Nervösa minuter!!

I fredags var mannen med dottern hos barnspecialisterna i Eslöv. Vi hade en kallelse dit efter att en remiss hade skickats från barnakuten i Lund. Jag hade velat följa med men behövde stanna hemma och sova inför nattpasset som jag skulle gå på. 
 
Hos doktern talade de om hur den nya medicinen har fungerat. Vi har svårt att säga om den har hjälpt eller ej. Vi ser ju att hon har hållt sig frisk i luftvägarna sen hon började med den. Sen om det är pga medicinen eller om hon helt enkelt har sluppit nya infektioner under samma tid är svårt att veta?
 
De var borta en lång stund och tills sist fick jag ett meddelande av Ola att de skulle göra pricktester på Julia för att utesluta allergier. De skulle testa henne för pälsdjur, kvalster mm. När jag läste det började mitt hjärta slå. Inte hade jag skänkt en tanke på att det eventuellt skulle kunna vara djuren här hemma som gjorde henne sjuk. Då ska det ju klia i ögon och näsa mm. Inte heller trodde jag att de gjorde sånt där på deras mottagning utan mer på en allergimottagning. 
Det var långa minuter i väntan på resultatet på pricktestet!! Jag hann se framför mig min älskade hund ute på blocket och katten också. Nej usch, hemska tanke!! Klart att Julia är det viktigaste och vi hade gjort allt som hade krävts för att hon skulle få sin hälsa tillbaka även göra oss av med djuren om läkarna hade rekommenderat det. Men det hade varit en stor sorg för mig att inte kunna ha djur omkring mig.
 
Nu blev det aldrig så. Julia hade inga som helst allergier och min man kunde andas ut hos doktorn. Han sa till henne att det var ju tur det, jag vet inte hur jag hade kunnat komma hem till min fru och tala om att vi inte kan ha djur längre. Jag hoppade av glädje här hemma. Kunde inte heller sova något den eftermiddagen för jag hann gå upp så i varv över detta så det gick inte att komma till ro. Vi ska fortsätta med den nya medicinen. Läkaren ska kontakta oss igen om en månad och höra hur det går. 
 
Hela helgen har jag jobbat. Isac har inte varit hemma och mannen har fått klara sig själv med dottern. I lördags försvann de från huset och kom inte hem förrän det var tid för att mig att stiga upp igen på eftermiddagen. Då hade de varit och hälsat på släkten. I söndags höll de sig hemma men de störde inte mig. Jag sov gott trots deras prat och lek i bakgrunden. 
Natten mellan söndag och måndag skulle jag varit ledig enligt schema men hoppade inför en kollega som jag hade bytat tur med sen tidigare. 
 
Igår var jag ledig och barnen fick vara hemma från dagis. Vi hade en riktigt mysdag där vi gick och handlade två små enar att plantera i krukorna på framsidan och mossa till adventsljusstaken. Här hemma har julen tjuvstartats lite. Jag tål inte att se julsaker innan första advent men det kunde inte hjälpas. Jag jobbar nu resten av veckan och vill inte stå och stressa med allting i helgen för då vill vi kunna göra annat. Julen är verkligen en härlig tid och igårkväll när jag satt i soffan och såg allting vara på plats så njöt jag faktiskt. Det är så mysigt och vad gör det att det kom fram ett par dagar tidigare? 
 
Igår var jag på föräldrarmöte på barnens förskola. Det är alltid trevligt att se och höra vad barnen har för sig där på dagarna. Om ett par timmar ska jag dit och lämna barnen. Jag ska hem och vila middag för inatt väntar jobb igen. 
 
Vår älskade dotter har äntligen börjat gå riktigt nu. Hon springer här hemma överallt och är mäkta stolt över varje steg hon tar. Men ingen är så stolt som mamma, pappa och storebror ♥
 
Julia tycker att tvättmaskinen är en mycket spännade sak. Undrar om hon tycker det i tonåren sen också? ;p
 
Vi fick åter igen äran att passa denna sötnosen.
Honey har varit min benvärmare de senaste fyra dagarna men har nu åkt hem igen. 
 
Årets syskonfoto ♥ Det finaste vi har!!
Isac börjar bli så stor. Växt upp till en stilig pojke, älskar dig!! ♥
Solstrålen och familjen bebis!! Här är det fortfarande runda goa kinder och små söta fötter.
Det tänker vi njuta av för fort går det!! 
 Älskade Julia ♥ 
 
                             


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0