Sam 6 månader

Tänk att vår lilla mini fyller 6 månader idag. Inte ser han då ut att vara 6 månader. Denna lilla hundras kommer alltid se lite valpig ut tack vare sin storlek och inte gör det mig något. Gullig delux, grattis Sam ♥
 
I torsdags förra veckan hade Isac tid hos tandläkaren. Allt såg bra ut, inga hål men lite skada på emaljen :(
De frågade hur ofta han får äta godis och om han drack läsk ofta. Gud nej svarade jag. Han får godis på fredagarna men aldrig någon läsk mer än på väldigt speciella tillfällen som om det bjuds på kalas eller annat.
Vi har det aldrig hemma. Saft är väl den onyttigaste drycken vi har här hemma. Men oftast är det kolsyrat vatten eller mjölk som vi dricker. Det tyckte tandläkaren var ok men undrade då hur emaljen kunde vara skadad som vid förmycket läsk och godis. Ja säg det, jag kan ju inte ansvara för mer tid än den han är hos oss. Vi borstar även hans tänder morgon och kväll. Först får han själv borsta sen borstar vi. Vad mer kan vi göra? 
Isac var duktig hos tandläkaren. Satt fint i stolen och gjorde precis allt som dom bad honom att göra. 
 
Efter besöket hos tandläkaren var det tid för lunch. Jag och barnen hann precis in på en trevlig resturang innan regnet kom. Där satt vi sen och åt gott och lyssnade på regnet. Härligt!
 
I helgen har jag jobbat. Lördagen spenderade barnen med pappa. De gick till skogen och Isac visade alla gömmor och kojor som han har gjort tillsammans med kompisarna. När de kom hem åt de lunch sen vaknade jag till livs framåt eftermiddagen. Igår var Isac hos en kompis hela söndagen. Julia var hemma med pappa. De gjorde våfflor och lekte på hennes rum hela dagen. På eftermiddagen när jag hade vaknat körde Ola iväg och hämtade hem grabben sen spenderade vi eftermiddagen vid köksbordet. Där la vi pärlbrickor och ritade teckningar tillsammans.
 
Idag har jag varit ledig från jobbet. Vi gick upp till öppna förskolan. Där blev det lek, sång och fika som vanligt. Barnen hade skoj och jag med :) Det var så fint väder när vi gick där ifrån så vi tog en tur till lekplatsen på vägen hem. 
 
Sitter här nu och försöker planera in barnens kalas. Det närmar sig Juni månad och Isac påminner oss dagligen om sitt kalas för både släkten och vännerna. Helt lätt är det inte då jag jobbar alla helger vi har Isac under en ganska lång period. Men nu har jag hittat en tänkbar helg och hoppas på att jag får ta ut semester då. Surt att behöva slösa två semesterdagar till det men inget att göra åt det. Isac gnällde också på mig i lördags och sa att det är tråkigt när jag måste jobba helg. Jag förklarade för honom att så är det ibland men att det snart är sommarsemester. Då är vi lediga hela familjen tillsammans under en lång period med massor av roligheter att se fram emot. 
 
Nä nu kan lillasyster gott vakna. Tänkte att vi skulle baka lite, det är ju chokladbollens dag idag! Nu blir inte tandläkaren glad på oss ;) ♥ 
 
Barnen på öppnaförskolan idag och på lekplatsen. 
 
I förra veckan kom min beställning med foton hem. Jag kunde då göra klart min älskade
fotoram i sovrummet ♥
 
Isac och Julia i väntrummet hos tandläkaren. 
 
 Barnen på resturangen efter tandläkarbesöket ♥
 
Och här kommer tre bilder på vår lilla 6 månaders svansbebis som glatt rullar sig i gräset ♥
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0