Många inlägg på en gång!

Familjen Haraldsson jobbar och står i ännu. Men inte är vi ledsna för det, det är ju ändå ingen sommar ute.
Det kanske aldrig blir någon men vi kan iaf fortfarande leva på hoppet att det fina vädret kommer när vi går på semester.
 
Trots jobb så lyckas vi hitta på mycket roligt också på våra lediga dagar. Vi har firat Julias 2 års dag, firat midsommar, gjort utflykter, umgåtts med vänner och familj och mycket mera!
 
Och det bästa har vi framför oss, semestern!! Vi längtar hela familjen men mest Isac och Julia tror jag. Det är lite barn på dagis nu och många fröknar som har semester. Det gör att främst Isac tycker att det är lite tråkigt att vara där då han saknar många av kompisarna. Kompisarna som är lediga ringer hem och frågar efter Isac hela tiden. Även lilla Julia frågar efter sin lediga bästis Lova varje gång vi kommer till dagis. Men håll ut ungar!! Tiden går fort, särskilt om man ser till att ha roligt undertiden. Sen är vi lediga fram till när skolan börjar, gött! Imorgon trotsar vi vädret och köper hem en ny pool! Detta året blir det en större så hela familjen får plats och med uppvärmare så det inte är iskallt hela tiden :) Vi ska även besöka en marknad och lite annat skoj sen vips så är semestern här!
 
Nu håller jag bara tummarna för att mina små älsklingar blir friska från sina förkylningar snart så vi kan ta nya tag nu sommaren 2015!!
 
Eftersom det blir så jobbigt med ett låååångt inlägg både för mig och för er som läsare så har jag delat upp det i fler kortare inlägg istället. Ni får skrolla er neråt...trevlig läsning ♥
 

Med lite tålamod och starka önskningar från oss alla så blir det säkert lite sol och värme snart, fingers x!!


Kommentarer
Anonym

Lova leker gärna med sin bästis Julia hemma. Bara ring eller smsa

2015-06-28 @ 19:59:11
Anonym

Lova leker gärna med sin bästis Julia hemma. Bara ring eller smsa

2015-06-28 @ 19:59:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0