar och blommar om igen. Isacs pumpa som han planterade tillsammans med en kompis i våras växer så det knakar ute i en av våra planteringslådor. Den är väldigt rolig att följa!! Vi får se om där blir någon pumpa på den. Trädgården visar oss att sommaren är inte riktigt över än!  
 
Igår hade vi Linda och Tiddi här. De kom kring lunch och stannade fram till sent på eftermiddagen. Barnen lekte och tanterna pladdrade. Isac och Tiddi gjorde ett försök att bada i poolen men det var för kallt. Precis som deras mammor hade varnat dom för ;) De fick ta ett varmt bad i badkaret sen. De lämnades ensamma i en minut och sen var det översvämning inne i badrummet. Mer vatten på golvet än i badkaret. Busungar!! Men roligt hade dom :)
 
Kvällen spenderade jag ett par timmar med Yoda. Han blev badad, fönad, borstad, klorna blev klippta och han blev trimmad. Så fin så nu ♥ Han var inte glad på mig sen dock. Han tittade inte på mig och han ville inte sova i fotändan på min sida av sängen. Inte ens ligga på golvet i vårt sovrum. Han låg och surade i hallen hela natten, dumma kärring tänkte han nog. Imorse var allt glömt iaf, då mötte han mig med viftande svans.   
 
Idag var vi uppe tidigt hela familjen. Det var längesen jag ställde min klocka! Mannen körde till jobb och jag och barnen åt frukost i vanlig ordning. Klockan nio var jag hos Carro för att lämna över Isac. Hon mötte oss på trädäcket med morgonkaffet i handen :) De skulle passa Isac i ett par timmar. Jag skulle in till Eslöv med Julia för återbesök hos öronspecialisten. Isac tycker inte det är roligt och har det mycket bättre hos kompisarna då. 
 
Vår lilla tös har fortfarande ett undertryck i sitt högra öra. Det är sen hon hade öroninflammation och trumhinnan sprack. Inget hon har ont eller blir påverkad av nu. Det rättar till sig själv även om det tar tid. Tar det för lång tid och om det påverkar hennes hörsel eller tal efter hand som hon växer och utvecklas, kan det bli tal om rör i örat. Vi har fått en ny tid för återbesök i December igen. Det ska hållas under uppsikt tills det att det har rättat till sig. Julia hör hur bra som helst idag. Pratar gör hon inte men lite enstaka ord kan hon som mamma, pappa, titta, katt och vovve ♥ Jag är inte orolig iaf. Då är jag mer orolig inför höstens alla infektioner som väntar. Suck..snart börjar det. Höst, vinter och VABBANDE!! Hinner väl inte återgå till arbetet förrän jag är hemma igen och torkar näsor, sitter i telefonkö till vårdcentralen, missbrukar handsprit samt springer med vätska och alvedon.
 
Efter läkarbesöket åkte vi tillbaka till vår lilla by. Isac hade haft skoj med Malte hela förmiddagen och vi fick stanna och äta lunch. Skönt att bli serverad!! Julia var glad att se Lova och jag fick äntligen pratat av mig lite med Carro som jag inte har sett på ett tag nu under semestern. 
 
Vår blivande dagistös ♥
 
Rosorna blommar om igen!!
 
 Och ännu fler rosor är på väg!!
 
Tomaterna börjar mogna.
 
Isacs pumpa, får snart inte plats i sin låda :)
 
Julia sover gott i vagnen på väg till läkaren.
 
Bästisarna- Isac, Malte, Julia och Lova samlade ♥
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0