Inredning!!

Ja vad har hänt sedan sist jag skrev ett inlägg. Ganska mycket om jag tänker efter. Blir ganska långt mellan mina blogginlägg nu när jag jobbar igen. Jobb, familj och hushåll sen är där inte mycket fritid över.
 
En helg blev vi bjudna på barndop. Det var min kära vän Marlenes son Alexander som blev döpt. De bjöd på smörgåstårta och kaffe efteråt. Mina vänner Maria och Mattias var också där och vi fick sällskap av dom både i kyrkan och vid kaffet efteråt. Ett mycket fint och trevligt dop ♥
 
Sam fick bli passad av morfar och de hade ett par mysiga timmar tillsammans när vi var på dopet. Pappa är liksom jag tokig i djur, äpplet faller inte långt från trädet :)
 
Efter dopet tog vi Maria med oss i bilen, körde och hämtade Sam och sen vidare och hämtade upp Linda. Tanterna fick följa med mig hem till stehag på tjejkväll. Ola lämnade av oss sen körde han vidare hem till sin morbro för att delta i en pokerkväll. Han sov över där. Maria stannade och åt middag med oss och vi fick många timmar tillsammans fulla med prat och goa skratt. Linda stannade och sov över. Vi såg en tjejfilm och åt godis hela kvällen.
 
På morgonen när jag och Julia öppnade dörren intill gästrummet så såg Julia mycket förvånad ut. Där låg Linda och Julia förstod ingenting haha. Vi har inte ofta övernattningsgäster och nu var saker och ting konstiga. Pappa var inte hemma, storebror var inte hemma men tant Linda som aldrig sover hos oss var hemma :)
Det blev en härlig frukost på nygräddade bullar och goda pålägg. Linda stannade fram till lunch sen mötte hon Ola i dörren när hon tackade för sig och gick för att hinna med tåget. Tack tjejer för en trevlig kväll och tack Linda för att du stannade över och höll din mörkrädda kompis sällskap!! ♥
 
I helgen som var så jobbade jag. Ola var en sväng på Ikea för att få tag på en tallrikshylla som jag länge har velat ha till Julias rum. Den var såklart slut på lagret men gick att beställa på deras hemsida istället. Den är nu beställd och på väg!! Ola mötte upp sin pappa och Julia fick träffa farfar!! Tillsammans åkte de och tittade på olika förråd så vi vet vad vi ska skaffa och bygga sen till våren.
 
Julia har i förra veckan fått en ny bokhylla på sitt rum. Jag har hållt på att ordna där inne sedan det blev målat och snart är alla bitarna på plats. Jag har skaffat en ljusslinga, bokhyllan är på plats med korgar till leksakerna. Tallrikshyllan är upphängd. Jag har varit på panduro och köpt pyssel som blev till bokstäver med namnet Julia att ställa i fönstret och en minneslåda/tittskåp. Jag har även beställt namntavlor till båda barnen. Jag har fått hem dom och de är helt underbart fina!! Julia har även fått hem två affischer som har ramats in och hängts upp.
Nu är det så gott som färdigt, lite fler detaljer på väg in men jag bjuder på bilderna på hur det ser ut sålänge. 
 
Vi sålde vår soffa för ett par helger sedan. Den har sedan vi flyttat till huset stört oss av den anledningen att det går inte att möblera med den så som vi vill ha det. Det största felet har varit att vi inte har kunnat sitta vända mot kaminen och den vill man ju gärna kunna se när man sitter och myser om kvällarna. Själva soffan var det inget fel på. Snygg och sjukt skön att sitta i. Den var dessutom fortfarande som ny. Vi hade aldrig köpt den vid tillfället då vi köpte den om vi hade vetat att vi skulle flytta så snart. Då hade vi väntat och sett vad som hade passat in på det nya stället. Nu är soffan såld och en ny soffa samt fåtölj är redan köpta och på plats i vardagsrummet. En fåtölj till ska beställas och ett soffbord men vi får dela upp kostnaderna lite grann. Roligt att huset sakta men säkert mer och mer blir så som vi vill ha det. 
 
