Åter till vardagen.

Dagis premiär för detta året!

Jag kunde inte somna igår kväll. Antagligen av den anledningen att klockan var ställd och jag visste om att jag skulle upp tidigt morgonen därpå. Så idag har morsan varit trött. Blir inga problem att somna ikväll.

Isac kom iväg till dagis. Jag och Julia tog en omväg hem så vi fick ordentligt med frisk luft och Yoda fick lite lagom motion, jag med :)

När vi hämtade Isac i eftermiddag förväntade han sig att vi skulle hem till hans kompis Malte, som brukar vara stående på tisdagar. De kunde inte denna veckan men vi ska ses i nästa vecka.
En mycket besviken Isac var svår att muntra upp. Jag bestämde mig då för att åka in till Eslöv med ungarna och bjuda på glass. Isac sken upp. Han fick äntligen åka tåg!!

Vi fikade. Gick in i en butik och handlade lite formar och figurer till leran han fick i julklapp. Sen åkte vi hem igen. Isac fick även prova på hur det känns att vara lika tuff som pappa och "köra" MC :)

Maken jobbar över idag. Jag har kört kvälls rutinerna på egen hand. Nu är jag helt slut. Som tur är så är barnen lika trötta. Nattningen borde inte bli något problem.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0