God fortsättning!

Familjen Haraldsson har haft en underbar jul. Vi har hunnit träffa många och det är ju familjen julen handlar om.
Helgen innan jul var vi på julfest hemma hos Olas kollega och han familj. Barnen busade, vi åt gott och körde julklappsleken.
 
Lillejulafton var vi på glöggfika hemma hos Carro och Johan. Barnen lekte med Malte och Lova och som de hade saknat varandra. Innan vi åkte hem därifrån lastade vi bord och stolar i vårt släp. Vi behövde låna det inför juldagen då vi hade bjudit hem gäster.  
 
Julaftonsmorgon fick barnen öppna alla julklapparna som var från mamma och pappa. De blev många glädjetjut när de såg allt de hade önskat sig. Julia fick en Skrållan docka som hon blev mycket glad för och ett litet keyboard mm. Isacs bästa julklapp från oss var helt klart hamsterburen med alla tillbehören. När han öppnade den stora lådan som innehöll allt detta sken han upp som solen.; "mamma och pappa ska jag få en hamster??". Hela familjen hann ju knappt öppna färdigt paketen innan vi satt i bilen på vägen till djuraffären :)
 
I djuraffären fanns där hamstrar i alla möjliga färger. Isac valde först en svart men han såg inte riktigt kry ut. Han fick då några andra förslag och det blev till sist lilla Mario som nu har flyttat in hos oss. Namnet Mario har Isac själv döpt honom till och är självklart efter idolen super Mario.
Hamstern är idag 8 veckor och söt som socker! Han är ute varje kväll och Ola har fått smörja hamsterhjulet för att det inte ska låta så mycket när Mario springer i det. Katten har fortfarande inte förstått att det har flyttat in en hamster och jag tror det är bra så länge det fortsätter så. Yoda är mycket nyfiken på Mario och är alltid framme och ska nosa på honom. Julia tycker också att den lilla musen är spännande :)
 
Efter att vi hade kommit hem med hamstern på julafton och installerat honom i hans nya bur fick familjen byta om för att sen sätta oss i bilen och åka iväg igen. 15.00 var vi på plats i soffan hemma hos Eva och Sven för att se Kalle Anka och därmed börja julfirandet. Efter Kalle kom tomten och delade ut julklapparna. Isac stod redo för att ge tomten sitt paket till honom. Isac hade ritat en teckning och slagit in den till tomten. ♥
Eva hade gjort ett fint julbord till oss alla och maten smakade riktigt gott! Senare lekte vi julklappsleken och när det var tid för tomtegröten bestämde vi oss för att köra hem. Då var familjen trötta.
 
Juldagen hade vi resten av släkten som vi inte träffade julafton hemma på middag. Vi åt och umgicks för att slutligen dela ut ännu fler julklappar. Alla kände vi oss nöjda med julen när vi gick och la oss den kvällen. Vi hade fått träffat alla och barnen fick så fina julklappar. 
 
Efter annandagjul började jag jobba igen. Jag har även jobbat över nyår och spenderat nyårsafton tillsammans med mina härliga kollegor och boende. Vi åt smörgåstårta och stod på tredje våningen och skålade in det nya året med pommack. Från där vi stod hade vi ganska bra utsikt över raketerna som Lunds stadsbor bjöd på.
 
Ola spenderade nyårsafton hemma hos sin pappa i smygehamn. Han var bjuden hem till sin kollega men kände att med Julia så var det lugnare hemma hos hans pappa. De spelade bingo, åt god mat och smällde lite raketer. Julia sov gott vid tolvslaget. De kom hem idag på förmiddagen när jag låg och sov. De kom hem till ett nystädat och julfritt hem. Jag hade hela nyårsafton ägnat mig åt att städa ut julen innan jag gick till jobb. Inte det minsta lilla spåret finns kvar av julen hemma hos oss. Så skönt att det är undan! Nu vill man se framåt på det nya året!
 
Framför mig väntar en ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli skönt! 2014 var ett bra år. Familjen hade många mysiga stunder, en härlig sommar. Vi fick vårt drömhus och jag kom igång med arbetet igen efter en lång ledighet tillsammans med barnen.
 
2015 har redan sina små planer och saker för familjen att se framemot, vi välkomnar det nya året!
 
God fortsättning på er alla!
 
Barnen är framme och nosar på paketerna :)
 
 Yoda önskar god jul!
 
Julia i farten med att öppna julklappar.
 
Isac med en julklapp
 
 Julia redo för att fira julafton
 
 Familjen julafton 2014
 
 Tåg i paketkalendern!!
 
 Mega stolt Isac på väg hem från djuraffären med sin julklappsghamster Mario :)
 
 Isac visar hamstern hans nya hem. 
 
Faster Evas smaskiga julbord...muuums!!
 
Julafton hemma hos Eva och Sven
 
 
Isac & morfar
 
Jag med min dotter. Hennes andra jul, tänk va tiden den går  ♥
 
Julklappsöppning hemma hos oss på juldagen
 
Julia fick en brio dockvagn av morfar U i julklapp. Den stod högt på önskelistan!
 
När Julia öppnade paketet med dockvagnen och såg bilden på kartongen så slängde hon sig på den och kramade hela lådan :) 
 
Gästerna umgås vid bordet. 
 
En kollega kom med en liten julklapp till mig på jobb. ♥
 
Taggad på nyårsafton. High five till oss alla i vården som jobbar alla aftonar och röda dagar!
 
Isac och Mario ♥
 
 På promenad i naturen i Höör med familjen.
 
Julia sov gott i vagnen under hela promenaden. 
 
Bygger legot som Isac fick i julklapp. Legotåg, det och hamstern stod högst upp på Isacs önskelista. Han måste ha varit en snäll gosse för han fick minsann allt han hade önskat sig :)
 
Tack alla nära och kära för en underbar jul, fina julklappar och trevliga julkort! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0