Här har det hänt mycket!

Vill börja med att avsluta det förra tråkiga inlägget. Julia är frisk igen och vi tackar alla för omtanken.

Provsvaren visade virus men inget allvarligt. RS virus och annat hemskt var uteslutet. Ett vanligt förkylningsvirus som hon reagerade starkt på helt enkelt. Nu håller vi bara tummarna att hon hanterar kommande förkylningar bättre.

Vi har flyttat! Sov första natten här i tisdags. Vi har fått hjälp av vänner och familj med hur mycket som helst den senaste veckan. Men mycket har vi kämpat på själva envisa och sega som vi är jag och Ola. Vi tycker om att reda oss själva så gott det går.

Vi stortrivs i huset som fisken i vattnet. Ungarna också. Isac springer allt vad han kan i huset och på tomten. Här är så mycket plats skriker han. Vi har en egen grind i slutet av tomten som leder ut till Skytteskogen. Lyckliga Isac har en "egen" skog (även katten är ganska nöjd över detta haha). Isac drömmer om studsmatta och pool som han har önskat sig i födelsedagspresent av släkten. Han får se på kalaset som hålls för bägge barnen i July. Det fick bli så långt fram pga alla helgerna i Juni är uppbokade till allt möjligt annat, bland annat dop och midsommar. Ska iaf försöka hitta en dag nu snart att bjuda hit lite kompisar från dagis och ha kalas för Isac.

Idag var vi på toys r us. Där fick Isac gå runt och visa oss vad han tyckte om. Sen gick jag och barnen ut till bilen och pappa stannade kvar i butiken för att "låna deras toalett". Istället gick han in för att handla några av Isacs önskningar. Blev även presenter till Julia som snart också fyller år.

Nu står frukostbrickan redo med födelsedagatåg, inslagna presenter och ballonger redo för morgondagens sång och frukost på sängen för vår stora 5 åring. Herre Gud var har dessa åren blivit av? Vi är så stolta över Isac, fina stora Isac!! Du och lillasyster gör livet värt att leva.

Lägger upp lite bilder från bland annat gårdagen då familjen Glans var här och överraskade oss med både tårta och presenter till våra kommande födelsedagsgrisar. Alltid lika snälla!















Underbara rosor i vår trädgård ♡


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0