Släkt och vänner hela helgen!

Vilken helg vi har haft!!

I lördags var vi i Trelleborg och firade Albins 10 års dag! Där var hela släkten samlad. Isac busade med alla barnen och var lika lycklig som han alltid är när han får träffa sina idoler Linus och Albin <3

Julia tyckte inte riktigt om att där var så mycket folk. Hon blev ledsen hos både farfar och faster Tina vilket inte är likt henne. Bara mamma och pappa dög. 

På hemvägen från kalaset stannade vi till hos morbror Micke som är hemkommen från sjukhuset. Han orkade inte komma på kalaset men vi tog med oss bullar och tårta att pigga upp honom med. Ola hjälpte till att installera något på deras tv så han och Tessan kan titta på filmer. Så har de något att roa sig med nu när det är soffläge som gäller för Micke.

På lördag kvällen kom Jim hem till oss. Det blev godis och film. Isac var glad att träffa godis-Jim :) Han satt till och med och öva sig på att skriva Jim på ett papper när vi väntade på att han skulle dyka upp. Vi spelade även bamsememorie tillsammans och Isac hjälpte Jim att fuska lite :)

Igår var det iväg igen. Då åkte vi hem till familjen Nilsson. De bjöd på kaffe och fika. Härligt att träffa dom igen, det var ett bra tag sen sist! När det var dags för oss att bege oss upptäckte vi att Tiddi hade sminkat Isac och sprutat tjejparfym på honom. Haha..vi som skulle vidare på kalas. In och tvätta av det värsta men den där parfymdoften gick inte att göra något åt. Tur att vi skulle på tösakalas :) 

Nästa stop blev på Nöbbelöv. Där var det kalas för Nathalie. Min kollegas dotter som fyllde tre år. Där var många av mina andra kollegor. God mat fick vi och många härliga skratt. Isac fick godispåse i fiskedammen där pappa fick vara med och hjälpa alla barnen att få napp :) Dans och lekar blev det också. Ett lyckat kalas och en väldigt lyckad helg.

Inte så lyckat att vara ute på vägarna igår dock :( Vi var nära att vända tillbaka hem igår när vi körde från Stehag. Men när vi närmade oss Eslöv blev det genast mycket bättre. Värre var det på vägen hem. Läskigt som bara den och jag är glad att vi kom hem säkert. Med facit i handen skulle vi nog egentligen stannat hemma igår. Alltid lätt att vara efterklok. 

Annat värt att nämna om helgen är att min man kom hem med tulpaner till mig <3 Jag stod i kassan i veckan och funderade på om jag skulle köpa mig en bukett tulpaner med mig hem men tyckte att de var för dyra. Men så kom mannen hem med en bukett istället, tankeöverföring? Älskar dig Ola!

Mannen upptäckte att hans dotter hade börjat få en liten tand. Jag som är med henne mest och som dessutom ammar henne har minsann inte upptäckt någon tand haha. I veckan pratade jag till och med med Carro om det och kände efter, då var där ingen tand. Den måtte ha kommit över natten :)

Idag blir det vilodag för mig och kidsen. Behöver ta mig till affären för det fattas lite saker till baket. Behöver fylla på frysen med kakor, har ju inget att bjuda på när det kommer besökare.

Önskar er alla en trevlig vecka och att arbetsdagarna flyger förbi. 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0