Djungeldjuret Yatzy

Livet leker ute på landet, iaf om man är en katt. Yatzy älskar att vara ute. Hon är överallt och ingenstans. Väl känd hos alla grannarna. Hon tror att hon äger hela Stehag även om de är flera katter i området. 

Det är underbart att se henne leka här ute. När hon klättrar i träden. Smyger på saker och tror att ingen ser henne. Gör små glädjeskutt och står i våra fönster och kikar in. För att inte tala om på sommaren när man ser henne ligga ute i solen och sola sig. 

Idag har jag jag och ungarna haft en vilodag här hemma. Förkylningen vill inte ge med sig men för Julia har det gått åt rätt håll. Jag är fortfarande trött i kroppen och imorse kände jag mig öm i halsen. Halsonten har lagt sig igen tack och lov.

Isac har börjat nysa lite, får se vad det blir av det. Tråkigt nog fick vi ställa in vår träff med Marlene och Emilia. Vi vill inte smittas och vi hade heller inte riktigt orken att ta emot våra gäster på bästa sätt. Vi hittar en ny dag snart! <3 

Vi tog oss iaf ut idag och sorterade soporna i miljöstationen. Isac hade så roligt åt sin katt för hon spexade med honom och flög upp och ner i alla träden framför grannens hus :) Hon såg så rolig ut. Isac tyckte att Yatzy påminde honom om djungeldjuret Hugo.

När Julia vilade middag plockade jag och Isac fram leran. Det blev massor med olika figurer. Isac har sån fantasi. Barn är härliga på det viset!

Julia fick ny energi efter sin vila. Hela eftermiddagen spenderade vi på ungarnas rum. Lekte med leksakerna. Läste sagor och vips så var klockan så mycket så pappa trillade in genom dörren.

Nu är Julia nattat. Isac sitter bänkad i soffan hos pappa och jag ska passa på att duscha i lugn och ro. Livet har sina goda stunder haha. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0