Måla hela världen lilla mamma.

I lördags började vi måla köket här hemma. Vi har kommit en bra bit men har minst lika mycket kvar. Vi ser redan en stor förbättring. Det var ju aldrig fel på färgen i köket precis, men de som har bott här innan oss har lyckats göra fula hål, fläckar och gud vet allt på både tak och väggar så det var verkligen i stort behov av att snyggas till. 
 
Det har ju alla rummen här hemma varit och nu är köket det sista. Klädkammaren har en ful pippigul färg men där inne bryr vi oss inte. Men på nästa ställe vi hamnar på ska jag nog se till att även klädkammaren ser bra ut. 
 
Färgen i köket var någon typ ut av blå. Vi bestämde oss för att hålla oss till blått även nu när vi målar om. Jag hade helst kört vitt även där som i resten ut av huset men det går inte i köket. Hade vi målat vitt där inne hade det fått köksluckorna att se smutsiga ut. Vi valde ljusblått och det ser faktiskt ganska ok ut. Blev lite för blått än vad vi trodde. Men det är iaf mycket bättre än det gamla. Och som sagt, huvudsaken är att det ser helt och fräscht ut inför försäljningen sen. 
 
Vi hade även tänkt oss att göra en fondvägg med någon trevlig tapet. Men när vi stod där i affären och skulle bestämma oss så hittade vi ingen vi gillade precis. Och när vi dessutom räknade på det så blev det ganska dyrt. Känns lite onödigt att lägga ner så mycket tid och pengar på ett ställe där vi inte ska stanna. Älsklingen fick istället beställa hem en väggtext att klistra upp där. Den lyfter köket för en billig peng.
 
Annars är det väldigt lugnt här hemma som det ofta blir när inte Isac är här.
Han kommer hem på tisdag. Isac är nog glad att slippa röran här hemma. Vi har matbordet ute i vardagsrummet just nu. Det funkar nu tillfälligt men det är ganska drygt att springa mellan två olika rum när man ska duka osv.
 
Isac har varit med förr när vi har målat och han tycker att det är ganska tradigt. Eller rättare sagt att vi är tradiga som inte har tid att leka med honom. Jag ska dessutom till tandläkaren idag och till BVC imorgon. Även detta är han nog glad att slippa. 
Men vi saknar honom och Julia hade nog gärna haft sin storebror att busa med för hon tycker nog också att vi som målar hela tiden är ganska tråkiga. 
 
Julia har varit lite stökig om nätterna. Men nu inatt sov hon väldigt gott. I helgen upptäckte vi en andra tand på väg upp. Söta lillasyster har nu två små tänder i underkäken. Hon har även i den senaste veckan börjat visa mer intresse för att röra på sig. Inget krypande ännu men hon börjar nog iaf bli trött på att bara sitta där :) Vår lilla tös är en riktig liten fisk precis som storebror. Hon älskar att bada!! Det är så roligt att se henne plaska och jollra glatt. Storebror har gärna henne hos sig när han badar och frågar alltid om hon också får med och bada :)
Ska bli kul att komma till BVC imorgon och se vad hon väger. Vi har inte varit där sedan i December så det måste ju ha hänt en del. Det är en liten knubbis vi har, så rund och go <3
 
Nu ska vi snart ge oss ut på en lång promenad med Yoda. Skulle egentligen träffa alla mammorna och bebisarna idag men jag kände att jag behövde ta igen lite sömn. Vi tog istället en rejäl sovmorgon jag och Julia. På onsdag får vi en ny chans att träffa kompisarna. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0