Slow Sunday

Söndagen var väldigt lugn. Blev nästan en repris på lördagen med en lång promenad ute i byn och köpte fika med oss hem. Detta är ju inget vi tröttnar på. Det är alltid lika härligt att komma ut i den friska luften och röra på sig lite.

Folket ute i byn har också piggnat till nu när våren har kommit smygandes. De flesta såg man ute i sina trädgårdar. Alla tittar upp, vinkar och hälsar när man går förbi, försök hitta det inne i stan ;)

Isac kom hem igår och var så glad och go. Vi åt kvällsmat tillsammans allihopa sen badade killarna. Blev kvalitetstid i soffan innan det var läggdags för Isac klockan 20.00. Han somnade direkt efter sagan och sover fortfarande!! Jag har kokat ägg och gjort färdigt frukosten  och väntar nu bara på min son som vägrar vakna. Ligger snett över både mammas och pappas säng och snarkar som en björn ;)

Julia kunde inte vänta så hon har fått sin gröt. Sitter nöjd på golvet och leker med Isacs gamla brio spis. 

Våren bjuder på ännu en strålande dag. Jag tänkte gå ut med ungarna sen efter frukosten till en ny lekplats vi aldrig har provat tidigare. Önskar er alla en bra start på veckan.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0