Isac har fått hem papper från skolan. Det var blanketter som skulle fyllas i och skickas in inför skolstarten till hösten. Det känns ju helt ofattbart att han snart ska bli en skolpojke. Var blev dom åren av?? Hade jag inte haft en liten knatte som fortfarande bär blöja och har napp så hade jag nog tagit detta väldigt hårt! Än är inte småbarnstiden förbi men ett tu tre så är den det. Det vill till att man lever i nuet och njuter av alla stunder! ♥
 
Julia har varit på sin 1,5 års kontroll. Allt såg bra ut och hon utvecklas som hon ska och följer sin kurva fint. det var även dags för vaccination och det är ju aldrig populärt.
 
Sam fick följa med mig till arbetet en natt. Han blev snabbt poppis bland personalen och det fungerade riktigt bra. Han hade dock lite hemlängtan mot slutet. Sam har ju trots allt samma dygnsrytm som familjen där hemma. Han är ingen nattuggla som matte och längtade nog hem till husse och våra varma täcken. Han är dessutom fortfarande valp och sover mycket. Han var tex vaken när jag kom hem imorse. Han och yoda fick komma ut en runda och sen äta sin frukost. Efter att jag hade duschat följde han glatt med mig in i sovrummet och sov intill mig från 8.30 till 15.30. Då vaknade både han och jag pigga och utvilade ♥. Han har varit med mig på jobb en gång till sedan dess och även då fungerade det riktigt bra. 
 
Jag är med i en grupp på facebook som heter Chihuahua gruppen i Sverige. Där såg en tjej ett inlägg som jag gjorde på Sam och Yoda och tog sen kontakt med mig. Hon kände tydligen Sams uppfödare och ägde även Sams morfar. Hon skickade bilder på sin hund och det var skoj att se hur Sams morfar ser ut. Hon hade även bilder på Sams syster och bror. Och vad jag älskar alla dessa små vovvar!! ♥
 
I fredags hade vi fredagsmys i vanlig ordning. Jag öppnade en flaska vin och vi invigde den nya soffgruppen samt värmde oss med en brasa. Livet är bra härligt ibland!! 
 
I lördags efter frukosten åkte jag och grannen Louise till Ikea tillsammans. Mannen tog barnen och hundarna med sig till Trelleborg för att hälsa på kusinerna. På Ikea har jag och Louise handlat lite smått och gott samt ätit lunch. Vi har njutit av egentiden tillsammans utan man och barn ;) 
På lördagskvällen var vi bjudna på middag inne hos samma granne. De bjöd på räkor och mums va gott det var! 
 
Idag är det fredag igen och jag har tre nätter framför mig på jobb. Imorgon är det alla hjärtansdag och har jag små presenter ordnade till alla min hjärtan. Idag när jag körde veckostädningen så knackade det på dörren. Det var ett bud som lämnade över ett stort paket till mig. När jag öppnade paketet var lyckan total, det var ju tavlan som jag förälskade mig så i för ett par veckor sedan. Såg den hängades i samma möbelbutik som vi köpte sofforna ifrån. Älsklingen kom igår det och den fick jag i alla hjärtansdagpresent! Bästa presenten på länge!
 
Trevlig helg, kram!!
 
Lilla Alexander som blev döpt för ett par helger sedan ♥
 
Tanterna på besök ♥
 
 Mannen på pokerkväll :)
 
Finaste Julia ♥
 
Sam på mitt jobb.
 
Sams första möte med kollegan Ewa :)
 
Sam myser med husse ♥
 
TGIF, skål!!
 
JULIAS RUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julia kom hem från dagis en eftermiddag med en teckning till mamma. Hon gick själv med den i handen och räckte den till mig. Härliga stunder att lägga på minnet!! ♥
 
Våra solstrålar!! 
 
Kvällsmys innan jobb ♥
 
 Min fina segelbåt som gör sig bra hemma i vårt vardagsrum. Isac kunde inte förstå varför mamma behövde en leksak? haha..
Det ska målas och fixas i vardagsrummet, me cant wait!!
 
Tavlan på "Sam" som jag fick av mannen i alla hjärtansdagpresent ♥
 
 Åren har gått men nog minns jag tiden som ensamstående som om det vore igår. Det var en tuff tid och det syntes tydligt på mig. Ynkliga 53 kg vägde jag när jag träffade Ola. Jag har mina barn och min älskade man att tacka för mina kilon och för att jag mår oförskämt bra idag. Kommer alltid vara en plock i pinn men idag är jag iaf en välmående pinne ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0